Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Војвођански „правитељствујушчи совјет”  (Pročitano 14848 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5610
tek sad vidim ovu temu  Smile

super ideja... odličan put ka nezavisnosti  Smile Smile
Ни код Ђинђића та идеја не би прошла!  Smile

Чега се паметан стиди, тиме се будала поноси...  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15

šta je tebi?? treba da se stidim želje za stvaranjem svoje države???  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7;M

šta je tebi?? treba da se stidim želje za stvaranjem svoje države???  Smile Smile Smile
Za tebe imam samo jedno pitanje. Posto? Za koliko si se prodao?
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Za tebe imam samo jedno pitanje. Posto? Za koliko si se prodao?

Продаја подразумева присуство можданих ћелија  Smile... што тешко да је испуњено у овом случају...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
@markkko2000
Sta hoćeš i ti da se prodaš?  Smile Smile
Šta ima loše u tome, ako želim konačno da živim u svojoj državi? U državi, u kojoj neću biti sputavan problemima Kosova, u državi u kojoj će se moj novac ulagati u izgradnju mog grada, moje Vojvodine, a ne završiti kao plata kosovskih policajaca koji već 5 godina ne rade, a primaju platu iz budžeta ove jadne Srbije. U državi koja će se brže razvijati i pre priključiti EU. E zato hoću nezavisnu Vojvodinu!! Jel ti sad jasno???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Pa ti da znas kako je onom narodu dole,da nisi samoziv znao bi o cemu pricam.Ja na Kosovu i dalje imam rodbinu i znam kako se muce a tebe i slicima tebi bas zabole.Pitao bih te da si ti u takvoj situaciji.
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5610
@markkko2000
Sta hoćeš i ti da se prodaš?  Smile Smile
Šta ima loše u tome, ako želim konačno da živim u svojoj državi? U državi, u kojoj neću biti sputavan problemima Kosova, u državi u kojoj će se moj novac ulagati u izgradnju mog grada, moje Vojvodine, a ne završiti kao plata kosovskih policajaca koji već 5 godina ne rade, a primaju platu iz budžeta ove jadne Srbije. U državi koja će se brže razvijati i pre priključiti EU. E zato hoću nezavisnu Vojvodinu!! Jel ti sad jasno???

Укључи једном и свој мозак, а не да ти Чанак и слични сипају готове информације у главу. Волео бих да видим како би Војводина са својим новцем издржала барем две године. Па где си чуо да једна земља живи искључиво од пољопривреде?! И како само мислиш да то може да се изведе, кад је број оних за одвајање Војводине далеко мањи од броја људи који би и даље да живе у Србији?! Јел опет покољ и протеривање решење?!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa moje skromno misljenje iako pravim gramaticke grske(ha ha ha Smile) da Vojvodina nema snage niti mogucnosti da bude samostalan(Da ja sam Lala) I da bi se nemci,madjari,hrvati idr. setili da su pojedini delovi Vojvodine njihovi. Sto se tice ekonomskog dela jos uvek zavisimo od el.en. (koju uopste nemamo) od Srbije i najveci deo svojih proizvoda prodajemo Srbiji(jeste da nas zavrcu ali sta da se radi nasisu) Tako da je svaka rasprava o drzavi Vojvodini zavrsena,jedino sto me je zabolelo to pitanje Kosova pa ko ga je rasprodao ako ne prodane Srpske duse. Koliko je Srba sa kosova prodavalo Srpske kuce siptarima za veliku lovu i selilise u BG da pricaju kako se tamo tesko zivi, sto Srpska vlast nikada nije pokusavali da sacuvaju Srpsku zemlju niti Srpske ljude zbog uvlacenju compavom zagorcu! Tako da nebi ja mnogo krivio strance kada smo za to mi  sami krivi! I ja znam par srpskih kosovara koji muku muce de ce lovu da potrose a nesetisese gde su rodjeni! Markkko2000 mogu samomda ti se zahvalim sto si nas podsetio da je ostalo jos Srba ali pravih i poslednjih iskrenih jer su oni jos uvek tamo gde su rodjeni! A ne velikosrba iz Bg koji urlaju na sav glas a umeju samo da razbijaju,lome i kenjaju kako su njihovi u pravu! Pa im sada smeta pitanje Vojvodine jer svi politicari i njihovi sipatizeri gledaju kako da operu ruke od Kosova pa se brze bolje uhvatili za Vojvodinu!
IP sačuvana
social share
Tetis
Edit by ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Ne opravdavam i ne krivim ni jednog Kosovca koji je rasprodao svu zemlju dole jer znam zasto su to uradili,npr. znam ljude koji su bili prinudjeni to da urade jer su ziveli medju siptarima koji su uveliko krenuli da maltretiraju srbe jos od 1978. god. podsticano od strane nekog siptarskog ministra u to vreme, odobreno od strane Tita. 1998.u slovi su bili, dodje ti siptar i ponudi cenu,ako neces, a bilo je takvih mnogo, morao si da bezis u Srbiju bez igde icega.I takvih ljudi sa Kosova u Beogradu i drugim gradovima ima mnogo a da li nekoga zanima sto oni skupljaju kartone i limenke da bi imali sta da jedu za taj dan?Naravno da ne,jer drzavu boli ku*ac,a takvi kao ti ne znaju za njihove muke.Ima i onih koji su sve prodali siptarima,al ti garantujem da su ovi koji su izgubili krov nad glavom,da su znali kako ce im biti,uradili istu stvar bez razmisljanja.
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ja sam zato da se vojvodajani slobodno opredjele o svojoj budućnosti, posto vidim da je vecina ovih koji otamo tipkaju za nezavisnost treba im to dopustit  Smile
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.