Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 07:54:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojvođanski autonomaši u podmukloj akciji  (Pročitano 39444 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
аутономаштво је ветар у леђа радикалима који ће ускоро ,ако се настави са антисрпском кампањом Чанка и Костреша, освојити апсолутну власт у АП Војводина!
екстремизам рађа екстремизам!!!
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 16:14:09 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
i onda se maja odvoji i ajd i sve iz pocetka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
@zeljko@8 zto ti toliko mrzis Krajisnike,ili sto bi vi rekli "Dodjose"???
Da ti neki mozda ne ... ribu ,pa sujeta radi   
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Хахахаха Smile То мора да је објашњење патолошке мржње према Крајишницима.
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Haha sigurno! Samo da imaju sa cim. Niti bi me ona prevarila, a i da se to desi mislim da bi taj ostao bez necega bezobzira koje je nacionalnosti.

Slusaj nemam ja nista protiv tebe i vas Krajisnika, vec samo iznosim argumente koji su tacni. Evo polako cu ponovo objasniti, samo prvo da se razumemo ja sam prvi za Srbiju u pravim granicama a ne ovim nametnutim, te granice i oblasti sam objasnjavao jos u jednoj temi od pre godinu dana. U sustini poklapa se sa granicama "Velike Srbije" ali po meni to je realna Srbija ili Srpska drzava ili Ujedinjene Srpske zemlje...kako god samo ne "Velika Srbija" koju propagiraju Nato i strani mediji kao nesto sto nije nase... a i taj naziv kao sto rekoh nije adekvatan.
1. Vojvodina je u Srbiji zahvaljujuci Srbima starosedeocima koji su se borili za to vekovima i uspeli da spoje svoju zemlju sa maticom i stvore Srbiju jos 1918. godine i do danas a i sutra ce biti sastavni deo Srpske drzave. Ne volim to sto doseljenici hoce da preotmu tu zaslugu sebi iako oni jos tada nisu se ni nalazili ovde.
RSK je teritorija koja je poput Vojvodine bila u istoj monarhiji a potom u hrvatskoj u SFRJ i kasnije pocetkom devedesetih kada se mogla stvoriti Srpska drzava u pravim granicama ljudi sa te teritorije su bezali u Vojvodinu odnosno Srbiju. Po meni to je bio cin izdaje koji ne mogu da oprostim nijednom Krajisniku, sto je napustio svoju zemlju i olako je predao okupatoru. Nisu za dzabe dobrovoljci i druge specijalne jedinice vracale natrag ljude i u pocetku im zabranjivali ulazak u Srbiju. Nije u cilju Srbije da se smanjuje i da se narod skuplja vec da se nasa teritorija siri i da bude tamo gde joj istorija i struktura stanovnistva daje za pravo da bude u tim granicama. Sta meni vredi sto je prebeglo 150000 Krajisnika u Vojvodinu kad smo mi izgubili veliku povrsinu zemlje kao i izlaz na more. A sto je najgore taj narod ce ovde nastaviti da zivi umesto da se vraca tamo i tako za jedno 50 godina kad se promeni slika u svetu da za pravo Srbiji da povrati oteto. Bezanje je kukavicluk a to nije odlika Srpskog naroda. Meni da neko sutra dodje i tera me sa moje zemlje ne bih mu dao nista sem olova i do kraja bih ratovao, nikako ne bih bezao ako treba ginucu za svoju zemlju ali niko mi ne moze kazati da sam je napustio, pobegao, izgubio cast i zemlju. I Vojvodina je 1848-1849. godine uspela da se odvoji od ostatka monarhije dok vi to niste uspeli iako vas nije bilo mnogo manje od nas ovde. I kada smo izgubili opet smo ostali na svojim teritorijama do kraja niko nije bezao vec je cekao sledecu sansu, dok ste vi malo ratovali i odmah pobegli sa tim da je za vas ratovala Srpska vojska ili ti iz Srbije dok za nas smo ratovali samo mi. Nijedan Krajisnik nije dosao da pomogne ni 1848-1849. ni 1914-1918. vec smo sami morali da se borimo bez icije pomoci. Sto je najznacajnija stvar uspeli smo. Takodje stvorili smo dobrovoljacku diviziju u Dobrudzi dok je vas narod cekao da ga oslobodi Srpska vojska. Kada je pocetkom devedesetih poceo rat moj otac i svi moji rodjaci su isli u rat kod vas sto u regularnoj sto u dobrovoljackoj vojsci. Svi su isli da se bore za vas i Srpsku drzavu dok mislim da bi vi tesko nama pomogli u bilo kakvom trenutku. Kad je stiglo naredjenje i kada se Srpska vojska vratila u Srbiju i Krajina je nestala, bilo vas je 250000 i vise i niste uspeli da odbranite svoju zemlju, trebali ste ostati do kraja. Zbog toga me vi najvise nervirate. Poneli ste se kao Vuk Brankovic u narodnim pesmama o Kosovu, povukli ste se ili bolje reci pobegli iako ste mogli izdrzati.
2. Kada su 45. dosli svi dosljaci su bili crveni bez obrazovanja i icega, drzava im je dala zemlju od nemaca, madjara i sto je najgore od "protivnika rezima" tj. od lokalnog stanovnistva jer medju njima nisu bili popularni. Jedan Dunjerski je ostao bez legalne imovine zbog dosljaka jer su oni bili crveni podanici i to im je sledovalo. Svi su bili u partiji dok moji zemljaci veoma retko. Kada su dosle devedesete i pocelo da se okrece vreme i cetnici ponovo da budu aktuelni i kraljevski ljudi, svi ti crveni su poceli da se okrecu i prave od sebe cetnike iako su do juce rusili sve Srpsko i pljuvali po Srbima i Srbiji. Prestali su biti jugosloveni i preko noci poceli biti "Veliki Srbi" ili pak cetnici iako su do juce sve radili protiv njih. Dok starosedeoci su oduvek bili samo Srbi i nikako nisu bili partijasi i crveni vec su bili samo za Srpstvo, kralja... Sto je najgora stvar oni su bili ogorceni kada su videli kolone pred granicom 95. i vise vas pljuvali nego mi. Mislili su da cete im vi oduzeti njihovo ili ko zna sta. Mi smo opet cutali i pustili vas ovde iako ste vi trebali da popunite Kosovo i istocnu Srbiju. Nikom od vas nije padalo da idete tamo jer ste ovde imali sigurnost a i mnogo Srba. Potom su pijace i ulice bile prepune svercera (Krajisnika) koji su tu svoju maticu i drzavu ostetili za velike pare i pljunili na ostale Srbe. Sto je danas najgora stvar pokusavate da budete veci Srbi od starosedeoca. Po meni velik si po delima i po onome kako predstavljas i boris se za svoju drzavu sto smo mi mnogo puta u istoriji pokazali kao i nasi poznati uceni ljudi kojih je u Vojvodini oduvek bilo najvise. Dok iza Krajisnika stoje samo neke reci hvale da su "Veliki Srbi" i da potcenjuju domace stanovnistvo koje im je pruzilo sve dok dela zaostaju ili ih uopste nema.
3. Danasnji starosedeoci Vojvodine uglavnom poticu iz juznih krajeva iz Crne Gore, Brda, Pastrovica, istocne Hercegovine, Kosova, severne Makedonije. Dovodili su ih Carnojevic i drugi SRPSKI vladari i kazu mnogi da je taj narod koji je presao bio uglavnom cinio imucnije ljude mada je to i nevazno, a sto se tice dosljaka njih je 45 doveli crveni, jugosloveni i ustaski vrh crvenih. I u tome se vidi razlika. Mislim da je ljudima bilo bolje da su ostali jos u to vreme na svojoj zemlji mozda bi onda odbranili je od hrvata i ostalih agresora. Vojvodina je prva koja je osnovala Maticu Srpsku prva institucija takvog tipa kod Srba, potom nije za dzabe NS prozvan Srpskom Atinom, potom imala je velike vodje u vidu Cara Jovana Nenada, Miletica, Jase Tomica i mnogih drugih, Pupin je osnovao Srpsku Narodnu Odbranu odnosno njenu pretecu koja je bila prva takva institucija za zastitu prava Srba u dijaspori i pomoc Srbima u domovini, Brankovic veliki vojvoda Hercegovine i Banata kao i kasnije ostalih delova Vojvodine je prvi stvorio plan za ujedinjenje svih Srba na Balkanu i stvaranje jedne tako jake drzave. Iza Srba u Vojvodini stoji dugacka istorija i tradicija koju vi ne postujete i potcenjujete.
4. I jos jedna stvar znam ljude koji imaju i pasos sa sahovnicom, kad ih pitas sta ce vam oni odgovaraju da im je potreban kako bi lakse putovali u evropi. Ako vec hoces da budes stanovnik Srbije baci taj pasos i bude Srbin a ne malo vamo malo tamo.

Eto naveo sam ti u par tacaka neke stvari koje me nerviraju kod vas za one iz cetrdesetih nemam reci prvo crveni pa posle navodno cetnici, drugim recima ljube dupe svakoj vlasti kako bi se odrzali i sto me nervira pretvaraju se svaki put da su oni nesto drugo. Sto se tice ovih iz devedesetih ne mogu da se pomirim sa gubitkom teritorije i da nam se hrvati smeju svugde pa cak i na forumu, takodje ne mogu da im oprostim tu bezaniju jer ja i moji zemljaci nismo nijednom bezali vec smo se borili do kraja a tako ste i vi trebali. Da li niste imali m... ili ne znam ni ja sta ali to je problem. Znam da se vi necete vratiti tamo i da ce ti krajevi tesko mogu biti nasi barem u narednih 100 godina i to ako se tamo promeni trenutna struktura stanovnistva. Kad si me pitao kako mogu da sam za Srbiju a da pljujem Srbe vidis ja pljujem samo izdajnike i one slabe koji ne mogu da se nose. I jos se mnogi ovde prave junaci i potcenjuju narod u Vojvodini a ne shvataju da su oni ti koji su izgubili sve. Ne treba izigravati Srbina na tudjoj vec na svojoj zemlji i to narocito treba biti toliko velik da niko ne moze da narusi tvoju zemlju i tvoju cast. Takodje mnogi iz cetrdesetih nisu hteli nista da rade pa sada kad nema partije nemaju od cega da zive, jebi ga sto niste radili kao svi starosedeoci nego samo partija, sverc itd...
Ovo je nasa realna situacija i jos najgore Canak je vodja autonomasa a sam je Licanin. On izigrava "Vojvodjanina" a sta je ulozio da ona ovako zivi danas. A bas ga briga on moze i da je odvaja kad niti on niti njegovi ne znaju sta znaci ujediniti se sa Srbijom lako je cepati nesto sto nije tvoje.
Ovo autonomastvo je glupost, a najvece razmirice u Vojvodini su upravo izmedju samih Srba. Ti ne mozes tako sebe da gledas tj. realno kao ja jer naravno tebi ne odgovaraju moji argumenti koji su tacni. A neki debili cak i koriste samo uvrede jer nemaju argumente pa misle da su kao odgovorili.

Slusaj @Mistreated kada budes resio da se vratis u svoju zemlju i kada tvoji zemljaci budu zeleli da se vrate licno cu vam pomoci da nastavite tamo da zivite i vi i vasa deca, u jednoj jedinstvenoj Srpskoj drzavi. Evo ljudi na Kosovu svasta trpe pa su opet ostali tamo, a ne volim kada neko bezi jer to nije karakteristika Srpskog naroda. Bezanjem se nista ne postize, tako da kada se stvore uslovi licno cu kao i moji prethodnici ici u RSK ako se bude ratovalo sa hrvatima tj. ako sami ne prepuste oteto. Onda mi mozete biti i najbolji a dok god ovde sedite i zagovarate ostatak Srbije da su starosedeoci kukavice i autonomasi dotle mi necete valjati. Vidi i Srbija realno ko je kukavica onaj sto bezi i ostavlja zemlju ili onaj koji je stvorio. Toliko od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Mistreated je rodjeni Apatinac,sto ga trpas di mu nije mesto... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
zeljko@8

boli me du*e sta ti mislis o dodjosima(da li je tu rec izmislio panonski govnar? Smile Smile)..........vojvodina je moja koliko i tvoja i bilo kog gradjanina vojvodine
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@frontasu
a i ostali neke patriote.
Austrougarska je trazila i naredjivala da se grade crkve, jer bez Boga nije se moglo vladati.
Ni je kKomunisticka Partija Krajine u ilegali gradila te crkve, vec su gradjene sitematski od poreza pravoslavnih vernika.
Drugo kada su dosli krajisnici i prekodrinski komesari, nisu dosli da rade, nego da pljackaju.
Dobar deo sirotinje koja je dosla se povinovala potrebi za zivotom, ali dobar deo su postali borci sa dva svedoka, pa kada je Tita, zaduzivao generacije koje sada pisu nato kompjuterima ispastaju.Zaposljavali se kao inokorespondenti i mladji referenti na hiljade, pili kafe i velicali velikog vodju.
Karikiram malo ali je tako.
Ko su ti ljudi sa dva svedoka? To su Srbi koji su ucestvovali u najvecoj Totovoj ofanzivi, zaobilazenja Jasenovca a druga im je bila da se bore protiv izdajnika (najveceg Srbina) Momcila Djujica i onih koji su cetiri godine branili srpstvo u Hrvatskoj.
Posle rata su sve oprostili Hrvatima i doneli ih opet u nas zagrljaj bratstva i jedinstva a samo za rad zaposljavanja kao pendrekasi ili kao zasluzni borci penzioneri.
E ta su govna dosla u vojvodinai i sprovodili otkup (dajte da zderemo jer smo se borili).
Svka cast onima koji su se prihvatili da rade, ti su danas bogati ljudi, ali vecina je to radila.
Napravili sovjetske kolhoze i nabijali sebi na spiskove trudodane, po ratnoj zasluzi.
Kada je Tita video da od toga nema leba, vratio je zemlju ali samo deo.
Unistili ste vojvodjanski agrar do daske.
Da ti ne pricam kako su ih Hrvati po drugi put izjebali, oterali i napravili sebi drzavu zahvaljujuci iskljucivo krajisnicima.
Naime 91-ih nisu hteli da razgovaraju, ikona im je bio Sloba koji nije znao kako da ih skine s kurca, a predsednik pendrekas. Ideolog, komunisticki direktor iz Petrinje.
Krajisnici su sramota za kuglu zemaljsku a ne za Srbiju.
Evo ih sada velike patriote.
Znas sta se moze dogoditi zatezanjem u Vojvodini. Da jednog dana svi ama bas svi Srbi budemo proterani.
Vi krajiske pizde imate gde, jer imate svi sakrivene sahovnice i dzepovima, ali mi vojvodjanski Srbi bukvalno nemamo samo Srbiju.
Sve sto sam ti napisao je istina i tako gledaj.
Mrzite vi i Srbiju i Vojvodinu deset puta, a mi drugo nemamo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung U900
Citat
Austrougarska je trazila i naredjivala da se grade crkve
Smile
Аустроугарска је забрањивала деловање Православне цркве човече...
Не могу да верујем како се појединци праве паметни,а ни једну историјску књигу о српском војводству нису прочитали.Сине Матица Српска је мама и тата,ајде лепо тамо и читај,прочитај бар половину онога што сам ја прочитао биће ти све јасније!

Citat
Drugo kada su dosli krajisnici i prekodrinski komesari, nisu dosli da rade, nego da pljackaju.
Нећу више да залазим у ову тему и да читам глупости и изливе не знања.Душевно сте оболели и затровани мржњом према ближњем свом!Здраво и лечите се! Smile
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Citat
Austrougarska je trazila i naredjivala da se grade crkve
Smile
Аустроугарска је забрањивала деловање Православне цркве човече...
Не могу да верујем како се појединци праве паметни,а ни једну историјску књигу о српском војводству нису прочитали.Сине Матица Српска је мама и тата,ајде лепо тамо и читај,прочитај бар половину онога што сам ја прочитао биће ти све јасније!

Citat
Нећу више да залазим у ову тему и да читам глупости и изливе не знања.Душевно сте оболели и затровани мржњом према ближњем свом!Здраво и лечите се! Smile
Koju si ti istoriju ucio da je Austrougarska zabranjivala pravoslavnu crkvu?
Pa stvarno dolazis iz pecine.
Od 1768 Srpska Pravoslavna Crkva je vodila evidenciju podanika na teritoriji carevine.
Da nije toga ne bih si znao poreklo, a ako si krajisnik isto vazi. Samo crkva ima evidenciju.
Krstenica SPC je bila jedini dokument o drzavljanstvu.
Patrijarsija je bila u Sremskim Karlovcima. Skole su bile pod ingerencijom crkve.
U srpskim opstinama su bili birani iskljucivo Srbi.
To je bila uredjena drzava.
Drugo je to sto su sve mnogonacionalne drzave propale. Nije samo ugarska, nego posle i Rusija (sovjeti), pa Jugoslavija, pa cak i Ceska i Slovacka.
Evropa je odlucila da nacionalne oligarhije vode svoju naciju.
Zato i jeste ovo oko Kosova.
Ali da se vratimo. Niti suTurci zabranjivali, niti ugari. Naprotiv, crkva je najlaksi nacin da vladas.
Gde je Vuk Karadzic promovisao svoje pismo? U Becu. I zasto? Jer se crkva sve vise priblizavala, crkvenim jezikom ruskom jeziku.
Bec je finasirao sve samo da promovisu jezik koji je sto razlicitiji od ruskog.
Citaj malo istorije kad vodiss poemiku.
sada na internetu se za cas mozes informisati preko nato kompjutera.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 07:54:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.