Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 13:13:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojvođanski autonomaši u podmukloj akciji  (Pročitano 39450 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Daj bre patriote, sve vidite, a ne vidite kako je Velja sve to imao i vec sprema svoju propagandu.
Ne brinite, nikada se Vojvodina nece odvojiti od matice.
Bolje gledajte ko vas voda ko mlade majmune dize crkve, dize sebi spomenike uzima ti pa vraca pola, pa kaze: mnogo sam ti dao.
Sta ne gledate sustinu. Zasto Velja nije pokazao sadrzaj? Magistar nije ni otvorio da procita ili bar ovlas baci pogled da vidi da je to program Lige.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Sretno. Smile
Nisi me ni pokušao zadržati, sramota Smile
Pa i meni je nekada dosadno, ali kada vidis kakve sve umove vidis, pitas se jel je moguce da majka tako nesto radja?
Posle shvatis da je dosao iz pecine na asfalt, dao mu nato kompjuter i sada sta ubode.
Do 45-e svi Vojvodjanski Srbi su dobro znali zasto hoce svoju drzavu Srbiju. Od 45-e dolaskom prekodrinskih komesara, izrodilo se svakojakih ideja od autonomije do drzave. Svi oni neki qrchevi vojvodjani sa Like (Chanak) ili pitaj Boga odakle izigravaju neke harambase a da u zivotu nisu zemlju oznojili i zasluzili bar parce vekne hleba.
Pa iritiraju balvane, koji jedva cekaju da brane Srbiju i Kosovo, a da nikada tamo nisu ni bili.
Sta sve ne citas pa to su biseri nad biserima.

Tako da kako ti volja 'take or live'. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Citat
Dobrodošli svi, pa i „64 županije”
Na pitanje da li u DZVM-u postoji spremnost za promenu u odnosu na stavove mađarskog Omladinskog pokreta “64 županije”, koji promoviše “Severnu multietničku regiju”, odnosno “Južnu oblast”, Pal je odgovorio da je ideja autonomije na etničkom principu formulisana još 1992. godine i da su dobrodošli svi koji hoće to da podrže.

Па онда овај
Citat
Kostreš: Vraćanje imovine je preduslov autonomije

Predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je juče u Strazburu da će Srbija jedino vraćanjem oduzete imovine Vojvodini “pokazati da suštinski, a ne samo deklarativno, podržava autonomiju Pokrajine i jačanje njenih nadležnosti”. Kako je saopšteno iz kabineta predsednika vojvođanske skupštine, na sastanku s generalnim sekretarom Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope Urlihom Bonerom, Kostreš je rekao “da bez vraćanja imovine Vojvodini, otete 1995. godine Zakonom o sredstvima u svojini Republike, autonomija Vojvodine i dalje ostaje samo prividna i formalna”.
Прво је избеглицама продавао, сад би и да отима.... Smile Зашто је ово важно,јер је превасходно људима из РСК и РС насељен север српске Војводине.
Па онда иде...
Citat
Na poziv da objasni svoje nezadovoljstvo i ocenu da Tadić “vodi politiku kao da Mađari ne postoje”, Pal je rekao da u svim pitanjima koja se tiču mađarske manjine “ništa nije urađeno”.
– On ne stavlja na dnevni red pitanje naših autonomija, obrazovanja, školstva, sudstva, napada na pripadnike manjine, tuča itd. To se ništa ne pomera – kazao je Pal. – Ništa nije urađeno i mi smo vrlo nezadovoljni. Mislimo da demokratski kandidat za predsednika mora da se ponaša na drugi način; i on ili neko drugi, ako želi da dobije podršku Mađara. A nemojte zaboraviti koliko je mala razlika bila u glasovima. Da Mađari nisu izašli i glasali za njega, on ne bi bio izabran.

Jedno od pitanja zbog kojih je lider DZVM nezadovoljan jeste tema koju, kaže, Tadić “nema hrabrosti da otvori” – mađarska autonomija.
– Mislim na onu autonomiju koju Srbi treba da imaju na Kosovu, a to je etnička autonomija na teritorijalnom principu. Pa nije valjda da Srbi mogu da dobiju autonomiju a mi ne možemo?

– Ako mi hoćemo da se zatvorimo, pustite vi nas da se zatvorimo. Nemojte vi da vodite brigu. A Srbi se neće zatvoriti na Kosovu? – odgovara Pal.

Иначе захтев мађара је да се формира нека област коју би чиниле Суботица,Сента,Кажиња,Ада,Мол,Кикинда и можда још неко место,а колико сам упућен то је негде око 45 локалних самоуправа.
После ћете се питати одакле војвођански пасоши.
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Pitao bih odakle pasosi sa sahovnicom? I to kod najvecih patriota?
Moglo bi da kada se aktiviraju Vojvodjanski pasosi, bude jos vise patriota u Srbiji.
Vojvodina je prepuna kojekakvih pasosa! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2007, 06:49:37 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Pitao bih odakle pasosi sa sahovnicom? I to kod najvecih patriota?
Moglo bi da kada se aktiviraju Vojvodjanski pasosi, bude jos vise patriota u Srbiji.
Vojvodina je prepuna kojekakvih pasosa! Smile Smile Smile
Шта причаш ти???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Иначе захтев мађара је да се формира нека област коју би чиниле Суботица,Сента,Кажиња,Ада,Мол,Кикинда и можда још неко место,а колико сам упућен то је негде око 45 локалних самоуправа.
После ћете се питати одакле војвођански пасоши.

e ovo će im malo teže ići Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ma nema nista od toga, madjari su najlojalnija nacionalna manjina. samo i oni imaju svoje "patriote" koji se kurobecaju
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 03:59:13 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neka se kurobecaju u mađarskoj a ne ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
ma nema nista od toga, madjari su najlojalnija nacionalna manjina. samo i oni imaju svoje "patriote" koji se kurobecaju
Нема ништа од тога?Тако смо причали и за шиптаре,ма нема ништа од тога...
А што се тиче лојалности,пре ће да гласају за мађаре тј њихове него за Србе.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 04:10:41 od JFront »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Нема ништа од тога?Тако смо причали и за шиптаре,ма нема ништа од тога...
А што се тиче лојалности,пре ће да гласају за мађаре тј њихове него за Србе.
Prvo, sto bi glasali za Srbe, a ne za svoje predstavnike?
Drugo da bi na lokalnim izborima, pa i republickim se prikljucili Chanku, koliko bi jak bio autonomaski pokret?
Trece, puno postova pokazuju da ima ljudi koji nemaju pojma sta je Vojvodina.
Agresivnost je u Vojvodini stetila, a bila je pristutna i od strane Madjara, i od strane Svaba i od strane Srba (najnovije).
Agresivnost svaba se zavsila sto ih nema vise, agresivnost Madjara se zavrsila njihovim uzasno smanjenim brojem a agresivnost Srba se moze tragicno zavrsiti. A sve zbog akrepa koji bi vlast, i otimanje. A sve na ustrb drugih.
To znaju stari Vojvodjani, a novokomponovane patriote uzivaju u duplim i troduplim pasosima, pa ih nije puno briga da Vojvodinu.
Imaju rezervnu domovinu, pa ko jebe Vojvodinu.
Pamet u glavu, svaka, ama bas svaka agresivnost se zavrsila tragicno po agresora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 13:13:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.