Pretpostavljam da ti je cudno da postoje ljudi koji ne pripadaju ni jednoj partiji....
To je "gordan.i"-ovom "zdravom" mozgu ne pojmivo. On je naucen da misli tudjom glavom...pa mi ga je ponekad i zao A jos i da mu objasnjavam (i njemu i onima kao on) neke stvari...osecam se kao da vodim diskusiju s' Cedom.
Pretpostavljam da ti je cudno da postoje ljudi koji ne pripadaju ni jednoj partiji....
To je "gordan.i"-ovom "zdravom" mozgu ne pojmivo. On je naucen da misli tudjom glavom...pa mi ga je ponekad i zao A jos i da mu objasnjavam (i njemu i onima kao on) neke stvari...osecam se kao da vodim diskusiju s' Cedom.
Sa Cedom i da 'oces, ne mozes, on se bavi "grijanjem sinusa"....
Војводина још није независна??Па доле бре... Замисли сад то имаш Србију и Српско Војводство(пошто Војводина не постоји)...Две српске државе које се свађају, због чега, због политичара који трују народ лажима зарад своје користи, наравно, а онда имаш и трећу српску државу Републику Српску, која ће да се наљути јер јој Србија и Српско Војводство не пружају подршку јер жели да се одвоји од педерације БиХ и припоји четвртвој српској држави Републици Српској Крајини...зајебана ситуација...
Ау да....заборавио сам и пету Српску државу Црну Гору која хоће да се припоји, али не може због деликатне ситуације између Српског Војводства и Србије, не знам како ће на то реаговати и шеста Српска држава, Македонија...