Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Nudicete nam ko zna kakve autonomije i slicno ali bice kasno,kao i sa Kosovom
...ipak nisi normalan. Jer to nekakvo Canak-Ceda predizborno obecanje ? ...ako jeste, eto jos jednog ( od milion ) razloga da se neglasa za njih, jer znajuci ih verovatno ce to obecanje ispuniti.
Meni bi u najmanju ruku bilo sramota da vidim da svi beže od mene kao da sam šugav a ja da ih jurim!
Pravi opis stanja stvari.. Vojvodina daje preko 40% u budžet, a dobija 7%.. Pa ih vi zovite "mađaronima", separatistima, autonomašima, kako god, ali i ja bih vikao da mi neko zavlači ruku u džep..
Што значи да остали делови Србије дају 60% у буџет, а добијају 0% од тога... Јесте ли ви Војвођани нека виша раса па сте привилговани?