Pa naravno da su dobili izbore u Vojvodini kad su nagurali sve izbeglice ovde da ih mi izdrzavamo a da oni glasaju za njih, a i bas znaju da sirotinji mazu oci:D a da i da dodam, pa u EU ako nisi upucen budes izbeglica ali cim dobijes kucu i zaposlis se gubis taj status i postajes obican gradjanin duzan da miri obaveze prema drzavi... Ovi vec ewo 10 godina vicu da su gladni i zedni a rastu kuce sa bazenima i skupi automobili se voze....pa smo mi budale ili sta , pa ajde i nas naucite kako da zaradimo toliko ? smo mi ludi sto od jutra do sutra radimo na njivama za nista ? ali znam ja da ima i onih jadnih ljudi koji stvarno nemaju nista e njih mi je stvarno zao a za ove....
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 23:52:24 od davids »
Pa ovo nije imalo veze sa evropskim institucijama...Ovo je interno istrazivanje(prva faza izborne kampanje) na osnovu koje se pravila politicka poruka i strategija kampanje.A vec sam ti navela razlog zbog kojeg ne zelim da ti kazem sta je u pitanju.I po peti put,na tebi je da li ces da verujes ili ne.
nemam vremena da se bahcem sa tim a samo mi je dovoljno da odem do centra za socijalni rad i za pomoc pa da cujem na sve strane ono "bolan"......A tih sto su se obogatili ima koliko hoces .... pa samo kad bi im se poreklo imovine trazililo...da vidim sta bi onda uradili a ? Samo ih je u mom razredu troje i nezna se ko je puniji sa parama od koga....ma za veceras je dosta nastavicemo sutra....
... Dobio si statut izeglice, sve za dzabe, dobio si da vozis kola na svoje table......Mi vas hranili, pazili i sad ste se toliko osilili da zamisljate da je ovo vase. ...
Pa naravno da su dobili izbore u Vojvodini kad su nagurali sve izbeglice ovde da ih mi izdrzavamo a da oni glasaju za njih, a i bas znaju da sirotinji mazu oci:D
Najjaci su mi ovi likovi koji pricaju ovakve gluposti. Jebote, vama bi stvarno trebalo dignuti spomenik posto ste nam sve omogucili. Evo ja ti se zahvaljujem sto si ucio umesto mene i zavrsio umesto mene osnovnu i srednju skolu, sto sada zavrsavas fakultet i radis diplomski umesto mene. O hvala ti sto si mi nasao posao i umesto mene isao na razgovore. Hvala ti sto ides umesto mene ides na posao, o hvala ti sto si mom ujaku prodao "svoje" imanje na Baniji upola cene da bi mogao da kupi neku blataru da smesti porodicu. O hvala ti sto si umesto njega vozio kamion i tovario namestaj, spavao u tom kamionu po svim vremenskim uslovima, o hvala ti sto umesto njega izdrzavas porodicu, o hvala ti u ime svih izbeglica... Stvarno, treba to sve izdrzati. Ti si verovatno neki opasan bilde(r).
davids ali znam ja da ima i onih jadnih ljudi koji stvarno nemaju nista e njih mi je stvarno zao a za ove....
u tome je vas problem, ni ne citate, ne protumacite malo, odma napadate, zato tako prolazite u zivotu..... svaka tebi cast
a ti mosko meni je stvarno tebe zao....ja sam vaspitan da stedim i da racionalno trosim....a ne da bacam ko da sam na ulici nasao....znas kako kazu , kako doslo tako i otislo..... a da kad budes u mom kraju svrati da ti pokazem koliko para imam ,,,pa onda da razgowaramo...
« Poslednja izmena: 18. Jun 2007, 00:15:15 od davids »
imam slike 3 salasha, sliku 'trenutno' zvanicnog grba Vojvodine i mapu Vojvodine, sta ima lose u mapi? evo i tebi da ponovim, ja volim Srbiju, volim Vojvodinu, volim Novi Sad, a najvise volim moje mesto tj Cenej eeeee i da mi je samo salash
А што као прави Војвођанин не ставиш историјски и једини прави грб Војводине, већ уместо тога држиш ове Чанкове фалсификате? За тебе је 4 године важења грба који је прогурао један сепаратиста битније од истинског и аутентичног грба Војводине? Зашто уместо мапе авнојевске Војводине не ставиш мапу Српског Војводства? А мој Војвођанине?
a sto mi ne izmslimo vremeplov pa se lepo ne vratimo u doba kad je taj grb bio vazeci ili kad je ta Vojvodina postojala jos bolje ajmo da se vratimo u doba Cara Dusana jer je Srbija tolikooo velika bila da bi mi bila cast da zivimo u to vreme... lepo sam rekao, to su zvanicni simboli Vojvodine i dok su takvi takve cu ih i drzati pa ko god ih izmislio, dal Pera, Sima, Mile Baba, Djura Belja, Steva Cenejac il' neko treci... Sto niko ne drzi grb Srbije za vreme Nemanjica nego svi koriste dvoglavog orla? Sto drzimo mapu sadasnje srbije hajmo da koristimo onu Dusanovu itd itd itd... i ovo 'Vojvodjanine' mi nekako izgleda kao prozivka pa da ti ponovim ali ovaj put debelim slovima ja sam Srbin, rodjen u Srbiji u gradu Novi Sad koji se nalazi na teritoriji Vojvodine koja je sastavni deo Srbije. Zivim u malom mestu pokraj Novog Sada koje se zove Cenej i autonomas sam ljuti...
... Dobio si statut izeglice, sve za dzabe, dobio si da vozis kola na svoje table......Mi vas hranili, pazili i sad ste se toliko osilili da zamisljate da je ovo vase. ...
Pa naravno da su dobili izbore u Vojvodini kad su nagurali sve izbeglice ovde da ih mi izdrzavamo a da oni glasaju za njih, a i bas znaju da sirotinji mazu oci:D
Najjaci su mi ovi likovi koji pricaju ovakve gluposti. Jebote, vama bi stvarno trebalo dignuti spomenik posto ste nam sve omogucili. Evo ja ti se zahvaljujem sto si ucio umesto mene i zavrsio umesto mene osnovnu i srednju skolu, sto sada zavrsavas fakultet i radis diplomski umesto mene. O hvala ti sto si mi nasao posao i umesto mene isao na razgovore. Hvala ti sto ides umesto mene ides na posao, o hvala ti sto si mom ujaku prodao "svoje" imanje na Baniji upola cene da bi mogao da kupi neku blataru da smesti porodicu. O hvala ti sto si umesto njega vozio kamion i tovario namestaj, spavao u tom kamionu po svim vremenskim uslovima, o hvala ti sto umesto njega izdrzavas porodicu, o hvala ti u ime svih izbeglica... Stvarno, treba to sve izdrzati. Ti si verovatno neki opasan bilde(r).
reci mi iskreno, gde si lepse ziveo, ovde ili tamo odakle si dosao?
koliko sam ja razumeo ne radi se o tim izbeglicama. radi se o "izbeglicama" koji kao generali vrs imaju srpsko drzavljanstvo, vile u elitnim delovima beograda, a nas ovde trpaju govnima kako bi mi stitili njihove vile. Ako su ves branili rs i rsk sto nisu tamoi ostali ako je ot njihova zemlja. i ja sam protiv takvih idiota