Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Maj 2025, 04:54:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Vojvodina ne zavisi od Kosova"  (Pročitano 35771 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
imam slike 3 salasha, sliku 'trenutno' zvanicnog grba Vojvodine i mapu Vojvodine, sta ima lose u mapi?
evo i tebi da ponovim, ja volim Srbiju, volim Vojvodinu, volim Novi Sad, a najvise volim moje mesto tj Cenej  Smile
eeeee i da mi je samo salash  Smile

А што као прави Војвођанин не ставиш историјски и једини прави грб Војводине, већ уместо тога држиш ове Чанкове фалсификате? За тебе је 4 године важења грба који је прогурао један сепаратиста битније од истинског и аутентичног грба Војводине? Зашто уместо мапе авнојевске Војводине не ставиш мапу Српског Војводства? А мој Војвођанине? Smile
IP sačuvana
social share
"Кад орао изгуби крила, онда га и пилад кљују."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
А што као прави Војвођанин не ставиш историјски и једини прави грб Војводине, већ уместо тога држиш ове Чанкове фалсификате? За тебе је 4 године важења грба који је прогурао један сепаратиста битније од истинског и аутентичног грба Војводине? Зашто уместо мапе авнојевске Војводине не ставиш мапу Српског Војводства? А мој Војвођанине? Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Svaka cast.To sam mu i ja rekao isto pre par dana  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
imam slike 3 salasha, sliku 'trenutno' zvanicnog grba Vojvodine i mapu Vojvodine, sta ima lose u mapi?
evo i tebi da ponovim, ja volim Srbiju, volim Vojvodinu, volim Novi Sad, a najvise volim moje mesto tj Cenej  Smile
eeeee i da mi je samo salash  Smile

Obozavam ovu devojku  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
са овим "тренутним" амблемом Војводине који је лични пројекат ненада чанка се спрдају скоро припадници свих народа, народности,националности,нација,друштава,шах клубова у  АП Војводини, називајући га "Свети Павле и два пива" (лав и јелен,  Smile "симболи" Војводине  Smile  Smile ) .... а шта народ мисли о застави довољно говори да се скоро сваког месеца у некој општини АП Војводине, редовно нека скине, поцепа или запали.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 23:21:19 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
A to se desava jer DSSovci stupaju na pozornicu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
A to se desava jer DSSovci stupaju na pozornicu Smile

Radikali marshalka, radikali i DSS-ovci
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Radikali se podrazumevaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 341
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k750i
Heraldističko tumačenje

Osnov za sadržinu grba potiče iz zastave Zemunske Narodne garde iz 1848. Prvi put su se kod nas, pored prepoznatljivog krsta sa ocilima, izdvojili jedinstveni regionalni simboli Bačke, Banata, Srema i Baranje.
Bačka je svoj simbol preuzela od prvobitnog zaštitnika i patrona Bača. Sveti Pavle se može videti sa knjigom ili sa mačom u ruci. Na ovom grbu ima mač čiji je štitnik za ruke nacrtan kao krst i predstavlja poziv na odbranu pravoslavne vere. U pozadini je plava boja koja simbolizuje mudrost. Kroz istoriju heraldike na grbovima su se pojavljivali razni sveci i istorijska bića, njihova poruka je biti ponosan, istrajan i mudar u svim poduhvatima, štiti svoju religiju i svoj indetitet.
Banat - njegov simbol je lav propet na zadnje noge, dok u prednjoj podignutoj šapi drži sablju sa odsečenom turskom glavom na vrhu. Datira iz nekadašnjeg Banata koji je bio daleko veći u to vreme. Može se videti na nekoliko porodičnih, na Torontalskom i Temišvarskom grbu i grbu Velike Kikinde. Ovaj lav se unekoliko razlikuje od carskog lava, čije poreklo vuče. Linija je jednostavna i jasna, griva nije previše kitnjasta i rep se ne račva kao kod carskog. Lav je zlatno žute boje i po pravilu je postavljen na crvenu podlogu.
Srem - za simbol je odabran jelen koji leži pored stabla jablana sa vodoravnim i plavim pojasevima u pozadini. Plavi pojasevi simbolizuju tri rečna toka u Sremu, Dunav, Savu i Bosut. Jablan je prpoznatljiv kao zaštitni znak sremskog regiona, dok je jelen istorijski dugo prisutan i propisan za zvanični regionalni simbol od strane Habsburške monarhije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Pa ne moze bez njih
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 341
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k750i
mire mostar

Mene samo interesuje odakle si ti ?
Ocigledno si ovde dosao ovim zadnjim ratovima, kad kazem ovde mislim na Vojvodinu. Dobio si statut izeglice, sve za dzabe, dobio si da vozis kola na svoje table......Mi vas hranili, pazili i sad ste se toliko osilili da zamisljate da je ovo vase. Pa da pitam ja vas kako bi vam bilo da dodjemo sad ja i moja familijakod vas, sta mislis bi li bili primljeni ko vi ovde ?
I stvarno mi nije jasno sto ste svi gledali da dodjete severo od dunava i save kad je dole u Srbiji sve tako lepo i sve cveta...Dosli ste ovde da pljackate ovaj narod i da zivite na nasim ledjima i jos ste uzimali pomoc i vikali kako vas ponizavamo...pa kako vas nije sramota bre???  ispalo je bas kao sto su mi neki ljudi govorili....rani kera da te posle ujede!!! neka neka docice vreme a odete sa naseg....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Maj 2025, 04:54:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.