Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:05:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali bi ste sluzili Vojsku ?
DA
50%  (40)
NE
40%  (32)
Da ako me uhvate
1.3%  (1)
Samo civilno
8.8%  (7)
Ukupno glasova: 80
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska...  (Pročitano 41624 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 drecun je za vreme rata bio uglavnom u pratnji pavkovica . ne bog zna koliko opasno mesto ,ali opet gore nego recimo u beogradu ,a mnogo gore nego u nekoj planini van kosova ,a mnooooogo mnooogo gore nego u nemachkoj  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
to se apsolutno slazem.
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Danilo to da je Delic hteo da krene silom na gradjane izgleda jedino ti znas!  Smile Smile
Ratnog generala tako vredjas Zexy!? Da te nije terao da pucas mozda? Sram ga bilo!

Ma stvarno je kukavica taj Drecun!!! Izvestavao iz Djakovice za vreme NATO agresije!  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
on jeste bio u djakovici na par dana. u hotelu. dok je slusao nase price. a onda je nestao.
delic? ne pada mi na pamet da pricam o tome... ja znam ko je i sta je, sretao sam ga licno, a ko si ti da mi govoris bilo sta o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
on jeste bio u djakovici na par dana. u hotelu. dok je slusao nase price. a onda je nestao.
delic? ne pada mi na pamet da pricam o tome... ja znam ko je i sta je, sretao sam ga licno, a ko si ti da mi govoris bilo sta o tome?

A gde je Ponos bio tada?
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
o kakvom ponosu vi pricate? ma gde ste bili vi? razni ljuvbaci pishaxi rashe i ostali? slushali na tv kako se srpska vojska hrabro bori na kosovu i metohiji i kako je srpska vojska izvojevala istorijsku pobedu nad najjacim vojnim silama na svetu... pa daj pratite samo tok te price, pa cete videti koliko je apsurda. tri puta su objavljivali kako smo konacno izvojevali pobedu nad siptarskim teroristickim snagama. prvi put u oktobru 1998, pa u februaru 1999. i na kraju u aprilu 1999. pa dobro sta to znaci? ma dajte...
i tako dalje pratite te cuvene floskule o pobedi iznenadicete se koliko gluposti je tu receno, a nas narod samo guta i guta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@zexy,danilobg  Jeste li vas dvojica pricali ikad sa Drecunom i Lazanskim?Ja jesam i ovo sto vi iznosite su obicne nebuloze.Imao sam takodje priliku da cujem komentare o njima od ljudi kakve ti zexy mozes videti samo na tv-u.U 99% slucajeva su bili pozitivni.Za nijansu su davali prednost jednom od njih ali njihov kvalitet niko nije doveo u pitanje.Sto se gen.Delica tice tu ste tek pokazali apsolutno neznanje.I njega poznajem i imao sam tu cast da sa njim razgovaram.Covek koji je od bivseg k-danta SAS javno napravio majmuna i koji je pokazao koliko su nase staresine ispred njihovih.Sledece,5 oktobar.Tvoja prica o samovoljnom pokretanju tenkovske brigade na narod je dokaz da se informises iz medija(pojedinih).Zasto to nije tacno?Odgovoricu ti pitanjem.Objasni ovde ljudima,kao bivsi 'vojnik'  i vrsni poznavalac voske uopste,zasto su tenkovi izasli i otisli avalskim putem u bubanj potok suprotno od mesta gde je bio narod?Objasni tu nelogicnost.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 00:52:03 od Serbiko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma samo omalovazavaju ljude za dzabe, a kad vise nemaju sta da kazu onda pocne ovaj Zeki da vredja sagovornike!

Cinjenica stoji da nas NATO nije vojno porazio i da su Drecun i Lazanski vrsni vojnopoliticki komentatori.

Drecun je ceo rat proveo na KiM i nekoliko puta je bio na Kosarama za razliku od onih koji su bili "blizu"!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ovde ne pricamo o liku i delu Miroslava Lazanskog i Milovana Drecuna vec o vojsci. Takodje ne pricamo o funkcionerima Srpske radikalne stranke vec o vojsci. Promasili ste temu.

Pishax, ako volis misljenja oficira koji su ucestvovali u ratovima onda umesto politicki angazovanih vojnih penzionera preporucujem da obratis paznju na one koji i danas profesionalno rade svoj posao. General Cirkovic je dao izvrstan intervju u novom broju Odbrane o kopnenoj vojsci i njenoj reformi. Obilje faktografskih podataka, argumentovano i utemeljeno objasnjenje o konceptu reforme jedinica, novi sistem obuke, izazovima i problemima itd.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 11:35:14 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
tacno. sa drecunom sam razgovarao i cak se pominje nasa bitka sa siptarima u selu velika hoca u njegovoj knjizi. u nasoj brigadi proveo je cetiri dana i saslusao mnogo ljudi, ukljucujuci i mene. tako da, da, poznajem coveka, bez obzira na to ko sta pricao. i ja ne pljujem po njemu, jer je stvarno neke stvari realno prikazao i pokazao sto se tice bitki i ostalog. a onda se ukljucio u neke politicke kampanje i ebiga. placi nad prosutim mlekom. lazanski je taj koji nije bas prilazio toliko blizu bitkama, ali je na neki svoj nacin komentarisao, manje ostrasceno i njega pozdravljam.
delica ne poznajem licno i ne bih da ga upoznam. video sam neke njegove naredbe tokom rata (iako nikad nije komandovao meni llicno) koje ne samo da ne odobravam, vec su mi malo i odvratne. ne kazem da nije inteligentan covek ili nesto drugo, vec samo da ne zelim da sa njim imam posla, narocito posle njegovog politickog opredeljenja.
nato se nije ni borio protiv nase vojske na kosovu. makar ne kpneno. borio se u vazduhu i razbio nas. sta bibilo kad bi bilo, nisam siguran,ali ponovicu jednu stvar koju sam rekao na nekom drugom topicu izgleda,
mi nismo imali cime da se borimo protiv njihovih tenkova. jedina PO raketa sa tandem glavom "bumbar" koju smo i imali u posedu je bila jos u experimentalnoj fazi, tako da je nisu jos ni proizvodili. a nasi kumulativni i podkalibarski projektili na njihovim sendvic oklopima napravili bi samo ogrebotinu. za razlliku od naseg tenka m84 koji je i pri pogotku najobicnijom zoljom na pravo mesto raspadao se u komadice, a kamoli od topa A10. tako da o pobedi nemojte pricati, jer samo povlacenje nase vojske sa kosova mi ne lici na pobedu.
i na kraju da, general cirkovic je dao jako dobar intervju. s tim sto sve sto je on rekao nista nije nepoznato i nista nije novo. to je standxcardna vojna izjava vec neko vreme, samo sto je on dodao neke stvarcice. po sluzbenoj duznosti. no, prihvatam ono sto je rekao, narocito po pitanju stanadarda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:05:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.