Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:08:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali bi ste sluzili Vojsku ?
DA
50%  (40)
NE
40%  (32)
Da ako me uhvate
1.3%  (1)
Samo civilno
8.8%  (7)
Ukupno glasova: 80
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska...  (Pročitano 41680 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ulazak u zajednicki vojni i ekonomski savez sa ostalima u regionu je najbolja garancija za ocuvanje ter. integriteta. Tako je Zapadna Evropa resila svoje razmirice posle II svetskog rata. Pogledaj samo Francusku i Nemacku, toliko su puno ratovale u istoriji a danas imaju otvorene granice i zajednicke vojne jedinice.  EU i NATO su upravo osmisljeni kao najbolji preventivni mehanizam za sprecavanje apetita jer obavezuju clanice da:

- nemaju teritorijalne pretenzije prema susedima
- sve eventualne sporove resavaju mirnim putem.
- stite jedni druge od eventualnog ugrozavanja trece strane

Ne vidim zasto je premalo brigada i kako ti uopste zamisljas da vojska deluje u praksi. Poenta uostalom uopste nije u brigadama, vec u bataljonima modularne strukture koji se medjusobno spajaju u zavisnosti od potrebe odnosno za namenske zadatke. A za to je potrebno da imas jedinice koje su dobro uvezbane za sadejstvo.

Nigde vise u Evropi vojska ne obezbedjuje granicu. Madjari npr nemaju ni vojnike ni tenkove prema nama, a tenkove su skoro skroz izbacili iz upotrebe.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 03:44:31 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Ti kao da si slep kod ociju?!? Vidis da nas i zapad nece i ne -ebe ni malo.Albanci im perspektivniji od nas!Direktno pomazu na svim poljima naseg potencijalnog protivnika.Medjutim,kada je u pitanju reforma nase vojske, tu su max. aktivni.Slucajnost ili sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jeste, bas ih pomazu tako sto su ih stavili pod protektorat. Pre ce biti da zele da drze koliko toliko pod kontrolom jedan veliki evropski problem koji Srbija nije bila u stanju da resi koliko toliko na normalan nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@danilo gorska vilo koja sve vidi i sve zna, zaista smara boriti se sa tonama fraza koje ti prosipas.

Svaki objektivni posmatrac vidi da nam je vojska u nikad gorem stanju od kada su demokratori poceli da je reformisu.
Sto je najgore apsolutno joj nedostaje moral jer je ponizena i skrajnuta.

I ti sad meni pricas da sve drzave imaju prigovor savesti ko da sam ja malo dete pa to ne znam. Samo prosipas neke prazne price.
Da, tacno je da to postoji skoro svuda ali u ozbiljnim drzavama to ne ugrozava borbenu gotovost vojske kao sto se kod nas desava!

Drcuna koji je ceo rat proveo na prvoj liniji ti omalovazavas  Smile Smile Ko si ti da bilo sta kazes o njemu. Pa on je vise puta stavio glavu u torbu nego sto si svestan.
O Lazanskom koji je prosao vecinu svetskih ratista da i ne govorimo.

Pricaj sta hoces ali dobronamerni ljudi znaju ko nam je rasturio vojsku.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Opet fraze a cinjenica nigde.

Kako ne razumes da pozivanje na tudja misljenja, `objektivne posmatrace` i komentare nije argument.

Nisi objasnio kako to kod nas prigovor savesti ugrozava borbenu gotovost a nekim cudom je ne ugrozava nigde u svetu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Shvatam ja tvoju poentu nego pokusavam da te nateram da izadjes iz okvira `rekao Lazanski`, `rekao Drecun` i da razmisljas svojom glavom. Drago mi je sto te interesuje ova tema ali imam utisak da ti se poznavanje ove tematike uglavnom temelji na citanju komentara spomenute dvojice.

Veruj mi to sto je neko obisao ova ili ona ratista ne mora da ga cini autoritetom u oblasti poznavanja vojske. Lazanski je pisao gomilu nebuloznih tekstova, brkao tipove aviona i raketa ali to kod pucanstva prolazi jer oni to jos manje znaju od njega. Lazanskog najmanje vole u vojsci jer znaju koliko improvizuje i koliko cesto pise budalastine i bavi se jeftinom zamenom teza.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 19:52:30 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vojska nije problem, vojske nema

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
U vrijeme mira vojska se treba smanjiti samo na profesionalce, a posto cemo kako stvari stoje morati ponovo u vojnu, mobilisati sve od 20 do 50.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jeste, bas ih pomazu tako sto su ih stavili pod protektorat. Pre ce biti da zele da drze koliko toliko pod kontrolom jedan veliki evropski problem koji Srbija nije bila u stanju da resi koliko toliko na normalan nacin.
Srbiji se ne dozvoljava da taj problem rijesi. Jedino rjesenje je razmjestanje vojske na punim granicama Srbije i unistavanje siptarskih fanatika.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:08:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.