Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 19:13:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali bi ste sluzili Vojsku ?
DA
50%  (40)
NE
40%  (32)
Da ako me uhvate
1.3%  (1)
Samo civilno
8.8%  (7)
Ukupno glasova: 80
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska...  (Pročitano 41632 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako mislimo da imamo drzavu onda moramo imati i vojsku.
Da bi imali vojsku mora ponovo da se uvede normalan obavezni vojni rok. Ko nece, OK al onda ima da ide da rmba negde, da cisti govna u bolnici ili tako nesto, a ne da ladi jaja po nekim firmama i ustanovama ne radeci nista.

Vojsku su najvise planski unistili DSovi kadrovi Zivkovic i Tadic. Al dobro, istorija ce im suditi zbog toga!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Da bi imali vojsku mora ponovo da se uvede normalan obavezni vojni rok. Ko nece, OK al onda ima da ide da rmba negde, da cisti govna u bolnici ili tako nesto, a ne da ladi jaja po nekim firmama i ustanovama ne radeci nista.

Vojsku su najvise planski unistili DSovi kadrovi Zivkovic i Tadic. Al dobro, istorija ce im suditi zbog toga!

apsolutno se slazem za ovo rmbacenje, ako se nekome gadi puska, ne moze da mu se gadi i lopata, a ako mu se kojim slucajem gadi i lopata, e pa onda ima da cisti govna po wc-ima u bolnicama i skolama, mada je najbolje da lepo skupe sve koji civilno sluze i posalju ih na radne akcije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010

apsolutno se slazem za ovo rmbacenje, ako se nekome gadi puska, ne moze da mu se gadi i lopata, a ako mu se kojim slucajem gadi i lopata, e pa onda ima da cisti govna po wc-ima u bolnicama i skolama, mada je najbolje da lepo skupe sve koji civilno sluze i posalju ih na radne akcije

Smile Smile Smile

ili da ih koriste kao mete ovima što idu u vojsku  Smile

više ima smisla civilna vojska kao neka pomoć državnim institucijama, nego redovna
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

U citavoj Evropi drzave prelaze na profesionalnu vojsku. Svaki treba da radi svoj posao. Ovo oko DS-a ne stoji. Do 2003. godine imali smo vojsku koja je tavorila i strukturno i koncepcijski i u kojoj je sve bilo isto kao i vreme druga Tita. Nikakav argument nisi izneo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
Sad se bre Sutanovac da nam oporavi vojsku,ima da bude jaka kao kad je Tadic bio ministar vojni! Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
E stvarno me mrzi da sad iznosim argumente, ali i budali je jasno da nam je vojska u govnima do guse. Skoro da ne postoji.

A ta vojska iz Titovog vremena koju je DOS dobio u nasledje bila je jedna od 10 najjacih u svetu i uspesno je ratovala sa NATO.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ne lupaj gluposti ta vojska nikada nije bila medju deset vojski u svetu, i nije uspesno ratovala sa NATO, izgubili smo Kosovo, a to je poraz  Smile
Salu na stranu bombardovanje '99. se samo tako i moze nazvati-bombardovanje a ne rat jer nije bilo bas uzvratnih dejstava, vojska je pre toga planski unistena i osakacena kako se ne bi mogla uspesno suprotstaviti i uzvratiti, a za to tesko da je kriv neko ko je takvu ruiniranu vojsku preuzeo posle 2000.
Cudno je kako se niko ne seca sta je radjeno tokom 90-ih toj istoj vojsci, umanjen budzet i preusmeren na policiju, unisten socijalni polozaj oficira i uopste moral celokupne vojske, nedostatak novca za odrzavanje tehnike, a da ne govorimo o zanavljanju i kupovini modernijih sredstava.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
vidim da su pocheli da primaju zene u vojsku . da se ja pitam ,samo bi zene i trebale i da budu u vojsci,jer su mnogo lepshe od mushkaraca -a vojska i onako sluzi samo da bi tadic mogao da se slika kao vrhovni komandant  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Vojska je tada bila u daleko boljem stanju.

Borbena sredstva i kadar su bili sauvani, a sada je sve to rasuto.

Vojska je za vreme agresije(mislim da je pravilan termin agresija) vodila borbe sa neprijateljem u dubini teritorije, u vazduhu i odbijala ofanzive na granici sa Albanijom. I sve to uspesno. Nismo bili vojno porazeni vec su nas ekonomski bacili na kolena mada bi i tako uspesno odolevali da je bilo volje!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
vidim da su pocheli da primaju zene u vojsku . da se ja pitam ,samo bi zene i trebale i da budu u vojsci,jer su mnogo lepshe od mushkaraca -a vojska i onako sluzi samo da bi tadic mogao da se slika kao vrhovni komandant  Smile Smile

I ja kad sam služio vojsku bilo je žena regruta.nisu ovi nista izmislili
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 19:13:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.