Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:02:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojne tajne Crne Gore  (Pročitano 17980 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
I jel otkriste nešto korisno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
I jel otkriste nešto korisno?

Novog eksperta koji je došao da nas sve poduči i ispravi u našim greškama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
Vojne tajne Crne Gore??? Smile
Kakvu to CG ima vojsku? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ti si lud svi ljudi na celi vlasti srbije su iz crne gore
-boris tadic
voislav kostunica
pokojni  slobodan milosevic

sta ces vise od ovoga

-------------------------------

Re: Vojne tajne Crne Gore
« Odgovor #37 Danas u 16:38:30 »

nadi zemlju svoje velicine -madjarska srbija nece vas bit za 30 min
bugarska za 2 sat
rumunija za  3sata
nemoj da se falis sa tehnikom srbije koja je stara 20 god. manje vise sve iz jna

[Edit by lightsoft: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
Malo lupas gluposti ti njihovi avioni su beskorisni ako idu sami jer kad smo oborili F 117 sa S 125 onda ti je sve jasno koliko vrede ti gripeni oni jedino sa tim gripenima mogu da brane svoj vazdusni prostor  kao mi sa migovima 29 , mozes napasti ali sta kad dodje u domet S 125, pazi tesko da bi i jedna zemlja u regionu mogla da nas pobedi tako lako Smiley ako ameri nisu uspeli a trebli su da udju tekovima u nasu zemlju tesko bi mogla neka zemlja u regionu jer ipak smo mi armija sa dosta iskustva, ne poricem da je unistena ali ipak imamo dosta opreme.
A sto se tice tehnologije ako smo oborili F 117 sa S 125 onda ti je jasno da tehnologija nije ta koja pobedjuje, nego kvantitet, a ni jedna zemlja u regionu nije toliko mocna da moze da ide ui osvajanje.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2008, 19:50:37 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 218
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mig 29 je star avion produzen mu je resure i onda nove avione treba da kupe.posto vidim da ne znas mig 35 je moderiziovana 29.
f117 je imao manu i zato je oboren ,ta mana je na kraj maknuta na sve avione tipa f117.
s125 je stvar stara sto godina .taj protiv raketni sistem je bio ugasen stalo i paljen na 5 sec
na srj je lecelo stalno do 50 aviona i ne znam sa cime se falis
VECU STETU JE DOBILA SRJ nego par aviona koji su oboreni

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mig 29 je star avion produzen mu je resure i onda nove avione treba da kupe.posto vidim da ne znas mig 35 je moderiziovana 29.
f117 je imao manu i zato je oboren ,ta mana je na kraj maknuta na sve avione tipa f117.
s125 je stvar stara sto godina .taj protiv raketni sistem je bio ugasen stalo i paljen na 5 sec
na srj je lecelo stalno do 50 aviona i ne znam sa cime se falis
VECU STETU JE DOBILA SRJ nego par aviona koji su oboreni

A gde sam ja spomenuo mig 35, a sto se tice mig29 vidis koliko si upucen nije bitan avion nego oprema, taj avion moze da leti istom brzinom kao F 22 plus sto je okretniji, a sto se tice nasih 29 one su modernizovane i spremni za dog fight.
A sto se tice F 117 opet nisi upucen jer su otisli u penziju  Smile ja stvarno ne znam zasto sa tobom vodim raspravu jer nemas blage veze. Plus da ti kazem jos jednu informaciju, S 125  je 2,3 generacije a F 117 je 5 generacije razmisli o tome i ubuduce pazi sta pricas posto malo znas.
Sto se tice 99 i  pa normalno je da su leteli njih 50 i opet ne znas zasto su leteli da ne bi mogli da koristimo PVO jer mogu da oktriju radare  i zato ti kazem da protiv njih nismo mogli da efikasnije upotrebimo PVO, i to ti dovoljno govori koliko madjarski gripeni nista ne znace i ne bi nam naneli stetu mozda po civilnim ali po vojnim nikako.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 01:11:48 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4009
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Kakve se sve ovde price plasiraju da covek ne poveruje. Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 06:32:05 od ujkaalbert »
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
Ma ovaj djetic je stvarno komican.  Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 218
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ti budi patriota a realnost je nesto drugo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Postovani prijatelji, evo pratim vasu diskusiju i dobra je ali pazte da ne grakcemo ko sto cine politicari, vec mirno brate prijateljski i argumentovano razgovaramo. Malo ste, spontano do duse, sto nije nista strano i cudno, odmakli od teme, ali nema veze, sve je to tu negde. Realnosti nase su, na zalost, dosta teske i mozda bi trebalo da se okrenemo njima i unutar tih okolnosti razmisljamo o vojsci, bez da predvidjamo na brzinu ko bi koga i kako kad bi bilo - predvidjanje nije zahvalna rabota, a i ako predvidjamo onda ti je tu politika opet glavna. Politika i novac. A vojska cesto biva gurnuta u gadne situacije, kojih nadam se bar neko duze vreme nece biti, pa da moze i vosjka (bilo koja) da dodje sebi i drustvo da se odredi prema njoj na pravi nacin.

E sad kako ce to Srbija, kako Crna Gora... - svako cini kako misli.
Ovde bi trebalo da se razgovara o tome kako to sada cini Crna Gora, i zasto sa kojim razlogom itd. Te "vojne tajne" kako ovde na pocetku neko rece - jel to istina, nije li...?
Svejedno, ja bih, iako sam na ovoj temi vise posmatrac nego ucesnik, predlozio da cujemo prijatelje iz Crne Gore malo vise o tome, da probamo razumjet, pa onda promislit itd, bez nervoznih reci (mada nije to mnogo strasno, ali opet da se neko ne uvrijedi), pa protivargument...mozda dodjemo do nekih pametnih zakljucaka vrednih za sve nas.
Pozdravljam sve, u zdravlje! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:02:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.