Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 37773 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
 Smile .. nemojte se ponasati kao stoka ... stoci je mesto u toru a ne na forumu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry bold 9000
Ta Kill je vremojed koji je meni i mojoj generaciji pojeo 15 godina i to onih najboljih... Kill i žao mi je samo utoliko što nije redovno dobijao terapiju koja mu je neophodna, tj. neke psihoaktivne supstance! Ne mogu da žalim onoga ko je toliko zagadio sve u ovoj zemlji i onoga ko je primitivizam uneo na političku scenu! Kamo sreće da je taj štrajk započeo mnogo ranije... Pitam samo jednu stvar... da li bi ova zemlja bila bolje mesto za život da njega nije bilo na političkoj sceni i šta je on to pametno ovde doneo... Decu ne mogu da mu žalim jer ih ni on sam ne žali... Žalim ga samo utoliko što je Kill a nije lečen... Žaqlim isključivo sve nas ostale!

[Edit by Coolrunner: Svaka poruka koja sadrzi elemente vredjanja bice cenzurisana. Vredjanje je zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. ]
« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 16:32:34 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА
 ВЛАДА У ПРОГОНСТВУ
 11080 Земун, Магистарски трг 3
 тел. 3077-028, факс: 3077-247, vladarsk@yubc.net
 Бр. 345/06 17.11.2006.

На основу члана 84. тачка 10. Устава Републике Српске Крајине, Влада Републике Српске Крајине у прогонству, на 22. сједници, 17. новембра 2006, у Земуну - уз сагласност Предсједника Републике Милана Мартића,

О Д Л И К У Ј Е

проф др Војислава Шешеља

ОРДЕНОМ СВЕТОГ САВЕ

У Земуну, 17. новембра 2006. године

ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ КРАЈИНЕ
 предсједник
 Милорад Буха

latinica:

REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA
 VLADA U PROGONSTVU
 11080 Zemun, Magistarski trg 3
 tel. 3077-028, faks: 3077-247, vladarsk@yubc.net
 Br. 345/06 17.11.2006.

Na osnovu člana 84. tačka 10. Ustava Republike Srpske Krajine, Vlada Republike Srpske Krajine u progonstvu, na 22. sjednici, 17. novembra 2006, u Zemunu - uz saglasnost Predsjednika Republike Milana Martića,

O D L I K U J E

prof dr Vojislava Šešelja

ORDENOM SVETOG SAVE

U Zemunu, 17. novembra 2006. godine

VLADA REPUBLIKE SRPSKE KRAJINE
 predsjednik
 Milorad Buha

------------------------------------------------------------------------

REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA
 SKUPŠTINA U PROGONSTVU
 11.080 Z e m u n, Magistratski trg. 3
 Tel. 3077-028, faks: 3077-247, e-mail: vladarsk@yubc.net
 Br. 345/-2/06 – 24. 11. 2006.

S A O P Š T E Nj E
 o odlikovanju prof. dr Vojislava Šešelja

Vlada Republike Srpske Krajine u progonstvu je, pod vanrednim okolonostima i čija teritorija je privremeno okupirana, uz saglasnost Predsednika Republike Milana Martića, odlikovala prof. dr Vojislava Šešelja, 17. novembra 2006. godine, najvišim državnim odlikovanjem

ORDENOM SVETOG SAVE

Odluka je obrazložena činjenicom da je prof. dr Vojislav Šešelj, u svojstvu političara, državnika i naučnog radnika, doprineo širenju i negovanju srpskog rodoljublja, koje je, u poslednja dva stoleća, bilo potisnuto u korist jugoslovenstva - pod čijim okriljem su druge nacije prisvajale srpske zemlje, istoriju i kulturnu baštinu.
 Vlada izuzetno ceni doprinos prof. dr Vojislava Šešelja, naročito na upoznavanju javnog mnjenja i subjekata međunarodnih odnosa, da su srpske etničke i istorijske teritorije tamo gde je bila uspostavljena Republika Srpska Krajina 1991. godine, i da na tim teritorijama nikad nije živeo drugi narod osim srpskog. Prof. dr Vojislav Šešelj je, svojim upozorenjem da u Krajini i Bosni i Hercegovini žive Srbi pravoslavne, rimokatoličke i muslimanske veroispovesti, obavezao današnje i buduće generacije Srba - da se odupru dosadašnjem povođenju za politikom stranih država, koje su istorodni narod zavađale po verskim šavovima.
 Na osnovu ove strateške i rodoljubive delatnosti prof. dr Vojislava Šešelja, Vlada i Predsednik Republike Srpske Krajine su zaključili da on zaslužuje da nosi najviše državno odlikovanje Republike Srpske Krajine.

SKUPŠTINA RS KRAJINE
 Predsednik Odbora za
 administrativna pitanja

Branko Bibić

---------------------------------------------------

Ima nas raznih , ovi ga odlikovaše a on ih najviše zajebo , to meni nikako ne ide u glavu , al ama baš nikako .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Mladi ljudi su ogorceni, da jos ima tih koji podrzavaju ideje rata, smrti a jos vise posto su okrenuti nekom napredku, koji bi da vide i u svojoj zemlji, neko ih tera na vecno prijateljstvo sa  Arapima, Kinezima i ostalim istocnim zemljama.
Geografski pripadamo Evropi, do pojave Milosevica i Seselja rekao bih da smo bili jedna cenjena nacija, zbog ideja slobodarstva a i zbog zrtava koje smo dali.
Kada su De Gol i Adenauer dosli do zakljucka da se svaki rat zavrsava bez pobednika i da moraju pristupiti vekovnom pomirenju, od 1956-e je pocelo stvaranje danasnje Evrope. Mi smo jos bili u Evropi!!! Kada su polako pocele da se privlace i druge drzave u zajednici prvih 6, imalo se u vidu i neutralne drzave iz Evrope, pa su nama i Austrijancima kao neutralcima predlizilo stvaranje EFTA, trgovine i otvaranje trzista kao preduslovi za pripajanje zajednici.
Mi smo malo to zanemarili. (Kao bivsa Jugoslavija). Namerno.
Drzave su isle mukotrpno u integracije pa se stiglo dovde gde se stiglo. Nema samo nam iz bivse nam domovine i Albanaca. Samo su Slovenci usli u EU.
I sada kada ja moram ici u komsiluku bez pasosa, bez predrasuda, neko me uci da su to vidi, imperijalisti i da se druzim sa ovima ili onima. I ostavlja testament. Jel to moze neko normalan? A da ga jos i slede, pa da mora da prodje jos deset godina da neko kaze: Bili ste u pravu. Kada smo vec izgubili 15. Pa ne mozemo tako!!!
Zasto bi odlazili ljudi koji to ne zele, vec idu sto su sputani i sto ne bi stvorili preduslove ovima koji se opiru napredku, da odu za Kinu, Tursku i Rusiju?
Nijedan nece, budite uvereni.
Tako da hajdmo da glasamo za demokratsku opciju, ima ih toliko, vala nisu svi 'izdajice' Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 14:51:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Tomb Raider

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2251
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6600
nekome je Seselj doneo dobro, nekome ne. Mnogima naravno nije i dosta ga mrze, a  ovi sto su se obogatili sa njim, ima da ga slave i hvale.
IP sačuvana
social share
Ajea Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
nekome je Seselj doneo dobro, nekome ne. Mnogima naravno nije i dosta ga mrze, a ovi sto su se obogatili sa njim, ima da ga slave i hvale.
Kome je on mogao dobro da donese. Za ono sto je u Bosni radio, danas optuzuju Mladica. Malo ko je pratio, bio zna o tome dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia E50
...."ono"se radja jednom u 1000 godina...strasno,sta je covek sve natrovao svojom ideologijom,ako se "to" moze tako nazvati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
...."ono"se radja jednom u 1000 godina...strasno,sta je covek sve natrovao svojom ideologijom,ako se "to" moze tako nazvati... Smile
Nije to samo njegova zasluga, on je samo vrhunac. Ideologija mrznje se usadjuje odavno. Problem je sto sada nemaju koga da mrze: odose hrvati, slovenci, muslimani. sada smo na redu nepodobni Srbi iz Srbije. Ima jos malo resursa da se mrzi ceo zapad i ameri, ali to ne donosi para. Niko im nista ne daje. Opipljivije je mrzeti nepodobne Srbe, time sto podobnost oni odredjuju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Poenta je da je nas covek tamo,a kome se ne svidja neka nadje drugu temu na forumu.Mislim gluposti,lepo rece SF .....nije svakome mesto ovde.Drugo kako god da se ponasa za to postoje sankcije kao i kazne,a da si procitao malo o medjunarodnom pravu svaki covek koji je u stanju sebe da brani ima pravo na to,i to mu ne moze niko uskratiti,onda bi znao o cemu se radi.Ne ....nego mi volimo da mrzimo .......stara Srpska kletva.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Smucila su mi se sva ova njegova odlikovanja, titule vojvode i sta ja znam!!!
Stvarno neozbiljno...pravi cirkus kao sto to i prilici radikalima i njihovom lideru...

I mene su tri crnca prosle godine u Kairu proglasili za Kineskog cara pa se ja time ne hvalim...  Smile

Uvek se kaze: "gde ce ti dusa?"
Njemu je u nosu...  ali zna se da ako je covek gresio u zivotu,dusa tesko ispada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.