Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 38493 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
A po cemu bi to trebalo da bude mucenik?Oni koji ga prave mucenikom, nemaju nikakv rejting u srpskom narodu.

U kojoj ti zemlji zivis, nekoj drugoj Srbiji? Seti se samo Slobine sahrane, samo su vaskrsli da dodju. Ocigledno zaboravljas mentalitet svog naroda, ako Seki umre, SRS ce da udari na neku emotivnu pricu, narod ce se prvo sazaliti, onda ce postati besan, i eto njima minimum +5% glasova. A SRS ce naci nacin kako da "motivise" narod.
I? Sto rece onaj pop: Sahranili ga ko kucnog ljubimca! I bilo je zalosno gledati.
Isto ce biti i sa ovim. Emotivna prica? O cemu? Pa bice i ovih drugih koji se nece slagati sa 'beatifikacijom'. A nece cutati. Budi uveren.
Bice evidentno da jedna grupa ga zali a ne jedno opste raspolozenje. Licno mu ne zelim da umre, ali ne zaboravi da je to nehriscanski i da po nasoj propovedi ide pravo u paklu. Nisam bio i ne znam sta je tamo na jelovniku!!!
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Tomb Raider

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2251
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6600
Srecom ovog djavola nece da mi sahrane u Pozarevcu kao onog prethodnog. Sad kada su se pocele pojavljivati cudne pojave oko groba oni mu dali krst.   Smile
A lepo "smo oterali" Slobu za BG, jer bolej da tamo pravi njesra nego ovde u PO Smiley. A posle se i vratio. tako ce i Seselj da se vrati, u zemlju  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 19:14:42 od mandragora »
IP sačuvana
social share
Ajea Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Човек је у изузетно тешком здравственом стању и неукуснуо је пљувати га док је у оваквој ситуацији без обзира на политичку обојеност.

Лично, нисам члан ни једне странке, а нисам ни симпатизер СРС-а, али врло поштујем Шешељеву борбу за своја права. Дефинитивно има муда да се супротстави, признаћете, антисрпској, кампањи хашког суда.

Њему, Милошевићу и осталим оптуженим Србима, требало је судити у Србији.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ovo je poslednji put da opominjem (sve koji se prepoznaju)!!!

Procitajte novi Pravilnik politickog foruma (imate link u mom potpisu). Zabranjeno je vredjanje, ne samo clanova, nego i svih javnih licnosti (sta god ko privatno mislio o njima).

Posto sam upozorio, od sada prelazim na sankcionisanje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ako nekome nije jasno da je ovo predizborna kampanja i da je sve u tom pravcu. Svi smo gledali sudjenje, a ako u tri godine nije nasao za shodno da pritiska na bilo koji nacin, osim sto je bespredmetno vredjao sudsko vece, nanoseci nama svima i te kakvu stetu. Ne zaboravite da je takav trebao da bude (i bio izabran) za predsednika republike. Suvise su to ozbiljne stvari da bi se tako ponasalo. A koliko je Srbin, nije nasao za shodno da skrene paznju na dosadasnje strateske greske sudjenja, vec sebicno postavio svoje licne muzicke zelje. Pa nece ici to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Ovo je poslednji put da opominjem (sve koji se prepoznaju)!!!

Procitajte novi Pravilnik politickog foruma (imate link u mom potpisu). Zabranjeno je vredjanje, ne samo clanova, nego i svih javnih licnosti (sta god ko privatno mislio o njima).

Posto sam upozorio, od sada prelazim na sankcionisanje. Smile

Meni se cini da ti prvo pustis dvadesetak psihodelicnih poruka, pa onda toboze opominjes.Nego imamo pravu opasnicu ovde.Ogrebotinice iznenadjen sam kako si nabazdarena na radikale.Cedina skola?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
A da ja tebe stvarno, a ne toboze opomenem za krsenje Politickog pravilnika, tacke 6? Da ga procitas, link je u potpisu.

Ja ne mogu da budem prisutan 24h, a ti ako si savestan i mislis da nesto nije ok, imas opciju prijavi moderatoru, pa je koristi, a ne filozofiraj bez pokrica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
A da ja tebe stvarno, a ne toboze opomenem za krsenje Politickog pravilnika, tacke 6? Da ga procitas, link je u potpisu.

Ja ne mogu da budem prisutan 24h, a ti ako si savestan i mislis da nesto nije ok, imas opciju prijavi moderatoru, pa je koristi, a ne filozofiraj bez pokrica.

A sto se ne podelite kad vas ima cetvorica?Mogu da razumem da niste tu u sitnim satima ali sad je udarni termin.Ubedjen sam da namerno propustate uvrede na racun Seselja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820

A sto se ne podelite kad vas ima cetvorica?Mogu da razumem da niste tu u sitnim satima ali sad je udarni termin.Ubedjen sam da namerno propustate uvrede na racun Seselja...

Pa Strazevicu,pa moderatori imaju i privatni zivot...a valjda bi trebalo do nas da bude da se pridrzavamo pravila...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
A po cemu bi to trebalo da bude mucenik?Oni koji ga prave mucenikom, nemaju nikakv rejting u srpskom narodu.

U kojoj ti zemlji zivis, nekoj drugoj Srbiji? Seti se samo Slobine sahrane, samo su vaskrsli da dodju. Ocigledno zaboravljas mentalitet svog naroda, ako Seki umre, SRS ce da udari na neku emotivnu pricu, narod ce se prvo sazaliti, onda ce postati besan, i eto njima minimum +5% glasova. A SRS ce naci nacin kako da "motivise" narod.

To su sve bili isluzeni vampiri. Bednije nije moglo biti. U prvom redu sama cinjenica da nisu imali gde da ga sahrane.Koliko je srpkih oceva skrgutalo zubima i pretilo nekrofilskim postupcima. Koliko je nevinih poginulo? Za sta? Sve je to postalo pretnja. Vampiri su iskreno cmizdrili, jer su imali veliku moc za njegovo vreme. Cmizdrili za moc koju nikada vise nece imati a ne za Slobom.Bili tada na grobu i nikada vise. Ili mozda smatras Dacica za nesto. Startovao kao tata: Ne znamo da radimo ali znamo da se bijemo. Nema vise. Smile
Vec sam rekao da bioloski nestaju, zadovoljni sto su svojoj deci ostavili najtezi teret: materijalni i moralni. Za sve to ih bole d... Ne ispovedaju se nikome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.