Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 37265 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
JA nisam komentarisao Hag niti sam govorio za ispravnost postojanja tog sramnog suda za Srbe. Pricao sam o ljudima koji su kao sto je tvoj vodja i slicni njemu. Sa takvima svaki narod treba sam da izbori i da ih stavi u zatvore, postojanje Haga samo odlaze istinu sa kojom Srbi treba da se suoce - da medju njima postoje ljudi koji mrze druge ljude samo zato sto nisu Srbi. Dok se drugi narodi stide toga mi se ponosimo. To je nas podrum prijatelju - podrum i blato iz koga nikako da isplivamo. A kada se oslobodis ksenofobicne retorike svog vodje jednog dana, mozda ces i shvatiti neke normalne ljudke i humane koncepte na kojima jedna drzava treba da zivi i opstaje.

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Upravo treba da komentarises Hag, to je tema.Ja nemam vodju.Srbija je na zalosst spala na to da bira izmedju nekoliko losis opcija.Posto racunam da je vladavina socijalista predata proslosti, sta ostaje.Dokazani lopovi iz G17, posteni i nesposobni DSS, izbledeli , ubistvom DJindjica, DS, oko SPO ne bih da tracim prostor, i  nacionalisti radikaki.E sad, to sto je neko nacionalista, po meni znaci samo da je normalan.Kada ne bi bilo nacija onda bismo mogli da volimo sve ljude sveta podjednako(naravno one dobre).I Getl je bio nacionalista.Po meni je to osecaj propadnosti i nista vise od toga.Licno mislim da je cak nepristojno isticati da si nacionalista, ti bi bilo kao da sam sebe hvalis.I ne treba mesati nacionalizam sa sovinizmom.Ne tvrdim da su Srbi nebeski narod, ali da smo mucenici to je svakom  elementarno jasno.Hrvatska i Slovenija su danas etnicki ciste zemlje, bivsa BiH geografski pojam. Makedonija se raspada posle Kosova, Crna Gora ce tek videti kobnost greske zbog otcepljenja.I sad ja treba da sve to posmatram filozofski, u Srbiji sa blizu milion izbeglih mojih sunarodnika.I da ne zaboravim, ja ne mislim da su svi Hrvati, Slovenci, Musliani, siptari losi, a Srbi redom dobri.Bez obzira na Jasenovac, Bratunac, goli otok i druga srpaska stratista."Brat je mio, koje vjere bio"Samo sam za to da stvari nazivamo pravim imenima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Tema nije ni Seselj ni Hag, vec Seselj u Hagu. Njegova odbrana tamo, ponasanje...kao i ponasanje suda i njihove odluke. Sam Hag je potpuno druga tema.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Seselj je tamo u iznudici.Ne daju mu da se brani sam, svesni da je to nepodnosljiv rizik.S obzirom na njegov karakter licnosti(kada je robijao u Sarajevu, strajkovao je gladju jer mu nisu dali da vidi prvo dete.Morali su lekari da intervenisu jer je kolabirao u celiji).Sam sud ce svakako jednog dana izucavati svi svetski univerziteti.To je jedini sud u istoriji gde optuzeni, ako se proglasi nevinim, nema pravo na odstetu.A sama optuznica za Seselja odslikava sud najvernije.Deo te optuznice se odnosi na ratne zlocine u Vojvodini!Navodno je pretio Hrvatima u Vojvodini reciprocitetom tj. koliko Srba Hrvati proteraju iz Hrvatske, toliko ce on Hrvata iz Vojvodine.Ako je to i istina, to bi bio verbalni delikt.Pretio je Seselj i Rimu i Londonu da ce biti bombardovani.Sve je to deo psiholoskog rata, a to je dozvoljeno.Za sud (pogotovo ratni) najvaznija su dela i dokazi.Ja do danas ne znam ni za jedan slucaj da su radikali nekoga proterali.Steta sto mu nece dati da se sam brani.Verovatno imaju korisno iskustvo sa Milosevicem a ja nisam do sada video boljeg pravnika od Seselja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Citat "Kada ne bi bilo nacija onda bismo mogli da volimo sve ljude sveta podjednako(naravno one dobre)."

Ova recenica je upravo moja poenta kao sto ces iz toga shvatiti da je po meni podvajanje ljudi na nacionalnom nivou i nacionalizam kao pojam apsolutno poguban i nepotreban. Simbol je slabosti ljudi da iskazu individualizam vec su sposobni da deluju samo iz mase (nacije). Sa druge strane nacija je neophodna sa ekonomskog stanovista - i u jednom slazem se sa tobom - treba stvari nazivati pravim imenima da bi se razumeli. Sto se politicke scene Srbije tice to se slazem ali je politicki pogubno za svaki naciju da bira izmedju dva zla - u tom slucaju ja uvek odbacujem oba i ne zelim da biram - makar to vodilo u anarhiju. Kod nas se anarhija desila cak i pod svim izabranim vladama - tako da je mala razlika . A dva zla su u ovom trenutku kvazi-liberalno-demokratski ostaci starog Milosevicevog sistema i Radikali sa svjim shovinizmom (da iskoristim pravu rec). DA li je to izbor koji srpski narod treba da ima ispred sebe - mozda da - ali to samo znaci da je rajnje vreme da se neke stvari menjaju u tom narodu.

I bez obzira na sva stratista srpskog naroda to me nikada nece naterati da mrzim ceo narod ciji su pretstavnici cinili zlocine. Gnusam se svih koji su takve stvari radili a posebno onih koji su moje "nacije". Osecati propadnost naciji je izjednacavati se sa zlikovcima koji su ubijali u svim ratovima u ime te nacije (religije ili bilo cega drugog sto definise jednu grupu ljudi i konfrontira je prema drugoj. Za ljubav prema ljudima ti ne treba znanje njihove nacije, porekla, religije pa cak ni to da li su dobri ili ne. Prava ljubav je odbacuje i ne podvaja. A to je ono cemu nas hriscanstvo uchi. Ili da iskoristim tvoje reci  ."Brat je mio, koje vjere bio".
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
To je kao da podjednako volis drugu decu kao sto volis svoju rodjenu.Ako si raspolazen da mi odgovoris.U situaciji si da spasis jedan zivot, tako sto ces odabrati jednog od tri coveka kome ces pomoci.Nista ne znas o njima, da li su posteni ili cak mozda ubice.Jedino znas da je jedan Srbin, drugi Hrvat a treci Bosanac musliman.Koga biras?Samo iskreno, molim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Biram, biram, biram... Smile Ustvari ne biram nikog, vec ponovo kazem: back on topic!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Ok, ja se povlacim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ocigledno je da Seselj cini sve da bi produzio boravisnu vizu u Holandiji. Njegovo teranje inata i sprdnja sa sudom kojeg je on licno priznao, ce mu se obiti o glavu. Ali, to je ono sto on i zeli.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno da zeli da ostane vecno u Hagu, jer je pobegao iz Srbije da sacuva zivu glavu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.