Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 39347 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Tiger2005

Budimo realni pa recimo da bi se i na mitingu podrshke za B. Glavasha mogao skupiti isto toliki broj ljudi negde u Zagrebu ili Osijeku npr. Shta bi smo onda rekli?

Ovo je deo predizborne kampanje radikala, i verujem da su i oni sami iznenadjeni, jer su ochekivali nekoliko puta vishe ljudi.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Tiger2005

Budimo realni pa recimo da bi se i na mitingu podrshke za B. Glavasha mogao skupiti isto toliki broj ljudi negde u Zagrebu ili Osijeku npr. Shta bi smo onda rekli?

Ovo je deo predizborne kampanje radikala, i verujem da su i oni sami iznenadjeni, jer su ochekivali nekoliko puta vishe ljudi.

Glavas nije nikakav poglavar ili takva licnost kao sto je Seselj bio a i sada je jos uvijek..... nemoramo odma gledati na Hrvatsku ili kako bi u njoj se tako nesto desavalo,iako mi nemamo stranke poput SRS-a...nemogu jednostavno da shvatim da poslje svih tih desavanja u samoj Srbiji sto je ta stranka i njihov vodja ucinili imaju jos podrsku od 34% biraca i da 25.000 ljudi se mogu sastati da mu daju podporu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
I jedan i drugi su optuzheni za ratne zlochine, i glavasha sam uzeo kao primer, poshto je i njegov sluchaj trenutno aktuelan a i obojca shtrajkuju gladju. Dakle zbog toga sam ih uporedio, a ne zato shto su ovo ili ono. Mozhda je za tebe cifra od 25.000 ljudi velika, ali za mene nije. A koliku podrshku biracha ima SRS videce se jako brzo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da vidjecemo bas...ja se nadam sto manje...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Radikali.jpg
(106.54 KB, 704x576)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Tomb Raider

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2251
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6600
"Sloboda Seselju"-- na ovom ili onom svetu ! Bitno je da bude slobodan.
IP sačuvana
social share
Ajea Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
kad su radikali presli na demokratske metode, onda je sve otislo u qratz.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
kad su radikali presli na demokratske metode, onda je sve otislo u qratz.

Josh samo da su povadili pishtaljke pa da show bude kompletan.  Smile Smile Smile Nauchice svashta dok budu u vechnoj opoziciji. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
ma ja sam bio sarkastican kad sam rekao da ce da okrive SAD i DS+LDP...kazem, to me ne bi cudilo....
Nisam na tebe mislio vec na promocije radikala pred americku ambasadu. Mislim da se smeju: zar mi krivi sto im vodja ne jede?
Danas mi drugar iz Hrvatske sa kojim se stalno bockam kaze: Cuvajte nam srbi onu hrvatsku ljudinu. Vas srbe mozemo da vodimo ili mi hrvati ili slijepci.
To je bio odgovor na moju opasku da su djaba platili 'gotovinom', nece ih u europu samo zajedno sa nama.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Naravno da svo zlo sveta ima neke veze sa Amerikom, kad je Amerika najvece zlo u istoriji covecanstva.
Americki imperijalisti su godinama proucavali represivne, diktatorske i genocidne rezime da bi stvorili ono sto u ovom trenutku stvaraju N.S.P., poredak koji treba sto duze da opstane.

Zalosno je sto sam i medju Amerikancima cesto nailazio na istomisljenike, a ovde u Srbiji koja je u vise navrata bila bombardovana i satanizovana od te iste Amerike, nailazim na slepce koji brane americki poredak i njihove privilegije.

Tipicno marksisticki. To sto su dostigli sve vrhunce, to je svakako 'imperijalisticki'. Najveca zasluga sto mozemo ovako komunicirati a da je dostupno svima je njhova. Najveci tehnolosko tehnicki razvoj u 19-om i 20-om veku je njihov. Pravni sitem u duhu slobode obicnog coveka doveden do maksimuma.
A to sto na Marksisticke ideje bacaju bez razmisljanja tomahavke, svaka im cast. Nece da propate kao mi i rusi. Hoce da zive.
Kada porastes shvatices da se Seselju u stvari za to sudi.

Amerika je toliko zlo da su ljudi sirom sveta spremni da se ujedine i sa komunistima,islamistima,teroristima,mafijom samo ne bi li smaknuli satanu iz bele kuce.

IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.