Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 38924 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
не спорим текст који си објавио...

питам се...и бринем се...  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820

Šešelj izgubio 11 kilograma

20. novembar 2006. | 17:39 -> 19:11 | Izvor: Beta
Hag -- Vojislav Šešelj izgubio je 11 kilograma tokom štrajka glađu, ali ne odustaje od zahteva, kaže funkcioner radikala Dragan Todorović.

Na konferenciji za novinare, Todorović je rekao da lider SRS-a oseća tegobe i probadanje u grudima, kao i da ima problema sa visokim pritiskom i astmom. U Tribunalu navode da nisu primetili pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja.

Todorović je oštro kritikovao vlasti Srbije zbog odnosa prema Šešeljevom štrajku glađu, a medije optužio da namerno ne žele da izveštavaju o lideru radikala.

Vojislav Šešelj je pod celodnevnim nadzorom pritvorskog osoblja, ali ne želi da primi lekara, izjavio je danas predstavnik Haškog suda Refik Hodžić.

Hodžić je agenciji Beta rekao da je Šešelj premešten u posebnu ćeliju koja omogućava da 24 sata bude pod nadzorom i da mu, u slučaju potrebe, bude brzo ukazana lekarska pomoć. Šešelj i dalje odbija da primi pritvorskog lekara Paulusa Falkea, dodao je on.

Portparol Tribunala je ponovio da uprava pritvora do sada nije primetila nikakve znake da se Šešeljevo zdravstveno stanje pogoršava.

Na pitanje da li je Tribunal dobio Šešeljeve zahteve, Hodžić je odgovorio da je sud primio pismo savetnika lidera radikala u kojem se zahtevi navode i obrazlažu.

"Sve te zahteve i razloge za odbijanje hrane, Šešelj je već naveo i u podnescima ili na statusnim konferencijama, i zato su oni već u fazi rešavanja... Što se tiče Tribunala, sva ta pitanja se rešavaju u skladu s pravilima suda... Ne dovodimo ih u vezu s tim što Šešelj odbija hranu", naglasio je Hodžić.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja ostro kritikujem sve relavantne faktore koji se tako lose odnose prema Dr Šekijevom  štrajku glađu. To stvarno nema smisla.
Ljudi urazumite se! Znate li vi sta znaci 11 kg? Jeste li vi svesni koliko je to mlogo?
Mislim da ceo svet treba da se zamisli nad ovim teskim problemom danjasnice!
Treba svi vozovi da se zaustave. I svi otpravnici vozova da prestane da rade.
Licno mislim da je nastupio KRAJ sveta. Stvarno. Ovi je duboko ozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ja ozbiljno mislim da se on takmici sa Glavasom... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Šešelj izgubio 11 kilograma

Propade Bozen kometika i Biomed 4  Smile
Dobar je taj Hag...dobar za drzanje dijete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Hahahahahaha...eh stvarno nema sta ovaj Haag dolazi kao neki wellness centar..To se Seselj samo sprema za comeback!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
a koliko covek moze da zivi a da ne jede??? Ja promasim dorucak i vec umirem od gladi!!
Kakav je to strajk gladju!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja ostro kritikujem sve relavantne faktore koji se tako lose odnose prema Dr Šekijevom štrajku glađu. To stvarno nema smisla.
Ljudi urazumite se! Znate li vi sta znaci 11 kg? Jeste li vi svesni koliko je to mlogo?

Стварно?
А ја мислио да је крај света наступио 12.03.2003. али ако ти кажеш да је сада крај света Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja ostro kritikujem sve relavantne faktore koji se tako lose odnose prema Dr Šekijevom štrajku glađu. To stvarno nema smisla.

Smile Smile
care!
a koliko covek moze da zivi a da ne jede??? Ja promasim dorucak i vec umirem od gladi!!
Kakav je to strajk gladju!?
ja sam cuo da covek moze da ne umre a 20-30 dana da ne jede...naravno, dolazi do teskih ostecenja i bolesti, neotklonjivih posledica, i tesko je spasiti mu zivot, ali nije nemoguce... ali sve zavisi, neko ne moze ni 10 dana, a ima i primera u svetu po 40 dana, sve preko je naucna fantastika..mada seki je junak, heroj poslat od boga licno u nasu nebesku drzavu srpsku..on verovatno nema toliko problema kao i mi ostali smrtnici...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
brisite
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.