Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Војин Ђорђевић: Дивац ми отима „Вода воду” !!!  (Pročitano 15719 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Tek tako? Gde si citao? Pise Kurir?
Ili odakle znas?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa svi su protiv Divca zato sto poseduje cist kapital,a ako se pojavi jedan cist mogao bi da se pojavi i drugi a ako se to tako nastavi neko bi mogao jednog dana da kaze ajde malo da vidimo kako je ko stekao pare a to bas i nebi leglo onom glodaru od miskovica,pacovu iz secerane i druzini ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Slusajte, ni Divcu ni Vojinu nisu ciste ruke kod ovoga...
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Ma dajte ljudi, stvarno mi nisu poznati detalji, ali Divac je za godinu dana igre skupljao u proseku dva miliona dolara cisto.
Covek jednostavno ima para i svaka mu cast sto hoce da ulaze u svoju zemlju. E sada nasi su mutanti navikli da budu savetnici takvima dok ih ne oderu. Svakako covek nije mutav, pita ajkule za savet ovi dobro placeni (americki stil)rade za Divca kako treba i nema partijskih savetnika da deru kozu i posle jaucu nad sudbinom naseg proslavljenog asa.
Nemam dileme da je odigrao neku prljavu igru sa ovim bilmezom, ali taj je evidentno preteca novih tajkuna, Cim ima tolike firme pod dugovima zna se. Daj mu na tenderu, on se zaduzi pa tek treca ruka dolazi kao pravi vlanik Hocu da kazem igra igru mutantima.
To je vec poznato u tranziciji.
Strpljenja, vec se sprema i koga je silovao i koga je kresao u bulju. Ozna sve dozna ako nisi njihov. Ako si njihov, sto rece Mihajlovic za legiju: To je nase veliko dete. Pogresi ponekad i saspe koji metak u tintaru ali nas je, ljubi ga ozna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 230
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia n70
Ne razumem sta to sve treba Divcu kad ima toliko para da moze negde da lepo zivi i da pomalo krcka zaradjeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Divac poseduje cist kapital, al na mozgu mlogo hramlje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Divac poseduje cist kapital, al na mozgu mlogo hramlje!
Smeta svima, sto je uzeo strcni tim samih stranaca, eksperta i ne mogu da mu uvrnu lovu. Uz to ne daje nikome nista.
Srbija je u fazi tranzicije, gde samo ako imas svoju lovu i pristanes da te opljackaju si dobar. Ako hoces da podlujes cak i po njihovim zakonima nisi dobar.
Zato Divac ne hramlje uopste u mozgu, jer je svestan da sam ne moze, a drugi koji znaju to mogu.

Sama cinjenica da je odlucio da zaradjene pare ulozi ovde, dok drugi ulazu napolju, je za pohvalu. A ako je neko ocekivao da ce sve djuture da stavi na tacnu mutantima: malo morgen.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 11:34:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
U ovoj zemlji si najebao ako nekog ne finansiras! Evo Miskovic, pa njemu niko nista ne moze! Covek lepo kesira i svi zadovoljni svi srecni! Kako je bilo sa Karicem , dok je finansirao DS bio je dobar i niko ga nije dirao, cim je poceo da im uzima glasove sjeba ga Kostunica! Onaj kome se ukaci na ledja on je jeban! A izgleda kao miran tip a on nas sve jebe u paketu! Pa da je pametan Divac pa da zajebe da ulaze pare ovde! Jer smo mi jedna stoka koja ne moze normalno da gleda svoja posla i da pusti druge da rade svoja! Divac okreni se i ode brate sto dalje od ove pokvarene Srbije!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
za razliku od drugih, Karic je posteno ulagao u metalurgiju i tesku industriju, zato su ga zamrzili iz dna duse. On je ulagao i poslednji dinar za razvoj svoje domovine, al je na zalost, ostao neshvacen!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Divac im je opalio samar i sa izbeglicama. Ljubav prema srpstvu se ogleda posle 12 godina u uslovima u kojima ljudi zive. Niko makac. A Divac, makar i samo jednog coveka usrecio svojim fondom, zadire u ono sto je drzava trebala da institunacionalizuje.
Mora da taj narkoman i americki placenik hoce da uvrne i krade lovu srpkim gradjanima.
Ne sme na svetu da postoji Srbin koji hoce da pomogne mimo akrepa sa vlasti. Taj ne moze biti Srbin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.