Program radi. Lepo u tabeli moze da se vidi za koje je zemlje omoguceno zvanje na mobilne za dz. Nisam bas detaljno gledao. Ali za fiksne sve funkconise. Samo sto su ogranicili pozive na 1 minut dok se ne ostavi depozit od 5evra. MOzda i to moze da se "zaobidje", mozda.
Program dokazano radi, i želim uplatiti tih 10€. No, nikada nisam vršio uplatu preko Interneta. Od kartica imam AMEX, pa bih zamolio nekoga tko je plaćao ovaj programčić ili nešto drugo putem neta, da napiše koju riječ o tome kako najjednostavnije i najsigurnije ..
Hvala.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2006, 15:05:51 od TtBip »
To counter misuse of our network we have limited these free calls to a maximum of 1 minute for our trial users. If you want to enjoy UNLIMITED FREE CALLS to these destinations, you have to become a fully registered user by buying €5,- worth of credit to top up your account. This €5,- credit deposit will remain as long as you are calling the free destinations.
znaci ne pise nigde da ja 10evra. I nista o tome da je kredit akrivan 120dana.
sad sam video da u FAQu pise da kredit vazi 120 dana i to da If you want to enjoy FREE and UNLIMITED calls to our free destinations, please buy € 10,- worth of credit E svasta.
Ne bi trebalo da ima neki dnevni limit. Ja sam zvao na mobilni u USA 2 puta po 1 min. Odustao sam dalje jer se uzasno lose culo, sa prekidanjem. Kredit se kupuje da bi se resio taj problem (razgovor 1 minut). Sad da li je 10 ili 5 evra. Na sajtu stoji i jedna i druga varijanta.