Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Водич за СП ''препознај непријатеље, навијај за пријате  (Pročitano 49398 puta)
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
te do kraja odgledas sve utakmice Hondurasa i Indonezije Smile Smile Smile

Аман сјашите више са тог Хондураса, шта вам сметају људи. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Uopšte ne mešam politiku ni ništa drugo u sport.
Jedna ekipa može da bude simpatičnija (za mene) samo zbog svoje igre i ne zbog njihove političare.
На нивоу појединачних клубова бисмо донекле и могли да се сложимо. Али на нивоу репрезентације не. Пошто је спорт одавно престао да буде само спорт. Добар пример би биле олимпијске игре у Москви и Лос Анђелесу.

Панини, за Амере Енглезе Швабе Крвате Словенце Шиптаре Турке Милогорце и Балије никад не навијам. То је некако дифолт међу свим Србима, за те се не навија. Могу евентуално још за Рује и Македонце, а остало ме тотално не интересује и гледам само фудбал. А замисли да ћу ја сад да тражим дал је Алжир признао Косово ил није па ако није да навијам за њих... Пуца ми она ствар за факинг Алжир да знаш Smile

Не кажем ни ја да треба ићи у крајност. Али, ако већ знам да Алжир није признао Косово (кад је већ тај пример изабран), а САД, Енглеска и Словенија јесу, то је један од битних фактора који ће утицати на одлуку за кога ћу навијати (чак и ако знам да су Алжирци потпуни аутсајдери у групи). Само да нагласим да та одлука, наравно, није плод дуготрајног мисаоног процеса или значајног истраживачког рада који обухвата свеукупну историју српско-нечијих историјских и тренутних односа (ако је неко можда и помислио нешто слично).

Која је онда твоја дефиниција непријатеља? Застарева ли непријатељство или не?

Слажем се донекле с тобом, али не могу сести и погледати фудбалску утакмицу и мислити о пријатељима и непријатељима.

У суштини ме победник већине утакмице, које гледам не занима превише. Ако ми се допадне, како неко игра, просто желим да тако одигра до краја и учини ми утакмицу лепшом.

Најскорији пример су Немци. Одговарало нам је да Аустралија уради нешто, али након првог гола све је било јасно, па сам после тога, само хтео да уживам у акцијама немачких играча. Оно је ипак био час фудбала, свима који су до сад наступили.

Наравно да има тимова, за које не навијам никад, али се њима ни не оптерећујем. Сам себи би деловао, као јадник, да сам нпр. устао и урлао кад је онај Турчин дао гол Хрватима у 120. минуту на ЕП, пре две године. Једноставно за тзв. непријатеље ми свирају јајца. Срећан сам, кад Енглези изгубе.

Бивше југовиће не пратим и не навијам за њих никада, осим у понеком ретком случају за Словенце, али ми није ни неки гушт кад изгубе. То ми је комплексашки скроз.
Непријатељ је првенствено онај који ти свесно чини лоше. И наравно да непријатељство застарева. баш као што и пријатељство може да избледи, или се претвори у непријатељство. Такође, ја на овој теми не набрајам за кога навијам, а за кога не, већ првенствено расправљам о мотивима које треба уважити као битне. Један од тих битних мотива, за мене, је и то да ли тимове који утакмицу играју, сматрам за пријатељске или непријатељске. Допадљивост игре је такође битан критеријум. Али, када знам да нека репрезентација представља земљу која мојој земљи чини лоше, наравно да ће то утицати на симпатије или антипатије према том тиму. Наравно да не треба спортски догађај подредити лову на земље које су признале Косово или нису , али не могу ни да занемарим оно што знам. Баш као што никада не судим о некоме да ли је добар или лош човек само зато што је припадник неке вере, народеа или расе, али не могу да пренебрегнем такву припадност уколико су ставови или деловање неког човека, између осталог, последица припадности таквој групи, а мени иду у корист или на штету, те утичу на мене. У пракси то значи, на пример, да могу лично да се дружим са неким чије су људске вредности доказане, без обзира на то ком народу припада, не сматрајући га ни бољим ни лошијим зато што је његова држава, на пример, признала Косово - али му замерам (притом поштујући његове разлоге за ту одлуку) ако и он лично сматра да Косово треба да буде независно.

Citat
Je l' to Gambi uspeo da te asimiluje u Srbina?
Sam nije mogao pa je doveo paninija Smile
Није баш да сам срБорг који асимилује Мађаре по форумима (уз обавезно "every resistance is futile"), ал' добро... Кад је већ таква ситуација, шта велиш, како нам иде?  Smile
Аман сјашите више са тог Хондураса, шта вам сметају људи. Smile Smile
А '82?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Није баш да сам срБорг који асимилује Мађаре по форумима (уз обавезно "every resistance is futile"),

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
Група А, наши непријатељи Французи пукли од Мексика и  одиграли нерешено са Уругвајем.  Smile
Група Б, Ј.Кореју разбили Аргентинци.  Smile
Група Ц, Енглези и Американци без победе.  Smile
Група Д,  Smile Немачка копилад.  Smile
Група Е, трула Данска пукла.   Smile
Група Ф, Италија и Н.Зеланд без победе.   Smile
Група Г, Португалија без победе.   Smile
Група Х, подмукли шпански пицопевци пукли од Швајцарске.  Smile

Бог воли Србе !!!  Smile

« Poslednja izmena: 18. Jun 2010, 19:09:24 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

Група Х, подмукли шпански пицопевци пукли од Швајцарске.  Smile

Svajcarska ti je priznala Kosovo (ili su to dvostruki arsini) Smile

Ne odgovori nam jel jedes Pizzu ili pak krompir
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Gambi je zaluđenik u gluposti. Gambi okani se besmislenih osećanja, živi život , sada ovde i nikad više.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2010, 19:20:54 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
О јавио се Гамби, видим да баца хејт по Шпанцима, и навија за Швајцарце у којој су пола репрезентације Шиптари. Браво Гамби.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
živi život , sada ovde i nikad više.
А реинкарнација  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
О јавио се Гамби, видим да баца хејт по Шпанцима, и навија за Швајцарце у којој су пола репрезентације Шиптари. Браво Гамби.  Smile Smile

to su siptari koji nisu priznali kosovo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
Ма јашта, посебно Бехрами из Косовске Митровице и Буњаку и Шаћири из Гњилана.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.