Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Водич за СП ''препознај непријатеље, навијај за пријате  (Pročitano 49513 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Coll - ako znamo  da si uspeo da odrzis duzi  govor od Fidela Kastra , s velikom verovatnocom mozemo zaljuciti da koristis nedozvoljena stimulativna sredstva .  Smile ... i da si ozbiljno shvacen u drustvu - pogotovo  u onom delu koji to uspe da prezivi ....  Smile

Smatram da treba navijati za juznoamericke reprezentacije i zao mi je sto Venecuela nije prebrodila kvalifikacije .

Depsresija se leci, nemoj se sekirati. To sto si usporen zbog depresije za "lepim" Slobinim vremenima ne znaci da neko ko ima energije mora biti na steroidima.  Smile

Navijam za reprezentaciju zdravog razuma i da ista sto pre uvali gol Ghostu, ne bi li se malo opustio i postao vedar covek, neopterecen glupostima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Veliko geopoliticko moodo sa FPN -  isturenog odeljenja Kumrovacke Akademije i G tacke samopravnog socijalizma - opet se vratio na strucne rasprave , posle duzeg i opravdanog  boravka na marginalnim temama - jer se ovde osecao proganjanim od strane argumenata . ...

hahahahahahaha  Smile

ali smajli  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2010, 01:40:59 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia 
Победа

Драгана Матовић      
недеља, 20. јун 2010.

„Победили смо Немце први пут после 37 година“, каже спикер.

„Како после 37, зар није прошло 65“, кажем ја мужу дајући јасно до знања шта та ствар за мене значи.

Што да лажем, таква сам.

Када је пред почетак свирана наша химна и кад су мој син и његови другови устали, ставили три прстића на срце и почели да певају, пукло ми је пред очима да се једино они још нису предали. И да им треба подршка. Пошто су им очеви били забављени најневероватнијим рачуницама како да без победе прођу даље, скочим и из свег гласа почнем да певам „Боже правде“ са клинцима. Пуна кућа мушкараца, потпуно избезумљених од страха да не изгубе, вуче ме за мајицу да седнем, јер је у међувремену и комшија почео да лупа у радијатор. И он се уплашио да не изгубимо.

Ја се нисам плашила да изгубимо. Али ни да победимо. Чини ми се нешто да се они који се боје пораза боје и победе. А такви немају шансе.

Дакле, да се не лажемо, то што се дешава у Африци нема везе ни са игром, ни са умећем, ни са вештином. Нико није отишао тамо да би се надигравао са неким. Сви су отишли само по победу. Баш као што се иде и у рат.

Ајмо искрено, да није било Фокланда, да ли би било Марадонине руке? И да није било четника и усташа да ли би било руке Батице Мирковића?

Зато победа против Немачке није само то. Није срамота рећи. То је победа против Немачке са којом смо ратовали неколико пута, која је прва признала Хрватску, која је признала Косово, чији је амбасадор у Београду претио да ако будемо затезали око Косова можемо да останемо и без Војводине и Санџака, и оне Немачке која нас је поново бомбардовала пре десет година. Има тога  још.

А ако вам се током овог набрајања можда учинило да нам је та победа превише важна, само помислите колико је важна Немцима кад онако играју. Не смем ни да мислим за шта се они онако боре. Ни какви би тек били да имају наше разлоге.

И док се, после свега, на улицама славило млада репортерка једне телевизије прокоментарисала је како нас је победа још једном ујединила. Али није то оно што нама фали. Наша несрећа је у томе што смо ретко кад до сада били уједињени у борби. Зато смо и губили кад је најважније.

Не би мени ни ово сад било толико важно да мој син и његови другари нису решили да се боре. Е, ту је ствар већ постала лична. Неће мој син да расте рачунајући како може да се провуче са поразима. Има да се бори. Увек. А понекад и да победи.

И да кад победи зна да ужива у том тренутку. А не као ми. Још се људски нисмо провеселили кад већ по новинама кренуле зихерашке изјаве како није све још готово и како ови наши не би требало превише да „полете“. Него шта? Да неко неће да ми каже да нам је победу донела трезвена игра и хладна глава? Победили смо углавном јер смо имали среће, а имали смо је јер је жеља за победом била толика да на сву срећу нисмо више могли да мислимо. Ни о чему, па ни о томе колико су Немци бољи од нас.

„Шта ти је, бре“, пита ме муж док слуша ову моју зајапурену анализу онога што он види као неке пасове, корнере, аутоголове и не знам шта још.

„Шта је теби“, питам знајући да је за разлику од мене он гледао ону утакмицу Аргентина – Енглеска кад је Марадона дао гол руком, и кад су Аргентинци постали светски прваци. Ја сам много касније гледала само неки докумантарни филм о „божјој руци“. Нисам гледала ни цео филм, него само онај део у ком Марадона признаје да је играо руком, без стида, срама и гриже савести. И таман када сам хтела да питам „како, бре, може“, у кадар улази тај неки Гари Линекер. Као сваки човек немоћан пред неправдом, изнемогао од понављања да је то све била подвала малог Аргентинца, каже како га је више од Марадониног губитка утакмице погодило то што је Дијего после „ручног“ гола трчао славодобитно по терену као да је све било како Бог заповеда. А било је.

Требало је да и они виде како то изгледа.

Та проклета неправда.

www.nspm.rs
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
Како не могу да се определим измежу братске Немачке и пријатељске Гане нека буде нерешено. Наравно ми да победимо аустралијанце бар 2:0 и то ради спокојнијег праћења утакмице Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia 
Citat
Како не могу да се определим измежу братске Немачке и пријатељске Гане
за Рајевца,Есјена,Драманија,Мунтарија и остале Србе...

а ми да видимо како нам је боље. Ови робијаши су ситне рибе.О њима не вреди ни трошити речи. А у наредном кругу,на коњушаре. Иако су нас Енглези ''савезници'' својом добротом задужили,не бих по доброти,него по близини!

Него,је ли честитао Боки победу?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
Хахахахахаха  Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Posle ovog nerešenog rezultata Italijana i Novog Zelanda, Gambi će našisto izludeti od sreće. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3510
Citat
Како не могу да се определим измежу братске Немачке и пријатељске Гане
за Рајевца,Есјена,Драманија,Мунтарија и остале Србе...

а ми да видимо како нам је боље. Ови робијаши су ситне рибе.О њима не вреди ни трошити речи. А у наредном кругу,на коњушаре. Иако су нас Енглези ''савезници'' својом добротом задужили,не бих по доброти,него по близини!

Него,је ли честитао Боки победу?

Мислио сам ја и на њих. Нека они играју нерешено са Швабама, ми да победимо кенгуре и ето њих на другом месту иза нас Smile И ја бих волео коњушаре у осмини е онда надаље нека експлодира Пантелић Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.