Ne znam dal sam na pravoj temi ali - sta se desava sa adssrbija serverima? evo vec par sati status je Inactive http://www.who.is/whois/adssrbija.com/. Niti mogu da pristupim svom serveru i sajtu, niti mogu da pristupim njihovom sajtu. Tehnicka podrska se ne javlja na tel, mail necu ni da pokusavam da saljem cim se ne javljaju na tel. Jel ima jos neko ko hostuje na njihovim serverima?
pise ti na nijhovom sajtu da su administratori iz planeta ( gde kupuju servere) krivi sto nikome ne rade webovi. . . toliko o tome da imaju svoj bekap. . .
pise ti na nijhovom sajtu da su administratori iz planeta ( gde kupuju servere) krivi sto nikome ne rade webovi. . . toliko o tome da imaju svoj bekap. . .
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ehh mene odbijaju svi redom, sa ove liste bukvalno svi http://www.top11hosting.com/. Imam na kartici oko 200e + dozvoljeni minus jos 250e. Pitam se samo da nije problem to sto sam iz Kosovske Mitrovice,a ovdasnja Procredit banka je registrovana na Kosovu (ovom njihovom,nezavisnom).Ja, kada popunjavam obrazac dajem podatke normalno (Kosovska Mitrovica,Srbija).E sada kada oni u Srbiji pokusaju da pronadju moj Credit Card broj i banku verovatno nemogu . Moze li ovo biti problem,jer sam npr sa ovom isto karticom vec uplacivao Skype credit.?
PS Prvi na spisku sa gornje liste - "Mochahost",trazio mi je nakon popunjavanja obrasca za placanje da im posaljem skeniranu LK i kreditnu karticu,da bi me posle toga uputili da uradim ponovo postupak placanja (prvi put sam odbijen) i na kraju me ponovo odbili
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!