il sam slep ili na godaddy nema ... nasao sam na jednom mestu kao da se registruje al nisam video cenu? malo sam u zurbi pa da neganjam reko ako neko zna da napise
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pozdrav svima, potreban mi je hosting koji moze da mi posalje profakturu,jer je u pitanju pravno lice...Tu ulaze u obzir verovatno sve domace firme, ali ipak "domace" su, a sa njima do sada dosta loseg iskustva... Da li moze tako nesto sa stranim firmama itd.. ?
Strana firma ti posalje invoice nakon placanja karticom koji knjigovodis bez nekih problema... Sto se domacis tice, neke mogu, neke ne mogu... pogledaj malo, ali moja preporuka je da se drzis stranih