A sta treba da se desi da budes siguran sta da radis... samo letimicni pogled ti pokazuje da su oni radili ili rade upravo sve ono od cega treba bezati kao od kuge... Ocigledno je da za pojedine od vas nema nikakve svrhe pricati pozivati se na vas zdrav razum.. Radi sta hoces... ocigledno nista neces skapirati dok se ne zajebes nekoliko puta i sam pa ne pocne sijalica cesce da ti se pali...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sve objasnjeno u prvoj poruci. Klasicni overselleri. Jebes mi sve ako ne bih uveo klecanje na kukuruzu za direktore svake firme koje igde napisu unlimited.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jel moze neko da mi preporuci neki pouzdan (ako takav postoji) domaci hosting ??? Za pocetak bih uzeo ovaj domaci pa ako mi "krene" onda bih uzeo neki strani.
citao sam brate ,nije to problem .Nego hocu ti kao iskusan da mi odgovoris koja firma je pouzdana ,treba mi za vise domena .Jer radim neke prezentacije koje nezauzimaju mnogo prostora . Pa bih voleo sve na jedan hosting .Preporuci mi ti nesto ali samo stranu firmu .