Frka, panika i cifre... Domen ko domen... lep i upotrebljiv za mozda 500 domena i to je to. Zbog 500 domena od kojih mozda budu 2-3 ozbiljna projekta, treba da ispasta svako ko hoce da uzme domen.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedno offtopic pitanje a vezano je za kupovinu domena hosting itd interesuje da li je moguce na PayPal accountu napraviti subaccount jer mi iz Srbije ne mozemo otvoriti PayPal account tj da li nam to moze uraditi tamo neko npr iz Amerike i da li taj subaccount ima neka ogranicenja i sta sve to povlaci? Hitno bi nam trebao odgovor.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne postoji razlog da "ne moze da izvadi karticu". Ako i ne moze on, valjda zna nekog ko moze za tu jednu kupovinu. Placanje preko ziro racuna... na mesecnom nivou = domaci hosting provider = nema preporuka.
Cuo sam od nekoicine ljudi da postoji neka fora za neogranicesn prostor meni to malo zvuci ne logicno i kako je uopste to moguce da se dobije za neke pare neogranicen prostor na necijem hostingu a cuo sam negde da neko ima 150gb prostora.Na koju foru se moze dobiti toliki prostor?