Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
naravno da necu da kenjam sad kako nisam jer ne zelim da se raspravljam..ti samo jedva cekas ljude koji tek trebaju da uce da im pricas kako su lenji i ostala s**nja..a neki su postigli mnoogo vise
Ne, ja samo cekam da naletim od 1000 vas na dva koja zaista imaju zelju da nesto nauce. Kada to vidim odusevim se i apsolutno sam spreman da pomognem Sa druge strane, kada vidim da neko posle par meseci boravka na forumu (a takvih je vecina i ima ih bar 20ak) i dalje ne zna ni dupe da obrise, ne zna ni sta na forumu ima vec napisano, samo gusi i postavlja pitanja, onda mi se smuci zivot.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zavisi koja je pozadina pitanja... Ako je pozadina pitanja "Da li mogu da kontrolisem mail, ftp naloge, da li mogu da konfigurisem aliase i ostalo" onda je to ok. Ako je pozadina pitanja "Da li ima fantastico pa mogu u jednom kliku da instaliram wordpress" onda je to dno.
I u ovoj, kao i u brojim situacijama, postoji brz put i ispravan put. Ko se imalo razume u materiju, zna da gotovo nikad fantastico ne podrzava poslednju verziju i da je vrlo cesto ono sto po defaultu instalira nesigurno i ne slaze se sa specifikacijama koje autor navodi.
Dakle, ako kazem da nesto ne radite tako, ne kazem to da bi se izivljavao nad vama, nego zato sto imam malo vise godinica rada na netu od vas i zato sto sam kroz sve gluposti koje mozete proci, vec prosao ili sam ili kroz iskustva nekog kome bih pomagao...
Dakle... ukratko... mozes da me poslusas ili ne... Meni licno, potpuno je nebitno... Ko me je poslusao, vrlo retko se zalio da je pogresio... Kome je u interesu da instalira jednim klikom, i da taj wordpress ili phpBB ili sta vec moze svako dete da izuje iz cipela... slobodno...
Najjednostavnije resenje nije uvek i najbolje... cak najcesce i nije najbolje... cPanel nije napravljen za ljude koji nesto znaju, vec za one koji ne znaju ama bas nista i kojima to ne treba... Ko se malo vise igrao sa panelima zna kako lako mogu da urnisu server... Srecna okolnost je sto vecina vas ne dodje do toga da ima root, vec koriste samo neki user nalog...
Lenjost je losa navika... Taj posao je nesto sto moras jednom u ko zna koliko vremena da uradis... Ako ti je imalo stalo, uradices kako treba...
ps imam dilemu zelim da registrujem neki domen pa me interesuje misljenje onih koji zele da ga daju da li da registrujem domen abc-def.net ili abcdef.info ili .mobi .biz
znaci sve ostale alternative su zauzete pa sad da li bolje ici sa crtom na neki "popularniji" domen ili bez na neki manje popularan