Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
To je za firme koje nemaju developera / designera da odradi posao... neki idiot friendly paket kakvih ima i kod nas i po svetu.. popunis formular i imas sajt...
Koji hosting mi preporučujete,pošto nisam zadovoljan sa trenutnim prete da će me obrisati zbog kako kažu velikog broja poseta! Inače wap sajt je u pitanju na kojem imam i Chat... na domenu imam stalno preko 300 online posetioca... Hvala unapred!
Realna cena .com, .net .org i slicnih domena nije preko 7$ u vrh glave 10. Najbolje je imati .com. Ostala dva (.net i .org) su ok, ali ovi ostali .ws, .info i sl obicno nicemu ne sluze, ekstremno ih malo ima i jako se retko koriste ... primer.. odnos snaga u USA:
Ovo za cenu .com domena:Da li si mislio 7 eura mesečno ili godišnje?