Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
SF evo pitam jedne domaće firme i vidi šta mi odg "Trenutno nemamo taj paket u ponudi, ali mozemo napraviti prema Vasim zeljama. Znaci 2 GB prostora bi bilo 14 KM, jer racunica za 1 GB je 7 KM mjesecno, a 100 GB mjesecnog protoka je 16 KM mjesecno, dok bi domen dobili besplatno. Znaci ukupno sve bi Vas ispalo 30 KM mjesecno ili 300 KM godisnje. Ali Vi se mozete odluciti za bilo koji drugi plan, jer trenutno je akcija" itd itd , onda su stvarno skupi gledao sam neke strane hostove, bluehost jeftin
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 23:30:22 od ibro9801 »
treba mi što sam već rekao smf forum sa otprilike 50-100 posjeta dnevno, jednu još skriptu-forum sa oko 100 posjeta dnevno i neku download sekciju od 1 GB, to je sve otprilike, ali trebao bi mi neki jeftiniji host, pa pitam da neko odg ko ima iskustva sa nekim hostom, evo tražim i po nekim još forumima
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 23:39:00 od ibro9801 »
mislim da je gromnetov host povoljan a dobar ja ga koristim mislim zapravo forum je na mom kompu sad cu kupiti i poseban da mi bude server ali koristim gromnetovu javnu ip adresu
da jeste ali on zeli povoljniji ja nemam mnogo iskustva sa hostovima ali eto mislim da je gromnetov sasvim solidan ali prostor je problem lakse ti je da linkovi iz download sekcije idu ka drugom serveru.... jer taj broj poseta je prilicno skroman tako da je lakse i da uzmes manje prostora