Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 424805 puta)
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Desire HD
ili mozhesh da platish 1600 din nekoj nashoj firmi za com domain, ako nemash visa cc    Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Meni treba host, jednostavno se ubih trazeci ne mogu da nadjem! Nekako mi je najjednostavnije da uzmem blog host ali to nije to jer ja radim neshto ozbiljno.

Ajde neka mi neko preporuci, moze besplatan ili placen, cena i nije toliki problem.

Samo su mi 4 uslova vazna:

1.Da ima podloshke tj. templtate kao na blogu, da je jednostavan za korishcenje.
2.Bez reklama.
3.Da brzo ucitava.
4.Ne treba mi mnogo prostora mozda 100 mb.

Stvarno cenim pomoc, do sada sam probao oko 50 hostova blogova ali nijesam nishta nashao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Svaki "blog host" nudi vecinu toga. Od bloggera do users.wordpress.com...
Pored toga.. svaki php/mysql host sa instaliranim wordpress ili textpattern sistemom nudi takodje sve to...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Sad cu da probam textpattern, i ranije sam naletao na njega u tvojim turitorijalima, ali cu sad da ga isprobam. Hvala.

Edit: Nshao sam ono shto mi treba.

spam.

Shta mislish o ovome? Izadje me oko 80 eura na godishnjem nivou.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 18:54:56 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Shta mislish o ovome?
Mislim da si ovca koju treba sisati, i da ni miligram onoga sto sam rekao u prvoj poruci nije doprlo do tebe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Citat
Shta mislish o ovome?
Mislim da si ovca koju treba sisati, i da ni miligram onoga sto sam rekao u prvoj poruci nije doprlo do tebe.

Svejedno me nije briga shta mislish nashao sam host za 10 eura Smile `Hvala` na pomoci, SF.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Desire HD
da si se malo bolje raspitao, mogao si da nadjesh host za 7evra(kod mene npr) ali tebe je mrzelo da googlash, a ako si vetj postavio pitanje choveku i on se potrudio da ti odgovori, pa jbt mozhesh bar da poslushash savet...

...moje mishljenje

edit: nisam video nick Smiley
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 10:27:13 od Serbian_Thug »
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Shta mislish o ovome?
Svejedno me nije briga shta mislish nashao sam host za 10 eura Smile `Hvala` na pomoci, SF.
Ovako.. ukratko...
Proces trazenja hostinga ili servera za neki buduci projekat je ozbiljna stvar... zato sam i napisao onoliki tutorijal...
Ima ljudi koji su spremni da to poslusaju i zaista nadju sebi ono sto im treba... ima ljudi koji ce kupiti prvu glupost na koju naidju jer, iako pise da to ne rade, misle da je bas to prava stvar...
Meni je veruj mi potpuno svejedno... ja znam da do sada niko ko me je poslusao nije napravio gresku...
A taj balavacki nivo gde ti meni spustas sto si nasao host za 10 eura... nasao si.. mogao si naci i za 2$ godisnje... to ne znaci da to radi kako treba i da sa tim ljudima neces imati neki problem....

Pitao si za jednu domacu firmu... ta firma je isla od foruma do foruma i otvarala po 2 naloga, sa jednog postavi pitanje sa drugog pohvali.. isti ip, isti browser, cak isti predznak za email... dakle.. retardi...  ti zaista hoces kod takvih idiota koji pisu bajke na sajtu da drzis neki svoj buduci projekat...
Odlicno...
Slobodno...
Moje je bilo da objasnim...
Vase je da ne poslusate, pa da shvatite na licnom primeru...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Koje su prednosti i mena sledecih programa za upravljanje i kontrolu servera sa pomenutim OS-om.
Confixx 3.0.9 with SUSE 9.2, Plesk 8.0.1 Reloaded with SUSE 10, kein Admintool with Debian

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Citat
Shta mislish o ovome?
Ovako.. ukratko...
Proces trazenja hostinga ili servera za neki buduci projekat je ozbiljna stvar... zato sam i napisao onoliki tutorijal...
Ima ljudi koji su spremni da to poslusaju i zaista nadju sebi ono sto im treba... ima ljudi koji ce kupiti prvu glupost na koju naidju jer, iako pise da to ne rade, misle da je bas to prava stvar...
Meni je veruj mi potpuno svejedno... ja znam da do sada niko ko me je poslusao nije napravio gresku...
A taj balavacki nivo gde ti meni spustas sto si nasao host za 10 eura... nasao si.. mogao si naci i za 2$ godisnje... to ne znaci da to radi kako treba i da sa tim ljudima neces imati neki problem....

Pitao si za jednu domacu firmu... ta firma je isla od foruma do foruma i otvarala po 2 naloga, sa jednog postavi pitanje sa drugog pohvali.. isti ip, isti browser, cak isti predznak za email... dakle.. retardi... ti zaista hoces kod takvih idiota koji pisu bajke na sajtu da drzis neki svoj buduci projekat...
Odlicno...
Slobodno...
Moje je bilo da objasnim...
Vase je da ne poslusate, pa da shvatite na licnom primeru...

Odlicno, i ja cenim shto uopste i odgowarash na moja pitanja ali me nazivati ovcom za sisanje nije lepo. Smile Ja cenim rvoje misljenje, i svaka cast jer si postigao neshto shto ja mogu samo da sanjam. Moje roditelje, da pitash sa Serbian Fihter-a rekli bi: ' Ah, to je onaj tip shto Filip pokushava da nauci neshto od njega, ima ishtampane turitorijale svuda po kuci, neprestano prica o njemu...' E takav bi dobio odgovor.
 A ja sam trazio host jako drugo, ishao na sve one sajtove za uporedjivanje CMS-ova koja si mi dao i shavatio shta mi treba, treba, nashao poshtenu cenu, evo nagovarm tatu da karticu.
 Radio sam po tvojim principima, i savjetima naucio svaki tvoj turitorijal napamet. A host koji sam nashao je po svim tvojim standardima dobar i kvalitetan, plus mogu da racunam na malu pomoc i shtoshta josh.

Ali nema veze, ovce su za sisanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.