Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
jedno pitanje u vezi godaddy! Tamo su .info domeni oko 1$ i pise "first year" posto nigdje nisam mogo da nadjem detaljnije o tome, da li to znaci da je samo prva godina tako jeftina ili... a koliko su onda "sledece godine" hvala
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
hvala ti ovdje kolko vidim (bar tako izgleda) da su ovo cijene npr. ako uzmem na 2 god kosta 5.49$ a mene interesuje ako sad uzmem prvu god za 0.99$ i onda 2008 produzim za sledecu, koliko ce onda kostati
imam forum na placenom hostu i sada hocu da uzmem .com domain e sada ti si jednom napisao da je cena od 7-10 evra da li to vazi jos uvek... koje su prednosti .com u odnosu na ostale...i kako da uplatm
e sada ti si jednom napisao da je cena od 7-10 evra da li to vazi jos uvek...
Naravno...
Citat
koje su prednosti .com u odnosu na ostale..
Ko vam smislja ova pitanja.. te jel bolji info ili biz, jel bolji com ili co.yu, koja je prednost ovog.. koja je prednost onog... Najbolji je onaj koji najvise ima smisla... Ako hoces da zivis u gradu ne ides 80 km u prigradsko naselje nego u centar... Ako ceo svet koristi .com i 99% najvecih sajtova su na njemu.. cemu takvo pitanje?
Ko vam smislja ova pitanja.. te jel bolji info ili biz, jel bolji com ili co.yu, koja je prednost ovog.. koja je prednost onog... Najbolji je onaj koji najvise ima smisla... Ako hoces da zivis u gradu ne ides 80 km u prigradsko naselje nego u centar... Ako ceo svet koristi .com i 99% najvecih sajtova su na njemu.. cemu takvo pitanje?
pa znam ja da je najbolji ali ne mora da znaci da je ono cega ima najvise uvek najbolje zar ne to za mene pokazuju i statistike browsera ali to nije tema... 10 za koji vremenski period
I opet besmisleno pitanje... 10 za koji vremenski period... procitas, odes, pogledas... moze samo da bude 1, 2, 3, 4, 5 godina.. Logicno za godinu dana... Mada ima i jeftinijih domena, ali ne isplati se zajebavati se...
use google, bankrotirace .info je 1$, tj. negdje oko 0.80 eura za godinu dana .com je oko 9$, tj. oko 7 eura placanje je uglavnom VISA classic karticom Bitniji je sadrzaj i kvalitet tog sajta na koji je hostovan na tom domenu a ne sam domen
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 16:33:02 od mikx »