Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
@sf reci mi da li je whm dobar, da li postoji mogucnost da kad uzmesh reseller account kod nekog hostinga zakupish i ssl tako da mozhesh svakom domainu regovanom na svom hostu da dash ssl. da li su za hosting reseller potrebni nekakvi papiri da bi sve to bilo legalno, ili mozhe free lance... da li morash da otvorish paypal nalog da bi ljudi sa tvog sajta mogli da platjaju paypal-om
Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
da li postoji mogucnost da kad uzmesh reseller account kod nekog hostinga zakupish i ssl tako da mozhesh svakom domainu regovanom na svom hostu da dash ssl.
Zavisi od hosta.
Citat
da li su za hosting reseller potrebni nekakvi papiri da bi sve to bilo legalno, ili mozhe free lance...
Ovo je Srbija.. ovde sve moze bez papira... Trebalo bi otvoriti pravno lice.. ali da ce te teretiti za privredni kriminal zbog par hosting paketa, nece sigurno...
Citat
da li morash da otvorish paypal nalog da bi ljudi sa tvog sajta mogli da platjaju paypal-om
josh samo par pitanja Cpanel je medju najboljima ili ne? da li postoji neki program (plugin) za live support a koji nije bash skup. Naravno da je koliko toliko dobar. da li je bolje uzeti slabiji vds ili ojachani vps za audio i video stream da li je obavezno (citaj jako preporuchljivo) da domain reseller acoounta ima ssl da li postoje neke besplatne hosting skripte ili pak ne mnogo sqpe da li postoji neki tutorial kako povezati forme za kupovinu (narucivanje) domaina na svom sajtu sa sajtom kod kog imash reseller
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 17:29:54 od Serbian_Thug »
Most Java developers wear glasses because they don't C#. Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing. Any fool can use a computer. Many do. There is only one satisfying way to boot a computer. If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
e ovako, ja sam uzeo reseller @ hostnine, i nisam dobio nikakav tut. Stvarno mi je teshko da se snadjem po googlu, a da placam skupe hosting skripte nemam para. imash neki predlog?