Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mislis li ti da sam ja retard? Samo nisam dobro razumijo.
Obzirom da ti to nije jasno a da vise nego jasno sve pise, i da si recenicu za zavrsio sa "razumijo" , recimo da mi kucno vaspitanje ne dozvoljava da na pitanje odgovorim.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 02:50:54 od SerbianFighter »
Mislis li ti da sam ja retard? Samo nisam dobro razumijo.
Obzirom da ti to nije jasno a da vise nego jasno sve pise, i da si recenicu za zavrsio sa "razumijo" , recimo da mi kucno vaspitanje ne dozvoljava da na pitanje odgovorim.
pa sve sam procitao ali nisam nigde video to Za kraj par reci o domenima
Domene nisam ranije pomnjao iz jednostavnog razloga... veicna providera nudi uz hosting paket i domen uracunat u cenu... Medjutim.. i tu ima par napomena... Realna cena .com, .net .org i slicnih domena nije preko 7$ u vrh glave 10. Najbolje je imati .com. Ostala dva (.net i .org) su ok, ali ovi ostali .ws, .info i sl obicno nicemu ne sluze, ekstremno ih malo ima i jako se retko koriste ... primer.. odnos snaga u USA:
Total Domains COM 34,893,491 NET 4,750,259 ORG 3,247,192 INFO 1,959,464 BIZ 920,578
Koristite proverene servise za registraciju, to su oni koji na svojim ledjima imaju vise od 100 000 domena. Nemojte ici kod najskupljih, ali ni kod najjeftinijih. Izbegavajte crtice i brojeve u imenima.. Ako mislite raditi nesto ozbiljnije, uzmite ako je slobodno i .com i .net i .org Wink
Linkovi: Statistika frmi koje se bave registracijom domena Statistika frmi koje se bave web hostingom Statistika stabilnosti rada server centara
Na kraju cete zavrsiti sa dovoljno prostora i protoka, lepim domenom ili nekoliko njih, i ostace vam za chips i pepsi Wink ovo e za domene sto si napisao