Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 422604 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa pazi ovako, Loopia ima stvarno malo smešnu ponudu, mada može da se kaže i da je jednostavana. Ali efikasni su i prilično ok, brzi, a i podrška je skroz ok.
To je super. 90% ljudi koji hoce da pocnu nesto nece biti zadovoljni onime sto oni nude. Ljudi koji prave sajtove za preduzeca i pojedince, hoce.
Citat
Ovo za spam za Adriahost ne znam, ali to i nije tema. Ok su zato što su brzi, imaju odličnu podršku i što na jednostavan način lično zarađujem kada uzmem bilo koji hosting.
To jeste tema. Ako postoji firma koja se reklamira nelegalnim putem i podrzava one koji se tako reklamiraju + je osvedoceno povezana sa ljudima koji su se bavili klasicnim prevarama, da... to jeste tema, i da.. ja ne zelim da slusam kako su oni super.
Sto se tice zarade, mnogo bolje uslove ces dobiti kod 90% stranih providera za dovedene referale.
Citat
A ovo za Soloymi nisam baš najbolje razumeo - šta hoćeš da kažeš.
Da su na pocetku prodavali hosting paket sa neograniceno protoka i neograniceno prostora za 10ak eura.
Pored toga, mnogi problematicni sajtovi su dugo bili kod njih. Sada vise nisu, presli su kod onih koje takodje preporucujes, AdriaHost.

I opet.. i najbolja ponuda koju ti domaci hoster moze dati je uglavnom smesna u odnosu na strance. Kao i podrska koju mozes dobiti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Dobro, vidim da si bas iznervirao oko ovih domacih - pretpostavljam da imas mnogo gadna iskustva. Ne znam, ja sam zadovoljan kao sto rekoh jer su i jedni i drugi bili maksimalno fer i isplatili sve sto sam zaradio.
A kad si vec pomenuo, hajde mi preporuci neki od stranih sa kojima bih mogao da radim - mislim prvenstveno i na mogucnost zarade - neki afiliate program. Ali molim te samo nesto sto si sam proverio jer vec su mi svasta preporucivali, ali nisam nasao sa kim bih radio. Ili su limiti previsoki ili ne isplacuju za Srbiju ili onaj najgori scenario, sve je ok, divno i kada dodje do isplate, ispostavi se da je sitnim slovima pisala neka glupost zbog koje si dzabe radio. Prihvatio bih da sam prevideo sitna slova (sto nikada ne radim), ali tesko mi je da prihvatim da se desilo jos hiljadama ljudi.
Ja sam preporucio samo one sa kojima sam licno radio i bio zadovoljan saradnjom do kraja. Voleo bih kada bih mogao da cujem slicne preporuke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
I da, zaboravih nesto da pitam. Sta tacno podrazumevas pod problematicnim sajtovima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Dobro, vidim da si bas iznervirao oko ovih domacih - pretpostavljam da imas mnogo gadna iskustva.
Imam mnogo iskustva. I sva su takva da se uvek ispostavi da je mnogo lakse dogovoriti se sa Amerikancem nego sa Srbinom.
Citat
A kad si vec pomenuo, hajde mi preporuci neki od stranih sa kojima bih mogao da radim - mislim prvenstveno i na mogucnost zarade - neki afiliate program.
Napisao sam tutorijal upravo da ne bi morao da preporucujem.
Ne zaradjujem od takvih stvari, znam doduse par ljudi koji imaju jako dobra iskustva sa dreamhost i yahoo affil. programom.
Citat
Ili su limiti previsoki ili ne isplacuju za Srbiju ili onaj najgori scenario, sve je ok, divno i kada dodje do isplate, ispostavi se da je sitnim slovima pisala neka glupost zbog koje si dzabe radio.
1. Ozbiljan covek cita sitna slova.
2. Ozbiljan covek je nasao nacina da ima paypal, pa mu je potpuno nebitno odakle je...
Citat
Prihvatio bih da sam prevideo sitna slova (sto nikada ne radim), ali tesko mi je da prihvatim da se desilo jos hiljadama ljudi.
Milionima. Milijardama.
Da cujem koje su to hiljade ljudi ovde pokusale da se bave ozbiljno preprodajom hostinga preko ozbiljnih stranih kompanija koji su imali probleme kod isplata?
Citat
Ja sam preporucio samo one sa kojima sam licno radio i bio zadovoljan saradnjom do kraja. Voleo bih kada bih mogao da cujem slicne preporuke.
Ja ne bih, jer to veoma brzo preraste u flame izmedju "sluzbenika" domacih hosting kompanija, a ja da to slusam, zaista ne zelim. Ne znam nikog ko svoj iole ozbiljniji projekat drzi kod nas. Tj znam par ljudi, oni drze kod domacih hostera, ali su sa tim hosterima u bliskim prijateljskim odnosima, tako da to ne bih racunao.
Citat
Sta tacno podrazumevas pod problematicnim sajtovima?
Prevarante, spamere i slicnu gamad.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2007, 19:24:28 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC Touch Pro
dvojba izmedju .cc i .ws domena
moze iskrena preporuka Smile

hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Iskrena preporuka.. smisli nesto sto je slobodno kao .com / .net / .org ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC Touch Pro
ma registrovo sam ja i .com ali posto je kljucna rijec na ovim "poznatijim" domenima zauzeta, hocu neki od ovih pa sf aj molim te reci neko misljenje koji od ova dva

ps cijenim tvoje misljenje i hvala Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
ws je bezveze.. cc iz nekog mog ugla ima smisla iskljucivo u slucaju nekih prodavnica..
nije vredno truda...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC Touch Pro
ipak uzeo sam .ws, zato jer je jeftinij a nasao sam neki clanak u kojem pise da je on alternativa .com domenu (ws=web site) Smile

hvala sf
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Sto se tice co.yu domena,

Imam pravno lice. Mislim to je restoran, sa d.o.o. Imaju li oni pravo na co.yu domen i dali mogu da mi ga daju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.