Pa ogranicenja u broju baza, addon domena itd. Za $100 godisnje na hostgarotu dobijes sve neograniceno. Naravno to neograniceno nije bas neograniceno ali bar nemas taj pritisak kao na plusu.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
U narednih mesec dana je u Plusu u planu ubacivanje novih paketa koji ce ti vise odgovarati.
E to bi bilo fino. Stvarno, support im radi odlicno i to mi se mnogo svidja. Na gatoru sam postavio jednom jedan tiket (jedini put kada mi je trebala pomoc). Nisu odgovarali 24h i onda sam sam uspeo da resim problem... a na support preko live chat-a ne treba ni pomisljati. Dalje se nisam zanimao oko toga ali ovaj prvi utisak nikako nije dobar
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pomoc E ovako imam ideju da otvorim neku ne bas komplikovanu web stranicu. U pitanju je neprofitabilna npr. udruzenje građana. Sta mi mozete preporuciti sta je najjeftinije po vama i koji su mo koraci potrebni. Hvala
Neka najjeftinija varijanta je da instaliraš Wordpress i iskoristiš neku od mora besplatnih tema... Za nijansu skuplja (verovatno i znatno bolja) varijanta je da iskoristiš neku plaćenu Wordpress temu.
Skuplja varijanta se uklapa u budžet od recimo 100eur, sa hostingom i domenom na godinu dana.