Pozdrav! Ja htedoh da pitam, posto se stvarno slabo razumem u svu ovu pricu. Ako ja uzmem hosting, gde mi nude: • UNLIMITED Domains • UNLIMITED Disk Space • UNLIMITED Bandwidth • Shared SSL Certificate I sad ja hocu tu da imam vise sajtova. Pitanje je, da li ce svi ti sajtovi imati istu IP adresu?
Pozdrav! Ja htedoh da pitam, posto se stvarno slabo razumem u svu ovu pricu. Ako ja uzmem hosting, gde mi nude: • UNLIMITED Domains • UNLIMITED Disk Space • UNLIMITED Bandwidth • Shared SSL Certificate I sad ja hocu tu da imam vise sajtova. Pitanje je, da li ce svi ti sajtovi imati istu IP adresu?
Jedno ogromno ne domacim provajderima. Veliki broj stavri sa ovog foruma i tutoriala sam se trudio da se pridryavam ali jednog nisam i opekao sam se. A to je ne domacim provajderima. Znao sam da su losi ali toliko losi nisam mogao ni da zamislim. Ovo sto je ovde na pocetku napisano je najblaze moguce ali stvar u praksi je jos gora.Zato jedno veliko Ne domacim provajderima. Podrska i usluga su katrastrofa jer nerade nedeljom a ima jos dosta toga.
Jedno ogromno ne domacim provajderima. Veliki broj stavri sa ovog foruma i tutoriala sam se trudio da se pridryavam ali jednog nisam i opekao sam se. A to je ne domacim provajderima. Znao sam da su losi ali toliko losi nisam mogao ni da zamislim. Ovo sto je ovde na pocetku napisano je najblaze moguce ali stvar u praksi je jos gora.Zato jedno veliko Ne domacim provajderima. Podrska i usluga su katrastrofa jer nerade nedeljom a ima jos dosta toga.
Zavisi kod koga si zakupio? Plus.rs i eunet me nisu izneverili jos
Ne treba generalizovati. Probao sam 2 i veoma sam zadovoljan. Imao sam prilike da koristim ili komuniciram kako bih završio nešto sa loopia, eunet, verat, beotel, to je užas.
I ja sam koristo nekoliko ali ne bi im imena navodio i opekao sam se. Sada drugar ima kod jednog operatrea i kaze da je zadovoljansa podrskom i uslugom. Imao bi jedno pitanje u vezi domena. Posto radim sajt za radnju sa gumama hteo bi da mi domen bude nesto nalik tome. Ali su svi vec naravno zauzeti. Ostaje mi nekoliko opcija ili da uzmem nesto dgacak domen, ili da stavim crticu, ili da uzmem cirilicni domen.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws