Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
U teoriji mozes, ali prosto nesto mora da pokazuje na taj hosting da bi on bio vidljiv... Mislim da niko nece da daje pristup na IP adresu...
Ok, jasno. No, recimo da sam dobio samo hosting od nekoga. Trenutno mi nije potreban, te mi se ne plaća domen za dž. Znači, trenutno mi nije potreban te bi samo 'stajao', a kada bude bilo potrebe - aktiviraću ga, kupovinom domena.
@Winex mozes da uzmes neki free domen ako imas neki sajt. E da imas domen .info na godaddy za 160 din
Imam jedno pitanje sto se tice hostinga. Potreban mi je hosting a moje potrebe su: 1gb prostora ne manje od 20gb protoka 1mysql ftp i ostali standardi... a da je jeftiniji ako moze sta mislite o verat hostingu?
« Poslednja izmena: 30. Dec 2011, 23:50:07 od Djordje-B »
Ne znam gde da postavim pitanje, valjda je ovde ok?! Da li neko u poslednjih sat vremena ima problema sa Loopiom? Nece da mi se otvori nijedan sajt hostovan kod njih, a ne rade i njihov sajt na rs domenu, a ni onaj u Svedskoj?
« Poslednja izmena: 12. Jan 2012, 20:50:14 od igorski »
Ne znam gde da postavim pitanje, valjda je ovde ok?! Da li neko u poslednjih sat vremena ima problema sa Loopiom? Nece da mi se otvori nijedan sajt hostovan kod njih, a ne rade i njihov sajt na rs domenu, a ni onaj u Svedskoj?
www.loopia.rs je trenutno online... Moguce da je bio privremeni problem...
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws