Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558484 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Планирам сутра да узмем овај дигитални фотоапарат:

http://www.itsvet.com/proizvod/sony-dsc-w550/comp_tehn_camera/13/1042

Нахвали ми га продавац, ко да кћер удаје...
Молим вас да напишете пар речи о овом фотоапарату... Да се не зајебем...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
Ne znam kakav je kvalitet slike sa tim aparatom, uopšte nemam iskustva sa Sonyjem. U tom cenovnom rangu preporučio bih ti odličan Canon Powershot A3300 IS koji košta 165€ al ako odeš u BMFocus i kažeš da si posetilac sajta www.cam.rs, dobićeš 5% popusta, što znači da bi mogao ga dobiješ za otprilike 155€.

Sad sam proverio na flickru, pravi odlične fotke, pogledaj njegovu galeriju na flickru Flickr - Powershot A3300 IS galerija.

Kada ti pokaže sliku desni klik na nju pa Original Size da vidiš sliku u punoj rezoluciji. A povrh svega aparat i lepo izgleda Smile

Što se tiče kvaliteta uvek može bolje al treba i više para
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 13:06:38 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Хвала ти на савету, али ћу ипак узети Сониев фотоапарат. Smile
Па бих замолио ако је ико упознат са њиховим фотоапаратима, да напише пар речи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bit ce skoro propast Svijeta

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 493
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
Хвала ти на савету, али ћу ипак узети Сониев фотоапарат. Smile
Па бих замолио ако је ико упознат са њиховим фотоапаратима, да напише пар речи...

Hallo ja imam sony dsc-w200 fotoaparat ...platio ga par stotina CHF cim je izasao - posteno me zahebo prodavac  Smile al sta da se radi to im je posao ...

Iskreno receno i nisam najbolje zadovoljan al dobro to sto ti planiras je novija generacija..

U ostalom, javi nam jesi uzeo i kako radi ...  Smile
IP sačuvana
social share
R . I . P HM - VP & AK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Ne znam kakav je kvalitet slike sa tim aparatom, uopšte nemam iskustva sa Sonyjem. U tom cenovnom rangu preporučio bih ti odličan Canon Powershot A3300 IS koji košta 165€ al ako odeš u BMFocus i kažeš da si posetilac sajta www.cam.rs, dobićeš 5% popusta, što znači da bi mogao ga dobiješ za otprilike 155€.

Sad sam proverio na flickru, pravi odlične fotke, pogledaj njegovu galeriju na flickru Flickr - Powershot A3300 IS galerija.

Kada ti pokaže sliku desni klik na nju pa Original Size da vidiš sliku u punoj rezoluciji. A povrh svega aparat i lepo izgleda Smile

Što se tiče kvaliteta uvek može bolje al treba i više para

Znaci A3300 je najbolji do nekih 200 evra? Ako je tako onda cu ga kupiti jer mi ne treba nesto rogobatno kao SX 120 IS...
Jedino me brine sto ima svoju punjivu bateriju.

« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 12:03:56 od S-F »
IP sačuvana
social share
...Sve je relativno, samo je kretanje apsolutno...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
Pa ja baš zato volim što ima punjivu Li-Ion bateriju a ne tipa 4 komada AA Smile Em košta malo em se napuni za 2 ili koliko već sati dok AA punjive baterije moraš po 10 ili više sati. Oni punjači što pune za 15 minuta jesu dobri ali znatno skraćuju vek baterije, tj. možeš manje puta da ih puniš
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 12:12:29 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Pa ja baš zato volim što ima punjivu Li-Ion bateriju a ne tipa 4 komada AA Smile Em košta malo em se napuni za 2 ili koliko već sati dok AA punjive baterije moraš po 10 ili više sati. Oni punjači što pune za 15 minuta jesu dobri ali znatno skraćuju vek baterije, tj. možeš manje puta da ih puniš
Odlicno. Znaci ovo racunam kao najbolji izbor do 200 evra od ovih "dzepnih" Smiley ?
IP sačuvana
social share
...Sve je relativno, samo je kretanje apsolutno...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa ja baš zato volim što ima punjivu Li-Ion bateriju a ne tipa 4 komada AA Smile
 Em košta malo em se napuni za 2 ili koliko već sati dok AA punjive baterije moraš po 10 ili više sati. Oni punjači što pune za 15 minuta jesu dobri ali znatno skraćuju vek baterije, tj. možeš manje puta da ih puniš

Pre ili kasnije baterija ce izdati onda kad ti treba.
Sa nekom tipskom - sednes i places (ili napuni dzepice rezervnim i skupim), a za AA baterije  odes do prve trafike i resis stvar za 100 din.
Imao sam Olympus sa tipskom baterijom i bilo je OK ali jos bolje sa AA varijantom.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
mob
Apple iPhone 6s
Istini za volju, sada su litiumske baterije rezervne dzab - dzabe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
jesu kineske no name kopije koje imaju kapacitet jedno 4x manji od originala
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.