Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 559113 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
Citat: SerbianFighter link=topic=358448. msg9417384#msg9417384 date=1299494836
Citat
da li je je Nikon coolpix P100 pravi izbor za 350 evra ili da trazim dalje ( nemam iskustva sa fotografijom )
A sta ti je cilj sa tim aparatom?

Citat
To se desavalo vise puta, ali i obrnuta varijanta kad sam trebao da se udaljim a nisam moga.  Tako da cu morati uzeti dva objektiva.  Budzet ce zaviti od cene objektiva.  Tako je bilo i za kupovinu aparata.
To ce se desavati uvek sta god da uradis i sta god da kupis od opreme. . .
Zato kupis 18-200 i pokrio si najveci moguci broj situacija. . .
Ili u BMFoto kupis neki od tamrona 18-250 ili 18-270 . . .  jesu skupi, ali provereno znam da ako trazis Borka i pitas da li moze neki popust, da mozes dobiti jako lepo snizenje Wink
To nisu previse kvalitetni objektivi, ali prosto, matematika je jasna - cena i kvalitet jesu i direktnoj vezi i tu nema sta. . .
slikao bih sve i svasta, od pejzaza do portreta, porodicne slicice, foto safari, mozda i ponesto honorarno. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pitam zato sto je svaki prosumer daleko daleko ispod bilo kog DSLR-a... A ako bas mora prosumer, onda je Canon SX30 najbolje resenje...

Jedan aparat ili jedan objektiv ne mogu na pravi nacin da odgovore svim ovim zahtevima koje si naveo... mogu nekim i mogu donekle, ali ne svim i ne na najbolji nacin...

Ako mislis da pravis neki novac, razmisli da kupis pa makar i polovan komplet DSLR-a, ili da uzmes neki nov na rate uz dva osnovna kit objektiva...

Probaj bilo gde i videces koliko je velika razlika... otidji do radnje uzmi bilo koji DSLR i prosumer... i probaj par fotki Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
SonyEricsson c905
 koja je najbolja kamera za snimanje tokom voznje motora i obicnog snimanja?   

Sta mislite o GoPro camerama
http://gopro.com/products/?gclid=CNHHj_bNzqcCFUco3wodYy9FDw
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Kazu ljudi da je fina stvar Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Sta mislite o fuji XP10 modelu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
Pozdrav!

Zelim da kupim jedan foto aparat do 200-220 e, ali koji bi imao mogucnost snimanja u 720p, kvalitet videa da bude zadovoljavajuci za izradu reklame (za potrebe ispita). Ako mogu neki predlozi, Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
Molim za misljenje..

vec neko vreme hocu da pazarim malo ozbiljniji aparat od onog koji trenutno posedujem (sony w50), a ne daje mi se novac za dslr.. pa sam citajuci nekoliko meseci po forumima suzio izbor na par "bridge" aparata, ali ne mogu da se odlucim..

1. Fuji HS 10
2. Nikon P100
3. Panasonic Lumih fz 45

.. interesuje me koji je od ova tri modela best buy.. tj koji od ova tri aparata najbolje opravdava novac koji je u njega ulozen..

hvala

poz
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
Ako ti ne smeta polovno (mislim možeš da odeš na uvid, niko te ne tera da kupiš) imaš sasvim solidan dSLR Canon 450D i to sa kit objektivom 18-55IS, torbicom io dve kartice od po 4 gb-a za ukupno 390€ što je zaista povoljno. Što će reći košta skoro kao i iznad navedeni aparati.

oglas: http://foto-berza.com/ad22132.htm

slike (račun i stanje, sa sve specifikacijama)

http://unknown.rs/oglas/Canon-EOS-450D-kit.html

što se tiče iznad navedenih aparata, da li ti je neophodan toliki zum kod njih, odnosno za šta ćeš koristiti aparat? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
hvala na brzom odgovoru.. vidi, nisam iz fazona da kupujem polovne stvari, narocito ne fotoaparat koji uz svo duzno postovanje moze da mi crkne 3 dan i da bacim tolke pare, moze i nov da vrisne al zato postoji garancija..

ovaj Fuji HS10 je koliko sam procitao all-in-one aparat, tj. nije dslr ali je po nekim karakteristikama uporediv sa dslr-ovima.. cena mu je oko 340e (racunam oko 400e sa karticom, bateijama itd).. sto je ispod cene entry level dslr-ova.. (canon sx 30 is, nikon d3100, a jeftinije je od lumix zx100-ke)..

u platnom razredu su tu negde nikon p100 i lumix zx45.. mene interesuju karakteristike tj. misljenje koji od ova tri uzeti ili predlog koji bi jos aparat usao u po svojim karakteristikama u obzir..
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
hvala na brzom odgovoru.. vidi, nisam iz fazona da kupujem polovne stvari, narocito ne fotoaparat koji uz svo duzno postovanje moze da mi crkne 3 dan i da bacim tolke pare, moze i nov da vrisne al zato postoji garancija..

ovaj Fuji HS10 je koliko sam procitao all-in-one aparat, tj. nije dslr ali je po nekim karakteristikama uporediv sa dslr-ovima.. cena mu je oko 340e (racunam oko 400e sa karticom, bateijama itd).. sto je ispod cene entry level dslr-ova.. (canon sx 30 is, nikon d3100, a jeftinije je od lumix zx100-ke)..

u platnom razredu su tu negde nikon p100 i lumix zx45.. mene interesuju karakteristike tj. misljenje koji od ova tri uzeti ili predlog koji bi jos aparat usao u po svojim karakteristikama u obzir..

ja sam uzeo polovan nikon d90 pre tri meseca  Smile Moraš da budeš u tim vodama i da osmatraš ako uleti polovno dobro da uzmeš Smiley Ako je polovno ne mora da znači da nema garanciju. Što bi crklo, samo zato što čovek prodaje jer je skupio para da se ponovi, da uzme bolje telo Smile Takođe, ljudi se brinu o svojoj opremi jer.. to je njihovo majku mu Smiley Uglavnom, ko kupovina automobila. Piše ti koliko je okidanja tj. kilometara prešao, da li je otpala neka guma ili je zarđao itd. Sve možeš proveriti na licu mesta Smile

od toga što si naveo samo je D3100 dSLR i to iz entry klase i on košta nov sa kit objektivom 550€. I nikako ne možeš da porediš dSLR sa običnim kompaktom (ili prozumerom) po pitanju kvaliteta slike. Jedina da kažem prednost prozumera jeste što imaš veliki raspon i ne treba ti više objektiva da bi pokrio toliki gap.
Što se tiče ova 3, Nikon ne bih jer je Nikon poznat po odličnim dSLR aparatima dok su im obični.. ne mogu reći krdža al postoje mnogo bolji a za iste pare. Za ova druga dva ne mogu da komentarišem jer ne znam kakvi su Smile
ako ti treba savet za dSLRove tu sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.