Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558833 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Sta mislite o Canon PS SX 130 is? Mislim da je u tom cenovnom rangu sasvim pristojna kupovina.. Jedina dilema je da li uzeti njega ili neki Ixus priblizne cene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
ja bi njega
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Ako ti je prioritet kvalitet slike i opcije aparata - njega... ako ti je bitnije da moze da stane u dzep da je u lepom kucistu, da je pouzdan i da lepo radi....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S7220
U zadnje vrijeme mi se javila potreba za kvalitetnijim (profesionalnim) foto aparatom, pa razmišljam o nekoj boljoj kupovini. Do sada sam posuđivao aparate Nikon D90 i Nikon D300 iz fotografske radnje i pravio odlične fotografije, a sada je došlo vrijeme da uzmem nešto za sebe.

Nisam u ovim vodama i ne znam šta je aktuelno, a šta ne. Meni su ovi aparati bilo odlični pa sam mislio uzeti D90, osim ako nema nešto bolje. Javila mi se mogućnost da uzmem D90 sa Amazona:

D90 Amazon

sa objektivom za    $919.88 ?

Da li je ovo dobar izbor i da li ima nešto bolje za te pare? Da li je ovo dobar objektiv i ako nije koji uzeti? Aparat mi treba za slikanje kulturnih i sportskih manifestacija, veliki blic bi posuđivao, ali i za fotografisanje pejzaža i prirode.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Bilo koji dslr ce ti sasvim lepo zavrsiti posao Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Nokia n81 8gb
@vlado85- dobra je to kombinacija i za fine pare, kod nas je oko 900e.

Taj objektiv bi ti za pocetak bio dovoljan ali pitanje je koliko su ozbiljni zahtevi za to slikanje sporta i manifestacija, da li ces slikati pri slabijim svetlosnim uslovima bez blica i sl... U svakom slucaju kreni sa tako nekom kombinacijom pa ces onda videti sta ti tacno treba i na osnovu toga uzeti i dodatni objektiv ako se javi potreba za tm...

pozz
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 7
U zadnje vrijeme mi se javila potreba za kvalitetnijim (profesionalnim) foto aparatom, pa razmišljam o nekoj boljoj kupovini. Do sada sam posuđivao aparate Nikon D90 i Nikon D300 iz fotografske radnje i pravio odlične fotografije, a sada je došlo vrijeme da uzmem nešto za sebe.

Nisam u ovim vodama i ne znam šta je aktuelno, a šta ne. Meni su ovi aparati bilo odlični pa sam mislio uzeti D90, osim ako nema nešto bolje. Javila mi se mogućnost da uzmem D90 sa Amazona:

D90 Amazon

sa objektivom za    $919.88 ?

Da li je ovo dobar izbor i da li ima nešto bolje za te pare? Da li je ovo dobar objektiv i ako nije koji uzeti? Aparat mi treba za slikanje kulturnih i sportskih manifestacija, veliki blic bi posuđivao, ali i za fotografisanje pejzaža i prirode.

preporučujem ti da pogledaš u oglasima (BM fotov sajt za oglase, foto-berza) i da uzmeš polovan d90. Ušteda da bi ti bila 200-300 evra. Ja sam uzeo tu kombinaciju d90 sa 18-105 vr polovno me izašlo 680 evra i za sad se ne žalim Smile Jedino se žalim što nemam možda veći raspon a i neki za portrete prajm Smile

što se tiče polovnjaka naravno prvo pogledaš al sad ne znam kolika je njihova ponuda u RS ako si tamo i dalje Smiley
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 23:37:40 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Linux
Browser
Chrome 8.0.552.237
Pozdrav,

- Koliko novca ste spremni da izdvojite za aparat? = max 200 evra
- Za sta zelite da vam taj aparat sluzi? = klasicno slikanje i danju i nocu na moru u prirodu ...
- U kakvim uslovima cete najcesce raditi, koji tip fotografije cete praviti? = nista specijalno
- Da li ste spremni da eksperimentisete ili zelite da aparat "sve radi sam"? = dobro se snalazim
- Koliko iskustva imate sa aparatima? = digitalni aparati umem da rukujem Smile
- Sta vam je kod aparata prioritet? = dobar kvalitet slike i danju i nocu pre svega a onda snimanje

Ako imate neku preporuku za ovo gore navedeno Smiley
IP sačuvana
social share
i tako...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple iPhone 7
Ako hoćeš fuji koji ne može da stane u džep mislim da bi dobar bio S1800, imaš i 18x optički zum za slikanje prirode i dobru rezoluciju, za 160 evra. Jedino ako hoćeš baš da imaš za džep Smiley

http://www.bmfoto.rs/product_fuji-finepix-s1800-s1880_3092

uzgred sada je u bmfoto nova akcija, zamena stare foto opreme i dodataka za novu foto opremu

http://www.bmfoto.rs/vest_staro-za-novo-nova-usluga_402
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Linux
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ma moze. Ako imate iskustva i vredi. Smile to je previse Smile a ne samo prirodu Smile nego i sebe sa prirodom Smile klasicno koriscenje aparata... a sta mislite o: Canon IXUS 120 IS ? Znam da neki aparati lepo slikaju danju perfekt ali kada padne noc haos nista se ne vidi...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 20:37:20 od Djordje-B »
IP sačuvana
social share
i tako...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.