Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 557967 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sledeci ces uzeti Lumix FZ28 i bices zadovoljan, ali ces pizdeti svaki put kad ne stigne da fokusira jer si navikao na nesto drugo Smiley

Inace... po meni... dobra 50tica... posle toga, kad se skupi Sigma 18-200
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n81 8gb
aha, cisto da znam :-D
A po tebi 18-200 je ok? negde sam naleteo na savete da ne uzimam objektive velikih raspona pa sam to nekako izuzeo... mada sa njim bi mogao da zamenim ovaj 18-55 i da onda uzmem jos 50icu i milina... :-))
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citajuci ove postove dosao sam do zakljucka da je Lumix TZ50 mozda jedan od najboljih u tom rangu do 250e. Mene interesuje jel ga moguce naci ispod te cene Smile ?
IP sačuvana
social share
...Sve je relativno, samo je kretanje apsolutno...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
@S-F
Mozes ga naci par eura ispod te cene, ali dalje od toga bi bilo bezobrazno i za ocekivati Wink
A aparat je zaista izuzetan...
Ako se ne varam, u BMFoto je bio 260 sa karticom od 4GB i baterijama...

@marko07
Veliki rasponi nisu dobri, ali 18-200 je vrlo ok objektiv, i svakako pokriva sve sto ti treba na zadovoljavajuci nacin Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
A poredio sam raw i idalje ostaje isti utisak, canon mi manjka ostrine i mutan

zavisi sad na kojim blendama i ziznim daljinama ali nije ni bitno toliko ...

Citat
lan za slikanje je arhitektura i priroda, plus portreti sa 50icom, a u buducnosti planiram neki fin makro

za arhitekturu neces imati para jos neko vreme, to su najskuplji tilt/shift objektivi i nemaju distorzije (tj korigujes) ... mozes tu da uzmes neki manuelni sirokougaoni tipa 10-20 zum (i za prirodu, mada je sirok pojam), oni u ti ~300e ... porteti sa 50om mogu, samo ne racunaj na cele figure ljudi ... makro moze i da se obrne neki stari normalac tipa zenit 50 f2 naopacke ... ova zadnja fotka na mojoj temi ti je ornut kit objektiv, jeste drkanje ali uz malo vezbe sasvim dovoljno za hobi ko sto ti kazes.

imas svasta, ako pratis malo berzu mozes da nadjes i masu starog stakla ili manuelaca (trazilo na 400d jeste manje al za sirokugao ti i ne treba neki kritican fokus) ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Konacno i ja da prikupim jevrice...za neki solidni fotoaparat...naime sad me zanima citao sam ove postove i vidim da Gazda preporucuje LUMIX  fz28 i tz50 ,e sad sam u nedoumicu koji je bolji I zasto? Pogledao sam specifikacije od obadva I izgleda po mojoj procjeni ove brojke su cini mi se vece kod  TZ28 … tj ja mislim da je bolji…ali zelim strucno misljenje …
Jos nesto sto me buni to je sledece: http://www.dpreview.com/news/0807/08072104panasonicfz28.asp
Na kraju ove stranice vidim da TZ28 ima neke dodatke kao sto su za makro mod I to…
Sto mene jako zanima taj makro mod…pa me sad interesuje to je onda slicno kao DSLR moze da mu se nadogradi ono jel?Neznam se bas najbolje izrazit al eto koliko znam…I jel ovo kod TZ28 opticki zum 18 x …a koliko je kod ovog TZ50?

P.S. Cuo sam po foruma da je kao Canon neki stanmdard da je bolji od LUMIXA I da ima kao neke svoje standard…bolja boja…neznam ni ja sto jos…jel to tacno?
Evo npr Canon PowerShot SX120 IS  da li se on moze uporedit sa nekim od ova dva LUMIXA …I da li je bolji I po cemu?
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 10:12:18 od MacakMackin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Lumix je zaista dobar...
Svi ovi modeli koji se pominju...
Osnovna prednost TZ5 i slicnih modela je u tome sto mozes da ih nosis u dzepu... TZ28 je "budza" a realna upotrebljivost 18x zooma je mala... tj vecin nas to u principu i ne treba...
Canon PowerShot SX120 IS je izuzetan... jedino sto Lumix stavlja ispred je cinjenica da je plastika na SX120 IS ne narocito pohvalna...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
U cemu je razlika izmedju TZ5 i TZ50?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 7
TZ 50 ima WiFi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
A  reci mi koji ti imas fotoaparat?i kako si zadovoljna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.