Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 559359 puta)
Svakodnevni prolaznik

Ti meni,ja tebi,mi nama...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Evo fotografisao sam u punoj rezoluciji unutrasnjost jedne posude.Iso sam stavio na minimum-80,da bi bilo sto manje zrnato...Prostorija nije bila skroz mracna pa se na fotografiji ponegde pri uvecanju vide svetlije nijanse od crne ali,za potrebe testa je sasvim ok.
E sada,ovaj piksel koji sam zaokruzio je taj problematicni...Sta ima iko da kaze o njemu???Jeli to mrtav pixel,kratko spojeni pixel,ili sta?
Jeli ovo normalno,ili ne valja i trebam da reklamiram aparat?
Ne bih da se ponasam kao najgori laik i panicar,naravno,na slikama se ne vidi,ali kapirate i vi,za svoje pare ,iako nisu velike,zelim da dobijem ono sto je posteno placeno,a isto tako,volim osecaj da mi je aparat u redu  Smile

dakle,zanimaju me misljenja!Pozdrav svima!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
CCD Test.rar (181.82 KB)
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 21:01:22 od nabijac »
IP sačuvana
social share

Nemam vise njen broj,nisam vise u kontaktu sa Severinom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Ili sam ja nesto poludeo ( tj. komp) ili je cela fotka potpuno crna. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Ne citas me Filipe  Smile
Poenta je da bude crna...kako bi video los pixel na beloj?  Smile
Pogledaj zaokruzeni deo...Zoomiraj sto vise i videces jedini svetli pixel na slici...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
druze, mrtvi pixeli su crni... u suprotnom to su hot pixeli (crveni, plavi, zeleni) koji se javljaju uglavnom kao posledica zagrevanja ccd-a ...

Citat
Имам то...тражим нешто дуже

pa nemas neki izbor (a ni ne mozes bas da mu nakacis neku budzu tipa 150 f20) ... imas 70-300mm F4.0-5.6 i nesto jeftiniji 40-150mm F4.0-5.6 (tj 140-600 i 80-300) pa ti sad vidi koliko ti bas dugo treba, da se razumemo oba nisu nesto brza i ako oces da vatas kondore u letu ne preporucujem ... zuiko objektivi imaju dobru reputaciju pa nemoj nesto preterano da brines oko kvaliteta (koliko para toliko muzike)

*razmisli i o nekom third party gripu u tom slucaju
nesto ko ovo npr.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 22:15:52 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Ok,rezime,jeli ovo strasno,ne valja,posledice???Sta je zakljucak vezan za pixel ovaj???  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
nista, slikaj samo ti i uzivaj ... znas i sam valjda da te zabole za 1tackicu od 10miliona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 3310
druze, mrtvi pixeli su crni... u suprotnom to su hot pixeli (crveni, plavi, zeleni) koji se javljaju uglavnom kao posledica zagrevanja ccd-a ...

Citat
Имам то...тражим нешто дуже

pa nemas neki izbor (a ni ne mozes bas da mu nakacis neku budzu tipa 150 f20) ... imas 70-300mm F4.0-5.6 i nesto jeftiniji 40-150mm F4.0-5.6 (tj 140-600 i 80-300) pa ti sad vidi koliko ti bas dugo treba, da se razumemo oba nisu nesto brza i ako oces da vatas kondore u letu ne preporucujem ... zuiko objektivi imaju dobru reputaciju pa nemoj nesto preterano da brines oko kvaliteta (koliko para toliko muzike)

*razmisli i o nekom third party gripu u tom slucaju
nesto ko ovo npr.

Велико хвала  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Sta mislite o Sanyo baterijama Eneloop ???Iako se danas prave daleko jace od njih,dok ove poseduju 2000mAh po recima proizvodjaca,velika prednost je sto kako kazu(a u praksi ljudi i potvrdjuju) sporo gube na kapacitetu,tako da su uvek spremne za akciju za razliku od ostalih baterija tog tipa koje vremenom gube deo kapaciteta.
Razmisljam da pazarim set od 4 komada sa punjacem-za Canon kompakca  Smile
Sta vi mislite?Koliko je ova razlika od npr.700 mAh bitna ako uzmemo u obzir njihovu osobinu da "drze" kapacitivnost.

2.Kakav je punjac koji ide uz njih,koliko dugo puni,da li su potrebne sve 4 da bi sljakao ili moze da puni po jedan set posebno,i naravno,kako radi sa ostalim tipovima baterija(mislim na punjac).Ko ima iskustva,ako moze,nek napise..Pozz  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2009, 22:36:54 od nabijac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
ovako...treba mi savet!
budzet mi je tu neka cifra oko 150e (nazalost),pa ako mozete da mi preporucite neki aparat za te pare,koji pravi solidne makro fotografije i da je kvalitet slike ok za te pare. ne zanima me previse broj megapiksela vec samo ovo navedeno!
hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Za te pare najbolje je da uzmes Canon A590...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.