Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 560114 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
dvoumim se izmedju njega i cannon-a sx110 is..videcu josh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ako si se odlucio za Canon pogledaj sledeci clanak. Uskoro izlaze novi modeli. Evo citata sa linkom ka celom tekstu :

Canon PowerShot digitalni aparati
Canon USA je predstavila nove PowerShot digitalne foto-aparate i novi Selphy kompaktni foto-štampač. Canon-ova nova PowerShot linija uključuje ukupno deset novih digitalnih foto-aparata čije cene se kreću od $130 do $600. Većina modela će se u prodaji naći od marta do maja ove godine i karakteriše ih novi Canon-ov DIGIC 4 procesor slike, Smart Auto karakteristika koja automatski podešava uravnoteženje belog, jačinu svetlosti, stabilizaciju i ekspoziciju. Takođe, Active Dispaly karakteristika omogućava ljudima da skroluju kroz slike na svom foto-aparatu laganim pomeranjem umesto navigacije korišćenjem skrol točkića.
20.02.2009. u 15h

@ tech.yahoo.com
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
vec sam se odlucio za Sony  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sta mislite da je bolje, canon a590 ili ixus80, i jeste li culi da ih negde u NS (ili BG) ima na nekoj akciji?
IP sačuvana
social share
Možda će se moj stav vremenom menjati, ali ne i činjenica da sam u pravu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Mozda je kvalitet slike malo na strani a590, ali izgled i izrada su svakako na strani ixusa Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Opet sam u dilemi.. Smiley

Posto canon sx100is poklanjam bratu, planiram da uzmem sebi neki novi.. pa se dvoumim izmedju PowerShot SX1 IS & PowerShot SX10 IS.

Zanima me da li ima nekih velikih, bitnih razlika izmedju ova dva aparata i ako ima koje su.. Osim HD, za to znam..  pa da na osnovu toga odlucim da li cu dati malo vise para i kupiti SX1 IS.

Hvala Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
pazi, sx1 koliko kapiram ima bolji senzor (dakle bolja slika ne vecoj ISO vrednosti, u komb. sa f/2.8 mogla bi da slikas i po losijem svetlu) i ima full HD video, ako ti treba to - go for it.

ovaj drugi nije los ali mi je i taj skup...

sad od kompaktnijih najvise vredi uzeti panasonic LX3 (ali on nema taj raspon, tj. zum ko ova dva, opet licna preferenca)...

ja licno, kad bi pucao vece pare na kompakt uzeo bi ili g10 canon (teska artiljerija ali izuzetno izdrzljiv i 'zaokruzen' aparat) ili LX3 panasonic (siri ugao, brzi objektiv, kompaktniji)... ne znam koliko je pany ($385 to $566 kaze gugl) ali g10 je jeftiniji od sx1 (ali nema toliki raspon, za ISO i gori senzor se ne plasim... 14 mpix. je sasvim dovoljno da 3 puta smanjis sliku i opet ti ostane za a4 print bez suma)

vidi kaj ces Smiley

edit: 1 glas za LX3
« Poslednja izmena: 04. Mar 2009, 22:43:52 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
kakav je Fuji S5800 ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
kakav je Fuji S5800 ?
Za te pare pristojan.
Citat
pa se dvoumim izmedju PowerShot SX1 IS & PowerShot SX10 IS.
Bombone Smiley
I jedan i drugi su odlicni, SX 1 mozda preskup za sada, ali SX 10 sa cenama koje su napolju je zaista odlicno parce Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Papiricu, hvala na savetu, u svakom slucaju.. ali ipak to mora biti Canon..a najvise me privlaci SX 1.. ljubav na prvi pogled..  Smile

Citat
Bombone Smiley

o da  Smile

Hvala na odgovoru, najverovatnije cu uzeti X1 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.