Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 559037 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
kapiram te sad.. ali ako ti ne smeta velicina, sto ne uzmes neki fuji s9600, lumix fz50, imas jos izbora... kad bi nasao neki polovan sony r1 nista ti ne bi falio... samo ja ne bi isao na vise od zuma faktora 10x.. bolje da imas ljudskih 50mm nego neznam-kakvih 500... previse kompromisa cak i za modernu optiku (mislim na tu konkretnu velicinu)... taj r1 recimo ima vrhunsku cajs optiku i aps senzor, bez promenljivog objetkiva...

imas lumix fz28 (18x) , sony h50 (15x zum) , ogromni a i skuplji fuji s100fs...

samo znaj da je velika verovatnoca da ces posle da pazaris nesto drugo (citaj slr ili rangefinder ako se obogatis) kad ti zasmetaju ogranienja... taj tvoj ftb i dan danas ako ti je optika dobra moze da ima bolju sliku i dinamiku ako lepo eksponiras...

*parcijalna istina, ako ne znas da fokusiras onda ne radi fokus na aparatu... a cak i najskuplji mase na automatici...
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 11:35:10 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma čitao sam da kao zablokiraju telo, izbaci neki error na ekranu, pa reko, hajde da probam da rasprodam sve, pa ispočetka ....

FTb radi kao satić, radio sam jako lepe fotkice ( za moje kriterijume) sa ovim njegovim 50kom i sa manjim vivitarom....

Aj mi recite još ovo, evo našao sam neki lik nudi Canon

Citat
Prodajem Canon 40d telo u odlicnom stanju,
Sa kompletnom opremom koja ide uz njega,sve sa kutijom, 550 e.
Ako je neko zainteresovan mogu da ga prodam i sa kit objektivom.

062 21 01 01 Uros

i recimo prodam fujia, i ova dva tela, i odlučim se za tu varijantu, i da zadržim svoje objektive sigme uz njega, dok ne skupim novac za kvalitetnije objektive.

Kako ja da znam i da li imaju ovi aparati negde lifetimer, koji ne može da se resetuje? Ako kaže da ima 5000 okidanja, da to nije 15000 okidanja .... ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Od polovnjaka ne mozes da ocekujes previse... ali moze se utvrditi... odete u servis pa se pogleda... konkretan broj nije mnogo bitan...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
opa..prvo pa musko...
vidis po garanciji... po izgledu, testiras... pitas (vidis) kako je koristen, ako je reporter, batali...

imas i 20d i 30 za 300-400e da nadjes... btw shutter na xxD seriji traje 50.000 snimaka barem (pise cak 100.000 u nekim specifikacijama), ima masa ljudi sa 350d presli 150.000 bez kvara..
cak i da je prosao 15k , opet ti ostaje zavesica kojoj za godinu dana, moras svaki dan da napravis 90 slika (i to u losoj 50k varijanti)

Citat
Canon 40D, malo koriscen, kao nov, sa 17-85 IS objektivom...750e i svim pratecim rekvizitima
odvojeno (telo 560e i objektiv 260e)
0605050130
Citat
Telo 40D, u odlicnom stanju, 6500 okidanja, jos u garanciji, dve nove neformirane dodatne baterije, kupljen kod Axela - 600 eur
Citat
PRODAJEM
CANON 40D
CENA: 550e hitno.
Star malo preko godinu dana u extra stanju, ispalio oko 30000 snimaka. Uros 062/20-30-04

Citat
Ma čitao sam da kao zablokiraju telo, izbaci neki error na ekranu, pa reko, hajde da probam da rasprodam sve, pa ispočetka ....

zavisi od adaptera, neki imaju i kontakt sa telom...

« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 19:00:24 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
zavisi od adaptera, neki imaju i kontakt sa telom...

Ne razumem, nema nikakvih adaptera, ovi moji su EF objektivi, a noviji su EF-S, znači ja samo nemam stabilizator, inače objektivi rade u fullu, sve, probao sam kod druga na njegovom 300 .... pričam o objektivima koje koristim uz EOS tela, a ne uz FTb ....

Ovaj poslednji tvoj je isti lik kao i ovaj moj što sam našao .... uroš, isti aparat, ista cena, samo broj nije isti, ali su oba 062, šestocifreni, i malo "lepši", tako da izgleda valja i kartice pored aparata ....  Smile

Za sada su sve opcije i varijante u igri ... otprilike i mam kupca za Fuji, ali bih više voleo da nadjem prvo za Canone, tela ili kompletne, nije bitno, da znam šta posle i kako dalje .....

čekamo dalje, i listamo oglase ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
a, nisam te razumeo... samo na jednocifrenu seriju ne mozes da kacis ef-s stakla... na krop mozes sve... od lajke do nikona do neznamcega...

(EF-S su stakla samo za krop, EF za 35mm... IS je oznaka za stabilizaciju u Canonu)
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 21:57:23 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Dvoumim se izmedju ova 2 fotoaparata:

http://www.bmfoto.co.yu/shp_product.php?id=714
http://www.bmfoto.co.yu/shp_product.php?id=1603

Koji biste izabrali, i iz kog razloga?
IP sačuvana
social share
Možda će se moj stav vremenom menjati, ali ne i činjenica da sam u pravu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
E, opet ja .... da li sada vredi dati tih oko 350-360 evra za SX10 IS, a izgleda, (ako nije neka prevara) da za samo 20 ak evra više ima već DSLR, doduše sa manje MP i kit objektiv, ali DSLR ...
šta u tom slučaju?

http://www.bmfoto.co.yu/shp_product.php?id=1059

http://www.bmfoto.co.yu/shp_product.php?id=1089

http://www.bmfoto.co.yu/shp_product.php?id=765

Ili im je ono neka greška, za prva dva linka, ispade da je bez objektiva skuplji nego sa objektivom ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
krofno uzmi taj kanon za 130e i pevaj ... sasvim dovoljno za skljocanje prijatelja i automatski mod...

Citat
E, opet ja .... da li sada vredi dati tih oko 350-360 evra za SX10 IS, a izgleda, (ako nije neka prevara) da za samo 20 ak evra više ima već DSLR, doduše sa manje MP i kit objektiv, ali DSLR ...

nekom vredi nekom ne... ja sam kupio prvi digitalac kad jos niko u bg-u nije imao... tezak zajeb...
onda sam uzeo prozumer... super stvar i napredak, al mi je uvek nesto falilo...
sad mi nista vise ne fali... samo objektivi, dva blica, filteri... par hiljada evra jos, sitnica..

tako da ti je to jedno vrzino kolo... dok ce morska krofna, koju recimo ne zanima previse kvalitet A2 printova na svake 3 godine da pukne oko 100e na kompakt i bice prezadovoljna jer ce sacuvati sve svoje momente...

samo ti znas zasta ti treba, koliko i da li ces ga iskoristiti... je recimo jesam stampao svoje slike drugima ali nisam nista zaradio, tako da ti mozes da uzmes tog fuji-ja (koji izgledao ozbiljnije za laike), odradis par svadbi i zaradis za neki dslr, moraces malo da se sahranis u ps-u ali i to nije lose nauciti.. samo budi pripremljen za to da su ti stakla glavna investicija u slr svetu...

kao sto rekoh, dvaput meri, jednom seci... vidi sta ces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
sad mi nista vise ne fali... samo objektivi, dva blica, filteri... par hiljada evra jos, sitnica..

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Sad mu više nije ništa ....

Ma šta je to, tri jače svadbe od po 300 ljudi, i eto ti da se kompletiraš ..... tu mora bar 2000 fotki da prodaš, što gazdama, što gostima ....  Smile

Da znaš da i ja na to pomišljam, ali ko sada da se vraća na to? To sam nekada radio, onako, usput, manja slavlja, prijateljima .... a opet ostane fina parica ... pa se oženio, dobio decu, našao stalni posao, "sedio se"  .... to se radi vikendom, a ja vikend jedva čekam zbog klinaca ..... u svakom slučaju, kad bi potezao ljude da se vratim na jedno par mesta da to odradim, i da prestanem ovde sa dvoumljenjima, nego samo da bacim slike svoje nove opremice, ne bi radio sa fuji-em, nego iz fazona bi odradjivao sa starim FTb i vivitarom 35-70, kao nekad, ne bih čak ni sa EOSima.... a na ledjima bih nosio "bez starca nema udarca"  Smile

Hvala na EF <-> EF-S objašnjenju .... znači, nikako EF-S ne stavljati na 35mm tela, što analogna, što digitalna ...

Što se tiče krofnice, blago njoj, šta reći ...... krofnice, hoćeš Fuji S5800 ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.