Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558812 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma probao bih ja, kada bi imao gde ... već smo pričali o tome, ranije, kakve su mogućnosti za to ovde u PO ... jedino vidim da BMfoto daje aparatiće u najam, ali njega nisam video na listi .... naleteo sam i na nekog lika u oglasima da ih prodaje nove za 320 evrića, ali bez garancije, tako da nećem tu varijantu .....
Nevertheless, canoni i objektivi su još na oglasima, fuji takodje ...... videćemo šta i kako dalje ....

Citat
po meni je to izuzetan aparat...

a ti si ih bar preturio kroz ruke ..... tako da, enough for me ....

Citat
razmislio o tome da prodas malo raspona za kvalitet slike

pa da ima malo raspona, ali nijedan nema malo manji od 20x optičkog, svi imaju 3x 4x 6x pa ovaj 20x .... koji canon ima nešto izmedju, a da je u tom cenovno rasponu? and don´t forget, flash on top ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Nije to bas tako.. imas dosta aparata sa 10x, 12x, 15x zoomom...
Ima ih dosta i u mnogo nizim cenovnim rangovima...

A to sto sam ja preturio kroz ruke... to je tacno... ali to ne znaci da to tebi odgovara... da ono sto meni radi posao radi i tebi... ono sto je meni dobro, moze i tebi biti dobro...

To je veliki novac, to ne zaboravi...

Recimo...

Fuji FinePix S2000HD ~ 10.0 Mpix, 15x opt. zum, 28mm wide objektiv... ~ Cena: 260€
Panasonic Lumix DMC-TZ5 ~ 9.1 Mpix, 28mm širokougaonni obj., 10x optički zum, 3.0" LCD ~ Cena: 267€
Panasonic Lumix DMC-FZ7 ~ 6 Mpix, 12x optički zum, optička stabilizacija slike ~ Cena: 320€
Sony DSC-H50 ~ 9.1 Mpix, 15x optički zum, 3" LCD ~ Cena: 325€

Canon PowerShot SX100 IS ~ 8 Mpx, 10X optički zum, SD/ SDHC / MMC / MMCplus,HC MMCplus, AA 2x. ~ Cena: 205€
Canon PowerShot SX110 IS ~ 9 Mpix, 10x optički zum, 3" LCD ~ Cena: 240€

Canoni i Lumixi su stvarno dobri...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
OK .... odštampaću uporedne specifikacije, pa se bacam na proučavanje - šta nudi, šta uskraćuje i po kojoj ceni ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
imas i druge varijante... mali dslr... oly e420 je sa palacinkom oko 500-600e i to nov.

posle bi mogao da mu dokupis neke tele objektive koji su ultra isplativi zbog 2x faktor... sve je dosta kompaktno a opet ne previse da bi ti blic bio tezi od tela i pritom je kvalitet slike na jako dobrom nivou za printove do a3 formata ... on ima pola kile uvrh glave, ako ti je to previse onda jebiga...

imas sad i novi trend mikro4/3, dobar kvalitet u malom... znam da ti cenom malo prevazilaze budzet ali razmisli, mozda vredi da sacekas...

ja sad ne bih isao na prosumer da imam te pare, il bi uzeo nesto kompaktno ali kvalitetno za dzep (nazalost nisu ni oni jeftini al bar znas sto ih uzimas, proci ce jos par godina dok ne stave neki drasticno bolji senzor u nesto tih dimenzija)..
...ili bi uzeo slr tj kvalitet slike (mali, veliki ili taj novi 'evil')... gde ti u slucaju malog oly-ja, za raspon od 28-300mm treba jedna pederusa ako nosis stakla sa strane (mada ne preporucujem te gej torbice)... dok sa palacinkom staje u dzep od vijetnamke ili vecu musku ruku.

vidi sta ces... samo meni su svi tu 33x zumovi vise ko neki marketinski trik... jer su obicno njanjavi u telefoto podrucju cim nije svetlo ono podnevno u sred leta...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 21:35:03 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
palacinkom
?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 Smile Smile Smile  Smile Smile Smile

Sad mi je jsano .... ali to je već izvan cenovnog ranga ...... Za te parice, imam i Canon DSLR ..... ja bih najradije prodao ova dva tela, i fuji, i kupio canon dig. telo ---  ali imam 2 problema, ova analogna tela ću mnogo mnogo teško preodati bez objektiva,  i na par mesta sam čuo da ove moje Sigme ne saradjuju baš najbolje sa digitalnim canonima, kao, blokiraju ih ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
.. reko si da oces nesto malo, ovaj je najmanji.. on i g1... bice i manjih pritom na tom standardu, nije bitno samo telo... vec su i objektivi manji...

to za kanon i sigmu je istina koliko i af problem na 450d i crne tacke na 5d2..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ako se odlucujes za dslr ... samo canon i nikon... eventualno sony ako je neka bas dobra ponuda....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Uf, nismo se razumeli, ne tražim ja malo, fotoaparat normalne SLR veličine mi ne pretstavlja problem. Ali da ima hotshoe, da bi blic mogao da ide gore, i da ne bih morao da menjam objektive, tako neki sa većim rasponom zoom-a ... to je to .... nisam ja mislio da sam taj sledeći aparat bude što manji .... mislim, nije na odmet, ali i da je koji milimetar veći, nije problem, ne idem na minijaturu po svaku cenu, to hoću da kažem.....

i nekako obrni okreni, opet sam na 10ki .....

SF, tako sam i mislio kad nekada budem prelazio na DSLR ..... Canon ... ili eventualno Nikon, kod njega mi se svidja što su zadržali isti bajonet tokom 50 godina, pa i najstariji objektivi mogu na najnovija tela (normalno, uz ograničenja, ali mogu da se nakače) a kod Canona mi se svidja što, koliko sam čitao, dozvoljava update firmware-a na svojim aparatima .... Ali sam čuo i da Nikon ima problema sa nekim žutilom, da mi fotke stalno "beže" u žuto ..... e sad, koliko je sve to istina , nisam imao prilike lično da se uverim ....

Citat
to za kanon i sigmu je istina koliko i af problem na 450d i crne tacke na 5d2..

oprostićeš mi, pošto ja nisam toliko u tim vodama, da li ovo da shvatim kao potvrdu glasina, ili kao sarkazam? Sorry na neznanju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.