Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 558759 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
...sto manji zum, bolji opticki kvalitet, ne obrnuto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da, da, ali ja nisam profi - foto, ne prodajem fotke za 1000 USDollars/komad, već za svoje porodično-privatne potrebe, i tako za manja slavlja kod prijatelja kada me zamole. Tako da ne bih voleo da nosim telo i 5 objektiva, kao nekad .... ( imam stari Canon FTb, i uz njega canon 28 mm, pa canon 50 mm 1.4, pa canon 135 mm, vivitar 35-70 i vivitar 70-200 ... znaš li kolika torbetina treba za sve to? I imam uz njega Metz blic, onaj, kao stubni sa strane, sa 6 komada baterija .... treba oružani list za sve to, a zamisli da pokušaš da prodješ preko grane sa svim tim u koferu  Smile Smile Smile ratni reporter, špijun, privodjenje ) a ovako imam sve to u jednom, i još veći raspon, na 20x optici do je kao 28-500ikusur ako se ne varam..  I ovaj fuji je skroz OK, ali nema ležište za dodatni blic, a ugradjeni su nužno zlo ..... bije u čelo, pa samo sija ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Objektiv na sx10is / sx1is je odlican...
Ne treba ocekivati cuda, ali realno rezultati koje postize su veoma korektni....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma odgovaraće mi sasvim ..... da probam da udam ovog fujeta, i ova dva canona sa sigminim objektivima,(ovaj stari FTb neću, vezan sam emotivno za njega, a i ne bi mogao da dobijem ni 200 evra za to sve nabrojano gore djuture)  i nema sumnje da ću da pazarim 10ku, mislim da će mi biti sasvim OK ... na kraju krajeva, igraš se mesec dana, probaš, ako ne odgovara, daš ga 20-40 evra ispoid cene, i tragaš dalje ...
SF, koliko daje tvoj prijatelj garanciju u BMfoto, godinu ili dve ? Vidim da REFot daju na Nikone 2 godine, ali ne volim ih, majku mu... još od malih nogu ćalac me "držao" na Canonima, i to je valjda bilo presudno ... da bi on sad pod stare dane kupio onog kompakta Nikona  Smile  , par postova iznad ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
da li ces moci da stavis stari blic na ovo cudo, na stranu egonomija ali moras da proveris da li se i voltaza poklapa... jedino sto sam ja video da vredi da se kaci na njega blic je fuji 9600 jer je masivan ali cak i na njemu radi samo u idiot modu...

btw kad vec pucas tolike pare na kompaktno, razmislio o tome da prodas malo raspona za kvalitet slike (trenutno najaci kompakt g10) ili bar za blendu i sirok ugao (lx3, ima i finu iso osetljivost)

btwbtw nisam pri parama ali koliko cenis taj manuelni 50 1.4 cisto informativno ? Smiley
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 23:08:14 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Za stare bliceve ne znam, sa novim radi odlicno...

Taj raspon je mozda preveliki... narocito za te kucne varijante...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Taj stari 50 1.4 je manuelac, i on spada u onu grupu što nije za prodaju ... ima cirka 30 godina ....  Smile

baš ovaj

a 28ica je ova

135ica

a aparatić je

a blic je sličan ovome, samo nema ovaj mali dopunski ispod glavnog ...

Što se tiče blica, nisam mislio na taj stari Metz, nego na blic koji sam koristio uz ova automatska tela što imam, EOS500n i Rebel2000 (tj. EOS300), koji "komunicira" sa telom, mislim da će taj da pasuje na 10ku ... SF, baš taj raspon me je i privukao, odeš na letovanje, ili negde na izlet, i vidiš nešto sa druge strane reke, recimo ... , a u ruci aparatić sa x3 optičkim ... da se besiš .... ali sa 20x optičkim ... eeeee, to je druga priča ...... a volim da fotkam ljude kada ne vide da ih fotkam, onako malo izdalja, tada su prirodni ... a imamo i ovde temu voajer u letu, pa, molim lepo ...  Smile Smile Smile Smile

A nekada, kada skupim full kintu, pa kupim sebi opremicu kako liči, moraću da nabavim i adapter, i da na DSLRu koristim ove stare FD objektive .... quite old and brand new together ...  Smile

A šta mislite o ovome, vrede li ovi objektivi nešto, obzirom na cenu ....

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=110325793918

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
u jebote koji blic, dobro nisi zakacio mobilni na njega s obzirom da se zalis na kompaktnost... ima jedno kilu sa tom baterijom...

mene je simpa ta 50ica al ne ona starija FD sto je isla uz ftb nego novija (ne vidim sta pise na njoj zbog ugla, jel ima crvena slova ssp bese... ?) ja volim te stare normalce jer su po 200g...

Citat
a volim da fotkam ljude kada ne vide da ih fotkam, onako malo izdalja, tada su prirodni

ulicna fotografija sa telcom je gej, to odma da ti kazem... sirok ugao i u facu Smiley

adapter za FD novi  ti je od 20 dolara pa do 100 zavisno od kvaliteta i da li ti znaci infinity focus, posto ovi jeftini nemaju socivo u sebi ali ni beskonacno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
DA citiram sam sebe

Citat
I imam uz njega Metz blic, onaj, kao stubni sa strane, sa 6 komada baterija .... treba oružani list za sve to

Sada ti je jasno na šta sam mislio  Smile Smile Smile Ali zato izgura svadbu ladno.... i punio je kao lud, nisi mogao dovoljno brzo da ručno premotaš film i da okineš on je već na standby i čeka sledeći .... mislim da je ladno mogao i da prati one kasnije, sa motornim premotavanjem, ali isto starije, ne ove u poslednjih 10ak godina .... pravi reporterski, nema šta ... di mi pamet bila, zamisli pre 15-20 godina šta je to radilo ... i ko je to imao u SFRJ, i kako se dovozilo iz nemačke i austrije ... a moj ćale to sve iz hobija, a sada sam mogao da imam svoju foto radnju  Smile  ali biće, biće ...

Citat
ulicna fotografija sa telcom je gej, to odma da ti kazem... sirok ugao i u facu Smiley

Ma da, i onda svi kao nešto nakrivo nasmejani, i misle : koj ku... ovaj sad ´oće od mene

a izdaleka možeš misli da mu pročitaš .... dok ne naletim na neku švaleraciju, pa mi neko polupa i aparat i facu  Smile Smile   a ja ću se pravim lood  Smile Smile za gospodju, gospodine, ne po jajce ....  Smile

« Poslednja izmena: 23. Jan 2009, 00:56:54 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Idealno bi bilo da ga probas malo pa da vidis da li si zadovoljan... mislim da malo previse ocekujes, ali videcemo... ja kazem... po meni je to izuzetan aparat...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.