Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 557852 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Zaobidji u sirokom luku sve takve modele svih proizvodjaca.

Ako ti nije problem da malo napises zbog cega to govoris i zbog cega ne valjaju ti modeli?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Pa pisao sam do sad o tome, u sustini i na prvoj strani ima o tome, mada se ne pominju konkretno aparati...

Uglavnom su preskupi, a nicemu ne sluze jer imaju slike u rangu ozbiljnijih telefona sa kamerama.
U takvoj varijanti bolje je uzeti neki Ixus ili neki tanak model Lumixa ili Sonija nego davati cesto i dvostruko vise na aparat koji sa malo svetla ne sluzi bukvalno ni za sta, a sa dovoljno svetla pravi fotke u rangu aparata od 50 eura i 5 godina starosti.

Prosle godine sam zeleo da kupim nesto tako dragoj osobi na poklon...
Otisao, uzeo Nikon, Fuji i Sony... uslikao par probnih snimaka, razocarao se i na kraju za skoro duplo manje novca uzeo IXUS 75, fenomelano odradjen, savrseno tanak, sa neuporedivo boljim kvalitetom slike... Taj aparat danas kosta 160ak eura a fenomenalan je (za ljude koji hoce nesto malo, kvalitetno, sto moze u svaki dzep da stane).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Hvala ti SerbianFighter na pomoci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 803
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia Lumia 820
Moze li neko da mi kaze, jel bolje fotografije pravi IXUS 90IS, ili IXUS 950IS? Vidim da je skuplji 950is, ali ixus 90 is ima veci senzor...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Trebao bi IXUS 950IS biti bolji... ali najbolje potrazi sample slike pa uporedi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Koji je i koliko košta najjeftiniji Canon aparat za objektivima koji se menjaju?

Pitam jer imam ovaj fotoaparat http://en.wikipedia.org/wiki/Canon_FTb i 4 objektiva za njega, a negde sam pročitao da se objektivi mogu koristiti bez problema i sa starijih Canona .... zna li neko nešto i o ovome da mi kaže?
« Poslednja izmena: 03. Nov 2008, 18:57:14 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
Novi Canon 350D sa kit objektivom ( 18-55mm)  ako se ne varam nesto manje od 400e.
Imas i varijantu da uzmes polovnjaka, dobijes garanciju 3-4 meseca...
« Poslednja izmena: 03. Nov 2008, 18:59:48 od filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Mogu, ali nisam siguran da bi ovi bili kompatiblni... tj mislim da autofocus sigurno ne bi radio...
Ali mozes da odes do neke foto radnje i probas Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Lepo od tebe SF, što iaš tako lepo mišljenje o foto radnjama kod nas .... ali .... šta mislisš ovde u ovoj mojoj zatucanoj sredini da udjem u neku radnju koja daj bože da ima jednog canona na stanju, i ja još kažem dajte molim vas da ja tu probam ovaj moj objektiv da li bi pasovao? Rekli bi, ajd ti sad malo marš napolje ....  Smile ti ćeš nama da čeprkaš po našem aparatu, a mi i nismo sigurni da ćeš ti to da kupiš .... ma idi ... Požarevac je to, moj bato. Mora tresneš pola iznosa na pult da ti otvore kutiju da pogledaš da li je sve tu, i da oni budu sigurni da ćeš ti to da kupiš .... Ma loodilo ...

Za autofokus znam sigurno da ne bi radio, jer ga ovi objektivi i ne podržavaju. Jer telo ovog Canona je potpuno manuelno, e sad, sva četiri objektiva mi imaju opciju za automatsku blendu, mada sumnjam i da bi to radilo, jer je stari sistem. No, ni to nema veze, jer ionako verujem samo kad sam lično namestim sve šta mi treba. Ali ajd i ja da batalim više filmove i razvijanja, da se bacim na moderno  Smile

Nisam baš totalno van sveta, imam jedan mali Sony, http://www.dpreview.com/news/0502/05021911sony_dscs40.asp , koji za svoju veličinu daje ekstra ekstra slike i završava mnogo posla za prilike izlete, kupanja, usputne fotke itd ....

imam i fuji http://www.dpreview.com/reviews/specs/FujiFilm/fuji_finepixs3500z.asp  su mi kupili sestra i zet pre jedno 3 ili 4 godine, negde oko nove godine je bilo, znam da je bio na nekom popustu kao ono tipa 299 evra, i on mi je bio kao za ozbiljnija porodična fotografisanja, letovanje i slično, imam i veću karticu, i vrši posao ....

Ali želja mi je da imam jedan kvalitetni za svoju dušu, koji može da dostojno zameni ovog Canona .... pa sam mislio da krenem od tela, pošto objektive imam, stative, bliceve .... pa kasnije da dokupljujem i originalne objektive ... redom ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Pa i nije toliki problem da sednes na autobus i dodjes do Beograda, to nije ni sat vremena voznje a i nije narocito skupo...
Znam da ne bi bio nikakav problem da ti daju da probas... ja to redovno radim i znam masu ljudi koja to takodje radi Smiley
Cak mislim da trenutno imas 350D koji je u savrsenom stanju sa kit objektivom za 330 eura polovan, dobijes i garanciju Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.