Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 556134 puta)
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
SonyEricsson 
Mozete da mi preporucite neki relativno mali, kompaktni D-SLR fotoaparat do 300e ako postoji takav Smile

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 6120
Zanemaricu ovo "mali i kompaktan" posto ako to zelis kupi kompat ili prosumer, ne dSLR. Sledi uputstvo samo za Canon, sa tim sam u toku posto koristim Canon sistem.

Najjeftiniji je Canon 1000D sa kit objektivom, oko 400 evra.

Ipak ja ne bih isao na to, uzeo bih bar 500D (oko 500e sa kit-om) ili odlicni 550D (600e sa kit-om).

Druga varijanta koju bih svakako razmotrio je da uzmes nesto polovno.

Mozes da prodjes jako povoljno ako ti ne treba snimanje video snimaka i live view, i da uzmes recimo 400D sa kit-om, za manje od 200 evra. Za ostalih 100 evra mozes da kupis Canon 50mm f1.8, i da budes miran jedno vreme i imas fin uredjaj. Kasnije ces vec videti sta ti treba, pa uloziti u optiku ili bolje telo.

400D mene sluzi godinama dobro. Evo par mojih koncertnih fotki, jako losi uslovi, ISO na 1600, a od objektiva Canon 50mm f1.8 i Canon 100mm f2: http://500px.com/fandrejevic

Ako ipak zelis da snimas video, juri polovne 500D ili 550D, ali neces proci specijalno povoljnije nego sa novim.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 22:51:56 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Za nekog voljnog da mi pomogne :)

Volela bih da kupim aparat od 300-350 evra, ali sam apsolutni pocetnik i nisam sigurna da znam sta hocu.   Nakon pokusaja da proucim teoretski videh da je bolje da kupim aparat i ucim se na njemu a tek onda citam forum.   Zato mi je jako potrebna vasa pomoc.   Volela bih da eksperimentisem i ucim, da eksperimentisem sa fokusom u kadru i da ne bude losa nocna slika.   

Pozdrav  i hvala :)
« Poslednja izmena: 24. Jun 2012, 07:38:25 od latimatiful »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Apple 
Za nekog voljnog da mi pomogne :)

Volela bih da kupim aparat od 300-350 evra, ali sam apsolutni pocetnik i nisam sigurna da znam sta hocu.   Nakon pokusaja da proucim teoretski videh da je bolje da kupim aparat i ucim se na njemu a tek onda citam forum.   Zato mi je jako potrebna vasa pomoc.   Volela bih da eksperimentisem i ucim, da eksperimentisem sa fokusom u kadru i da ne bude losa nocna slika.   

Pozdrav  i hvala :)

ja ti preporucujem neki bridge aparat (npr fuji HS10, HS20, HS25, ili neki model od drugih proizvodjaca)..

koji god model da uzimas obrati paznju da objektiv ima sirok pocetni otvor blende  od f2.8, i kupi tripod jer ti sa najosetljivijim dSlr aparatom iz ruke nece ispasti dobra nocna fotka..

pozz
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Ima li neko iskustva sa aparatima tipa Sony NEX 5N/7N ili Nikon 1 i u koju grupu aparata spadaju ti modeli? Sta se na trzistu nudi u tom fazonu - da ima jaci senzor, moze se menjati objektiv a sam aparat je manjih dimenzija Smile

Po vasem misljenju da li je dobro ulupati pare na ove modele ili se moze sa nekim drugim tipom aparata bolje proci?

Namena: Naprednije bavljenje fotografijom, posto sam tzv. idiot lepo izucio i prerastao  :[115]
Zahtevi: Kompaktnije dimenzije od DSLR-a, ali da ima priblizne funkcije i kvalitet DSLR-a, posto dosta koristim aparat prilikom putovanja pa mi zato DSLR nije bas zgodno resenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Hvala na savetima!
« Poslednja izmena: 24. Jun 2012, 21:12:11 od latimatiful »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony Xperia P
Ima li neko iskustva sa aparatima tipa Sony NEX 5N/7N ili Nikon 1 i u koju grupu aparata spadaju ti modeli? Sta se na trzistu nudi u tom fazonu - da ima jaci senzor, moze se menjati objektiv a sam aparat je manjih dimenzija Smile

Po vasem misljenju da li je dobro ulupati pare na ove modele ili se moze sa nekim drugim tipom aparata bolje proci?

Namena: Naprednije bavljenje fotografijom, posto sam tzv. idiot lepo izucio i prerastao  :[115]
Zahtevi: Kompaktnije dimenzije od DSLR-a, ali da ima priblizne funkcije i kvalitet DSLR-a, posto dosta koristim aparat prilikom putovanja pa mi zato DSLR nije bas zgodno resenje  Smile
Tebi onda verovatno trebaju micro 4/3 mirrorless aparati. Nisam bas toliko upucen ali izguglaj malo. Nesto im je manji senzor od DSLR-a a daju priblizne rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung 
Benq GH700, totalni amater, da li je ok za pocetak, za ulaz u fotografiju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony Xperia P
A koliko kosta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung 
Oko 170 eura.

hxxp:|| benq. rs/products/digicam/index. cfm/page/specifications/product/1306

Mislio sam cisto malo da osetim te cari fotografije, jako me zanima, pa kasnije mozda krene nesto ozbiljnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.