Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 555438 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Uf, ja sad to ne smem da kažem ćaletu, kupio u metrou onaj L18 sa 3 inča ekranom (najviše zog toga), 8 megapiksela i 3x optički nikkor .... za 7800 dinara, bila neka vikend akcija. I baš se i odlučio za Nikon, jer je to firma koja pravi fotoaparate, a ne za samsung, LG i ostale marke .... ima dve godine garancije od refot-a, pa šta mu bogda....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Nece biti gori od samsunga i slicnih, ali ce biti gori od Canona, verovatno i Sonija, Olimpusa i sl Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
da li Panasonic Lumix DMC-FZ8 moze da podrzi SDHC kartice vece od 2gb i koliko se krecu cijene tim karticama? (u eurima ako nije problem)

ja sam gledao nesto na onaj it svet ali svuda pise nesto citac kartica pa ne znam o cemu se radi nesto mi je sumnjivo da je kartica od 4gb 6 eura? i sta znaci ono klasa 6 ako se ipak radi o karticama?
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
da li Panasonic Lumix DMC-FZ8 moze da podrzi SDHC kartice vece od 2gb
Trebalo bi da moze.
Citat
koliko se krecu cijene tim karticama? (u eurima ako nije problem)
4 GB - 25-30 eura, 8 GB - 45-55 eura
Citat
i sta znaci ono klasa 6 ako se ipak radi o karticama?
Brzina kartice....
Class 2: 2 MB/s
Class 4: 4 MB/s
Class 6: 6 MB/s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
extra..  Smile trebala mi je kartica za novu Smile
ja sam takeMS karticu od 4gb class6 platio 13 eura... i super radi, bez problema ( Smile da se ne ureknem..)
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
vreme je i ja da promenim aparat.Sada bi uzeo neki DSLR ali ne znam koji.Uzeo bi nesto do 400e.Sad moze nesto novo ili polovna varijanta.Ono sto meni treba su uglavnom objekti i portreti kao i priroda..Ja se ne bi zadrzao samo sa kupovinom kod nas vec bi mozda porucio od nekih ljudi preko da mi donesu ako je tamo to povoljnije.Sada me prvo zanima koji da uzmem.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120
Polovnjak, Canon 400D sa kit objektivom = 350e, ako te zanimaju portereti mozes da uzmes nov ( 90e) ili polovan ( 50e) Canon 50mm 1.8. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
To je igranka bez prestanka i nesto sto, ako nemas dovoljno novca, prosto nije za igru...

Postoji nekoliko modela, ali ulaganje je preveliko...
Videces ubrzo da kit objektivi nemaju dovoljno veliki zoom i da ti treba neko resenje za takav problem, a takva resenja su skupa ako su iole pristojna.

Bolje ti je uzmi jeftiniji prosumer, koji ce ti ispuniti ocekivanja i koji te nece previse kostati (tipa Canon PowerShot SX10 IS, Fuji FinePix S2000HD, Lumix DMC-TZ5 i sl.) nego da ulazis u ovo...

Ako bas hoces DSLR, pokusaj naci polovne Canon 400D ili 30D, ima ih oko 300 eura ili malo vise... eventualno Nikon D40x koji bi isto bio tu negde, ili D70s...
Ali vrlo brzo ces videti da to nije ono sto ocekujes...
A onda krece show... i na kraju dodjes do toga da ti objektivi vrede 5x vise od aparata Smiley

A kit objektivi su uglavnom prilicno losi, i moze ti se desiti da, kad sve saberes i oduzmes, budes mnogo razocaran dobijenim za novac koji si potrosio...

Zato bolje neki prosumer... radice ti odlican posao, imaces sve sto ti treba...
Pa ako ti novac ne bude predstavljao problem, fotografija ti ostane strast ili pocnes njom ozbiljno da se bavis, kupi nesto lepo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
kupi nesto lepo
Nasta mislis

Citat
Pa ako ti novac ne bude predstavljao problem,
Pa sve zavisi za koliko novca moze da se kupi nesto lepo  Smile
Citat
fotografija ti ostane strast ili pocnes njom ozbiljno da se bavis,
Pa poprilicno se ozbiljno bavim njom i treba da dobijem neke novce tako da zelim da uzmen nesto drugo a i ovaj sto sam imao se pokvario  Smile

Citat
A onda krece show... i na kraju dodjes do toga da ti objektivi vrede 5x vise od aparata
Ali koji DSLR da uzmem da bi se isplatilo i da bi imalo smisla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nasta mislis
Na nesto sto u tom trenutku bude lepo i sto ti se, nakon citanja testova bude najvise svidelo.
Citat
Pa sve zavisi za koliko novca moze da se kupi nesto lepo
To zavisi od toga sta je za tebe lepo.
"When you are a rich man you are proud to own a Rolls Royce and when you are a poor man you are proud to own a Renault" ~ Eric Cantona
Citat
Pa poprilicno se ozbiljno bavim njom i treba da dobijem neke novce tako da zelim da uzmen nesto drugo a i ovaj sto sam imao se pokvario
Ako se poprilicno ozbiljno bavis njom onda ti vec znas sta hoces da uzmes Smiley
Znas sta ti treba, za sta ti treba, procitao si gomilu testova i znas svaku sitnicu napamet, samo cekas da ga kupis Smiley
Citat
Ali koji DSLR da uzmem da bi se isplatilo i da bi imalo smisla...
Ni jedan koji se uklapa u cifru o kojoj pricas...
Svi oni ce posle mesec dana kostati dosta manje, a kad skupis opremu opet ce biti tako da ti telo najmanje vredi Smiley
Dakle... ili uzimas nesto stvarno dobro (daleko van tvojih mogucnosti) ... ili nesto sto je jeftino pa cekas da naleti nesto dobro ispod cene...
Al opet... trebace ti previse para da dobijes ono sto bi imao sa ozbiljnim prosumerom, a pitanje da li bi osetio razliku kvaliteta, i da li bi ti ona vredela toliko Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.