Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Mar 2026, 23:44:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 823 824 826 827 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Voajer u letu  (Pročitano 3299184 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Smile

evo nasa sam jednu na netu, jel primjecujete nesto zanimljivo?? 

Smile

osim što i pas gleda(verovatno zeva),misliš na providnu haljinu?

obris mufa se vidi..... hehehe   Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 11:08:35 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1493
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
greska  Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 00:06:03 od gruja73 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1493
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ajd jos malo iz teretanice, a bice i sa plaza i jos ponesto... Glupo mi da ih obrisem sa hard diska bez da vam ovde ostavim u "amanet" bar one najinteresantnije Smile

Pa jeste, bas je glupo  Smile
Slike su ti extra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia N70
Znam da cu ovime otici u off ali ovu anegdotu od proslog vikenda moram ovde da prepricam jer se direktno odnosi na sve dobre i postene Voajere u letu kakav sam vam i ja sam.

Iskreno nikad nisam imao muda da pravim slike i slazem se da za prave voajerske slike treba iskustvo i petlja. Mada sam dosta puta dolazio u iskusenje da okinem koji put na ulici, kaficu, busu. Ali posle scene proslog vikenda mi to definitivno nece pasti na pamet, i zato se divim vama  Smile

Prosli vikend na naselju u NS situacija: ortak i ja cekamo ortaka ispred zgrade da sidje da idemo da suncamo koske i smorimo neku kafu u gradu. Dok ga cekamo ispred zgrade ispred nas na ulici staje "strasna zver" golf 2 nadrkan i nalickan kao da je juce iz volfsburga dosao, naravno bosanske table. Iz njega izlazi riba, full crnka oblikovana kao bolid formule jedan, inace znam ribu iz kraja vidjao sam je cesto. U momentu dok izlazi i naginje se nazad u auto da kaze nesto tipu sa kojim je dosla nazad seva sve ispod hajde da kazem suknje, mada se to moze uporediti sa nekim malo boljim kaisem ili duzom majicom. U tom iza nje prolazi gari u nike trenerci i air max patikama od par stotina evra osisan na opasno i opusteno sa pola snage baca fotku zanosne pozadine. Sto je lik u autu snimio, riba se okrece i ulazi u zgradu. Tip izlazi iz auta... znaci sve po P.S-u DB-a. Crne aviatorke, fancy kozna jasha od kvalitetne koze, onako jako skladno gradjen "kockasto" pravi bosanski drvoseca 2x2.

I finim molecivim glasom se obraca tipu "Hej izvini da te pitam" Gari se okrece i kaze "Reci gari, neki problem" Tip mu prilazi i sledi situacija u stilu Steven Segala, peta-nos-patos, dok tip lezi ovaj ga suta jos par puta u glavu, saginje se uzima mu telefon i tiho mu kaze, "nije lepo voajerisati zauzete ribe" Ustaje vadi memorisku iz telefona i dok se okrece gleda u nas "ortak i ja razmatramo kvalitet fasade na zgradi" Prilazi autu i baca telefon u kantu a memorisku u slivnik. U tom silazi riba dok je ovaj ceka pored, i prolazeci gleda u Garija i komentarise decka "jao jadan sta mu je" Tip mrtvo hladno odgovara- "ma jadnik mora da je epilepsija". Sedaju u auto i odlaze dok Gari lezi u nok autu, nadajuci se da je neko zapisao broj tablica kamiona koji ga je udario  Smile

Tako da ubuduce ostaje samo da se divim vasim radovima i da vam porucim Voajeri svih zemalja ujedinite se i samo napred  Smile Smile

Ako se ovo stvarno desilo onda je rizicno i pogled da bacis Smiley
Kako god, zanimljiva prica, a lepo ispricano Wink
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 625
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mogla bi se serija snimati po ovome.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Lion has never died....not only the lion went to sleep!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Poenta- Nemojte se zezati sa bosanskim tablicama Smile Smile A gdje je to bilo samuraj, nisam bas upratio iz kojeg si ti grada? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
pa gari jbt, novi sad :S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Odakle ja da znam sta je Gari molim te Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
Poenta- Nemojte se zezati sa bosanskim tablicama Smile Smile A gdje je to bilo samuraj, nisam bas upratio iz kojeg si ti grada? Smile
E sav sam se usrao od bosanskih tablica,u dupe bi je nabio kurčevitom bosancu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Da, vjerovatno kao sto je i Gari ucinio nakon sto se probudio iz kome Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 823 824 826 827 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Mar 2026, 23:44:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.177 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.