Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jul 2026, 01:30:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Voajer u letu  (Pročitano 3349629 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Evo nesto i od mene sto sam uhvatio na kvarnjaka...
http://rapidshare.com/files/34883712/Vj.zip
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Jedno pitanje za "voajere u letu".
Vi hodate okolo, slikate devojke, i sta onda, zatvorite se sami u sobu, upalite komp  i drkate na te slike?
Nemam nista protiv drkanja, naravno, ali....... prosto me zanima............ koliko cesto "voajeri u letu" upraznjavaju sex sa nekim, uzivo, real sex, sem sto hodaju okolo sa fotoaparatom i sacekuju kad ce da sevne neka guza ili sike?
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 01:35:13 od zmajce_NS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Note 10+
Ne nego postave ovde slike,da ljudi uzivaju u lepoti,a ako ti se ne svidja,zaobidji temu.
Mada bi neko mogao da slika neku musku guzu za tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne nego postave ovde slike,da ljudi uzivaju u lepoti,a ako ti se ne svidja,zaobidji temu.
Mada bi neko mogao da slika neku musku guzu za tebe  Smile
Prvi put sam gledao ovu temu i vidim da osim slika ima i umnih recenica Smile Smile =D>Bravo Dutch!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Vi hodate okolo, slikate devojke, i sta onda, zatvorite se sami u sobu, upalite komp i drkate na te slike?
Nemam nista protiv drkanja, naravno, ali....... prosto me zanima............ koliko cesto "voajeri u letu" upraznjavaju sex sa nekim, uzivo, real sex, sem sto hodaju okolo sa fotoaparatom i sacekuju kad ce da sevne neka guza ili sike?

Јел ти тражиш дечка на воајеру у лету?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a mozda i decka ne moze da nadje Smile Smile
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vi hodate okolo, slikate devojke, i sta onda, zatvorite se sami u sobu, upalite komp i drkate na te slike?

Cile veruj mi sasvim dovoljno, a to sto je nekome od nas voayerizam fetish, to ne znaci da zapostavljamo nase devojke-zene, cak mogu da tvrdim da je sex mnogo bolji, posle foruma!!!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ gruja73 slazem se.

Mene uzbudjuje kada vidim razgolicenu devojku na ulici koja pokazuje svoje obline vise nego sto je u neku ruku prikladno i naravno da onda jedva cekam da dohvatim svoju devojku i definitivno onda bude wild sex.  Smile Cak mi devojka cesto skrene paznju da pogledam kada ona ugleda neku dobru utegnutu devojku za koju misli da bi mi mogla biti sexy, posebno ako je u helankama jer su mi one fetis.  Smile Cak ma namerno vodi da idemo iza neke devojke da bih mogao da uzivam u pogledu   :flower:i taj njen gest me izludjuje i ona je svesna da ce posle toga da padne neverovatan sex.  Smile Cesto se prisecam i fantaziram o tom voajerskom momentu tokom sexa sto me dodatno uzbudjuje.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Citat
Cile veruj mi sasvim dovoljno, a to sto je nekome od nas voayerizam fetish, to ne znaci da zapostavljamo nase devojke-zene, cak mogu da tvrdim da je sex mnogo bolji, posle foruma!!!!! Smile Smile Smile Smile
@grujo73 i  @eksplorer,  hvala lepo na  odgovoru   Smile
Ostale kvotove na moj post  necu komentarisati.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 19:37:18 od zmajce_NS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
@ gruja73 slazem se.

Mene uzbudjuje kada vidim razgolicenu devojku na ulici koja pokazuje svoje obline vise nego sto je u neku ruku prikladno i naravno da onda jedva cekam da dohvatim svoju devojku i definitivno onda bude wild sex.  Smile Cak mi devojka cesto skrene paznju da pogledam kada ona ugleda neku dobru utegnutu devojku za koju misli da bi mi mogla biti sexy, posebno ako je u helankama jer su mi one fetis.  Smile Cak ma namerno vodi da idemo iza neke devojke da bih mogao da uzivam u pogledu   :flower:i taj njen gest me izludjuje i ona je svesna da ce posle toga da padne neverovatan sex.  Smile Cesto se prisecam i fantaziram o tom voajerskom momentu tokom sexa sto me dodatno uzbudjuje.   Smile

lepo covek isprica sustinu! Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jul 2026, 01:30:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.