Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:08:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: vmware + sejv za igru  (Pročitano 767 puta)
20. Sep 2010, 23:25:15
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120c
E ajde neko da mi obasni ovo.
koristim w7 i igra Psychonauts mi nešto baguje.posle kraćeg igranja počne da se usporava.ok.aj ja da instaliram vmware pa da ubacim xp virtuelno.tako i uradim.i instaliram Psychonauts-e.Stopiram virtelnu masinu,na w7 nadjem sejv za igru i narezem na dvd(pošto ne znam kako da vidim dostale particije u vmware tj xp instaliranom unutra).uključim vw,startujem xp,iskopiram sejv u u folder igre,strtujem je i imam mogućnost učitavanja nekog prethodnog nivoa tj kao da to uopste nije taj sejv.btw na w7 pokrenem Psychonauts-e i naravno imam najnoviji sejv.I sad pitanje kako je xp na vmwareu našao neki 18ti sejv kojeg nigde nemam a ne onaj koji sam mu kopirao?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
Mogu samo da te posavetujem da instaliras vmware tools, kako ne bi stalno narezivao Save na DVD prilikom eksperimentisanja.

--> Radice ti Copy/Paste izmedju host-a i guest-a. Tako da nema potrebe za narezivanjem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120c
Mogu samo da te posavetujem da instaliras vmware tools, kako ne bi stalno narezivao Save na DVD prilikom eksperimentisanja.

--> Radice ti Copy/Paste izmedju host-a i guest-a. Tako da nema potrebe za narezivanjem.

nesto sam nervozan ne mogu da vidim de je taj vm tools na netu,jel free ili se placa
drugo,nisam bas razumeo
ja sadasnji save narezem pa iskopiram u vm i on mi nudi neki nepostojeci tj koji sam presao a ono dokle sam stigao,to nema...
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
U glavnom meniju VMWare-a ima negde opcija Install Vmware tools... Oci mi se sklopise, ne mogu sada da palim... nije tesko Wink

U Virtualnom OS-u ce se pojaviti kao neki CD kada odaberes tu opciju i instaliras je sa tog CD-a )ako imas autoplay ukljucen, samo pokreni instalaciju).

Uostalom, RTFM  Smile

Tada ces save sa Win7 sa copy/paste da prebacis na Virtual XP. Ustedeces diskove...

Mozda nisi prekopirao odgovarajucu datoteku. Informisi se ima li dodatnih fajlova za save... Googlaj Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120c
U glavnom meniju VMWare-a ima negde opcija Install Vmware tools... Oci mi se sklopise, ne mogu sada da palim... nije tesko Wink

U Virtualnom OS-u ce se pojaviti kao neki CD kada odaberes tu opciju i instaliras je sa tog CD-a )ako imas autoplay ukljucen, samo pokreni instalaciju).

Uostalom, RTFM  Smile

Tada ces save sa Win7 sa copy/paste da prebacis na Virtual XP. Ustedeces diskove...

Mozda nisi prekopirao odgovarajucu datoteku. Informisi se ima li dodatnih fajlova za save... Googlaj Wink

adj sutra(mada to instal tools ne vidim)
al kazem:iskopirao sam sejv iz w7 na kojem sam stigao recimo do nivoa 7 a on mi u virtuelnom xp kad prekopiram isti taj sejv nudi da nastavim od recimo levela 5.
a taj sejv sam cuvao i kada sem skoro reinstalirao igru da bi je proveravao zbog baga sa usporenjem.znaci sejv koji je poslednji ,njega narezujem na dvd,a on izmišlja neki prosli kojeg nigde na racunaru nema...
(btw disk je rw)
edit:ako je ,edit-preferences-update, onda je sve ok,kaze da je sve up to date
edit2:cd mi je bio neki bas virtuleni i namestio sam da bi bude bas onj koji fizicki imam i sa njega sve lepo cita,odatle je i ocitao dvd

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vmware mika.JPG
(31.34 KB, 534x214)
vmware.JPG
(64.42 KB, 734x559)
w7 sejv.jpg
(1174.01 KB, 1600x1200)
w7.JPG
(29.18 KB, 684x306)
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 09:23:17 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:08:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sejv vmware igru

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.